Οκτώβριος, καιρός για… ανανέωση!

Οκτώβριος, καιρός για… ανανέωση!

Πριν από λίγες ημέρες είχα την τύχη ( κι ευχαριστώ τον Θεό για αυτό) να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα μου. Να επισκεφθώ την Σκωτία. Τέσσερεις ολόκληρες ημέρες διέσχιζα την περιοχή των Highlands σχεδόν από άκρη σε άκρη. Από την πρωτεύουσα τους το γραφικό Inverness, και τα ιστορικά σημεία του Fort William και το Glen Coe μέχρι το νησί του Skye, και από την λίμνη του Loch Ness και το κάστρο Urquhart ως το Pass of the Cattle στα 2.000μ. και το συγκλονιστικό χωριό του Apple cross, η γη των highlanders είναι απλά εικόνες που ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες ενός συλλεκτικού παραμυθιού γεμάτο από πινελιές των μεγαλύτερων ζωγράφων. Γη ευλογημένη με μακρά και σημαντική ιστορία χαραγμένη σε κάθε σημείο της, αλλά ακόμα περισσότερο, άνθρωποι ευλογημένοι. Λαός … κυνηγημένος και διωγμένος από τον τόπο που τον γέννησε και τον ανάθρεψε, λαός όμως που κράτησε την παιδεία του , την αξιοπρέπεια του, την καθαρότητα του και πάνω από όλα την έμφυτη ευγένεια του που απλά σε σκλαβώνει. Με την ευχή να επιστρέψω πάλι στη χώρα αυτή, χαίρομαι διπλά που αυτή τη φορά ο κύριος Coello έκανε σωστά της δουλειά του: Και το σύμπαν άκουσε την επιθυμία μου αλλά και δεν έκανα λάθος για την άποψη που είχα για το μέρος αυτό και τους ανθρώπους του.
Πάμε όμως πάλι πίσω, στην δική μας όμορφη καθημερινότητα και στην ατέρμονη προσπάθεια μας να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και ποιοτικότερη! Όλοι οι εκλεκτοί συνάδελφοι και συνεργάτες του lifesharing.gr έχουν για μία ακόμη δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και πάνω από όλα έχουν τη μεγαλοσύνη να μοιράζονται μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις τους για να πετύχουμε τον σκοπό μας!
Οκτώβριος πια σε λίγες ώρες και συνεχίζουμε βέβαια να σχεδιάζουμε τις αλλαγές μας σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να μπούμε στον χειμώνα αλλά και στη νέα χρονιά, φρέσκοι και ανανεωμένοι. Γι αυτό η υπεύθυνη μόδας Σοφία Μαρούση ετοίμασε το 2ο μέρος των προτάσεων της για μία ανανεωμένη γκαρνταρόμπα με τα “Trends για φθινόπωρο χειμώνα 2018-2019 ( μέρος 2ο )” , ενώ εγώ μαζί με την hair stylist Σοφία Αρβανιτάκη φροντίσαμε να σας παρουσιάσουμε… «βιωματικά» όλα τα τελευταία νέα γύρω από τα χτενίσματα και τα χρώματα του χειμώνα με το θέμα “Hair me up” οι νέες τάσεις στα μαλλιά για τον φετινό χειμώνα!”.
Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας αλλά φοβάστε, σας ετοίμασα ένα άρθρο που νομίζω ότι θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα…αλλιώς. Ο τίτλος; «Μήπως είναι καιρός να εμπιστευτείς την αβεβαιότητα; Να αλλάξεις εδώ και τώρα;»

Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά έχουμε βάλει όλοι τα δυνατά μας για να απολαύσετε το lifesharing.gr και πάνω από όλα, φεύγοντας να έχετε κερδίσει κάτι… Μία πιο γλυκιά και αισιόδοξη γεύση για τη ζωή!
Γιατί η ζωή είναι δική μας, στα χέρια μας και έχουμε τη δύναμη να την διαχειριζόμαστε. Μην το ξεχνάτε ποτέ. Καλό μήνα!
Με αγάπη
Χριστίνα

lampiri@lifesharing.gr