Είμαι εδώ για … σένα!

Είμαι εδώ για … σένα!

Αγαπημένοι μου! Ίσως πολλοί από εσάς να πιστεύετε ότι “κάνοντας κάποιος τηλεόραση” κερδίζει εκτός όλων των άλλων, μεγάλη επαφή και επικοινωνία με τον κόσμο. Πόσο αλήθεια όμως είναι αυτό και τι πραγματικά σημαίνει;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τηλεοπτική έκθεση και μάλιστα στο βαθμό που εγώ την έχω ζήσει παρουσιάζοντας  για 16 συνεχόμενα χρόνια καθημερινές 3ωρες και 4ωρες εκπομπές, δημιουργεί μία ιδιαίτερη σχέση με έναν εξαιρετικά μεγάλο πληθυσμό ανθρώπων. Και αυτό για μένα είναι  μεγάλη ευλογία. Ο κόσμος σε ξέρει, σε αναγνωρίζει, συχνά θέλει και έμπρακτα να αποδείξει την αγάπη του : Από τα απλά σχόλια, : “Χριστινάκι, εσύ μπορεί να μην με ξέρεις αλλά εγώ είναι σαν να σε ξέρω χρόνια…”  Μπαίνεις στο σπίτι μου κάθε μέρα…”  ” Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και μου κρατούσες συντροφιά όταν έπρεπε να μένω ξαπλωμένη  Τώρα το παιδί μου είναι 15 ετών” έως αγκαλιές και φιλιά!

Κάποιοι άλλοι αναζητούν έναν τρόπο να μοιραστούν ένα πρόβλημα μαζί σου πιστεύοντας ότι όποιος βρίσκεται μπροστά σε ένα γυαλί, ακόμα κι αν λέει πράγματα άνευ ουσίας σχολιάζοντας και κουτσομπολεύοντας έχει ταυτόχρονα και τη δύναμη ή το χάρισμα να λύνει προβλήματα. Και για να μοιραστώ τον καημό μου…μακάρι να ήταν έτσι.

Κάθε φορά λοιπόν που συνέβαινε κάτι τέτοιο συνειδητοποιούσα ότι αυτή η επικοινωνία ήταν μισή επικοινωνία…  Η τηλεόραση είναι όμορφη. Είναι όμως και…απρόσωπη. Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στο lifesharing. gr . Γιατί πίστεψα πώς ήρθε πια η ώρα να εξελίξουμε αυτή τη σχέση που έχουμε κτίσει τόσα χρόνια , να της δώσουμε την ποιότητα και το νόημα που της αξίζει . Να μάθουμε. Να πούμε αλήθειες. Να βρούμε δρόμους εναλλακτικούς αν χρειαστεί. Τολμήστε. Μιλήστε. Γράψτε. Εξωτερικεύστε. Μοιραστείτε.  Όλοι οι εξαιρετικοί και ειδικευμένοι συνεργάτες του lifesharing.gr κι εγώ, είμαστε εδώ. Κοντά σας. Και το πιο σημαντικό; Έχουμε όλο το χρόνο του κόσμου να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Να μάθουμε κι εμείς από εσάς!

Κάντε το τώρα!  

info@lifesharing.gr

lifesharing@lifesharing.gr

lampiri@lifesharing.gr