Χριστούγεννα 2022. Σας έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα!

Χριστούγεννα 2022. Σας έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα!

Καλό μήνα αγαπημένοι μου!

Καλό μήνα, γεμάτο φως και ελπίδα. Μήνα πλημμυρισμένο από χαμόγελα, γεμάτο αγκαλιές και συναντήσεις με αγαπημένους.

Είναι ο μήνας αυτός, που συγχωρεί τα πάντα. Που μας επιτρέπει να το «σκάμε» έστω και λίγο από την αυστηρή ρουτίνα, και  το καθημερινό μας πλαίσιο. Είναι ο μήνας που μας δίνει το άλλοθι να προσέξουμε και να φροντίσουμε λίγο παραπάνω το εαυτό μας. Να λάμψουμε. Είναι ο μήνας που μας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς και ανεμελιάς. Είναι ο μήνας που «χτίζει»  τις αναμνήσεις μας.

Και επειδή καταλαβαίνω ότι τα δεδομένα της ζωής, τα προβλήματα, τα άγχη και η καθημερινότητα, ίσως να εμποδίζουν το… «πνεύμα των Χριστουγέννων» να μας επισκεφθεί, εδώ στο www.lifesharing.gr, ετοιμάσαμε τις καλύτερες, πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες, πιο εύκολες και πάνω από όλα πιο… “γήινες” ιδέες για να γιορτάσουμε μαζί σας την καλύτερη εποχή του χρόνου! Απλά, ακολουθήστε τα link και για όποια απορία, είμαστε πάντα εδώ κοντά σας!

Πάμε λοιπόν:

-Φτιάχνουμε  ένα χρηστικό «ειδικό ημερολόγιο Χριστουγέννων» . Μία λίστα to do για κάθε ημέρα από 1/12 έως και 25/12.

-Ξεκινάμε μία ισορροπημένη διατροφή για να βοηθήσουμε τον οργανισμό  μας να αποτοξινωθεί μέχρι τις…. επιβεβλημένες παρασπονδίες των γιορτών..αλλά και να λάμψουμε!

-Κλείνουμε έγκαιρα ραντεβού σε κέντρο αισθητικής έστω και για απλές περιποιήσεις προσώπου και σώματος γιατί …μας το χρωστάμε. Προσωπικά, ήδη έχω ξεκινήσει τη θεραπεία exilis total fase make over

-Ετοιμάζουμε τη λίστα με τα δώρα για τους αγαπημένους μας

-Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με τα χεράκια μας τις ευχετήριες κάρτες

-Στολίζουμε σπίτι, βεράντα, γραφείο ακόμα και το αυτοκίνητό μας αν θέλουμε… Φωτάκια-στολίδια-παιχνίδια παντού! Ανανεώνουμε τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες και φτιάχνουμε διακοσμητικά χάρτινα κεράκια για να «φορτώσουμε» το δέντρο μας!

-Επειδή Χριστούγεννα δεν είναι μόνο φωτάκια και παιχνίδια αλλά και…μυρωδιές, ετοιμάζουμε κουραμπιέδες  μελομακάρονα και δίπλες ή έστω ένα από αυτά τα υπέροχα γλυκάκια να ευωδιάσει το σπίτι μας γιορτή. Κι αν έχουμε παιδιά, δεν ξεχνάμε να τα βάλουμε στο παιχνίδι της χαράς και της ζαχαροπλαστικής. Δοκιμάστε μαζί τους τα πιο τραγανά χριστουγεννομπισκοτάκια που σας προτείνουμε για σίγουρη επιτυχία!

-Οργανώνουμε το γεύμα των Χριστουγέννων. Και κάνουμε λίστα με τα ψώνια μας. Φέτος θα δοκιμάσουμε να ετοιμάσουμε την πιο παραδοσιακή γαλοπούλα όλων των εποχών! Εμπιστευτείτε με…

-Αρχίζουμε από σήμερα την έρευνα αγοράς για τα ρούχα των ρεβεγιόν και των εξόδων μας. Μη ξεχνάτε ότι ακόμα και ένα αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δε χρειάζεται να χαλάσουμε έναν ολόκληρο μισθό για να λάμψουμε!

-Οργανώνουμε μία απόδραση, τώρα. Αν θέλετε ιδέες, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε απόλυτα τον καλό συνάδελφο Δημήτρη Μάρκο και τη σελίδα του, https://www.markos.tv/category/taxidia/. Ονειρεμένοι προορισμοί, παραμυθένια καταλύματα , υπέροχο φαγητό , ψαγμένες ιδέες για όλους και για όλα τα … βαλάντια

-Ακούμε μόνο Χριστουγεννιάτικη μουσική, για την ιστορία το easy 97,2 έχει την καλύτερη …

-Βλέπουμε αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες: εννοείται ότι οι δικές μου είναι Love actually, The holiday, Scrooge, και …Polar express ( γιατί αν δεν γίνουμε τωρα παιδιά, πότε θα γίνουμε…)

-Και ακόμα καλύτερα, βγαίνουμε από το σπίτι και πάμε σινεμά, θέατρο, διαλέγουμε έργα και παραστάσεις που γεμίζουν τη ψυχή μας και παίρνουν το μυαλό μας από τοξικές και δυσάρεστες εικόνες και ειδήσεις.

-Για όσοι από εμάς έχουν παιδιά, τόσο το καλύτερο! Αναζητείστε σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, ωραίες επιλογές για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Στη Αθήνα, φυσικά το christmas factory είναι από τις καλύτερες προτάσεις αλλά σίγουρα είναι δεκάδες πια οι επιλογές που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!. Όπως και να έχει αγαπημένοι μου, φροντίστε αυτά τα Χριστούγεννα να τα ζήσετε κάθε στιγμή με τον τρόπο που θα γεμίσετε εσείς χαρά.

Καλά και φωτεινά Χριστούγεννα .

Με αγάπη, Χριστίνα