Trends για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018-2019 (μέρος 2ο)

Trends για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018-2019 (μέρος 2ο)

Τέλος Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα για τα ψώνια του φθινοπώρου και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Και ενώ οι σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει εδώ και μήνες τις συλλογές τους, εμείς ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά, για να δούμε τι θα βάλουμε στη shopping list μας.
1. Φλούο χρώματα
H ποπ αισθητική κυριάρχησε αυτή τη σεζόν φέρνοντας τη νεότητα, την techno μουσική, τα 90’s και τα γυναικεία δικαιώματα μαζί σε ένα πολύχρωμο φεστιβάλ neon με αρχιτεκτονικά σχέδια, τεχνολογικά υλικά και δομημένες σιλουέτες.

Balmain, Balenciaga, Prada
2. Καρό
To καρό κυριαρχεί σε κάθε χρώμα, μέγεθος, μοτίβο και στυλ φέτος. Κυρίως το βλέπουμε σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και μπλε ηλεκτρίκ, σε color blocking και σε total look.

Michael Kors, Burberry, Versace
3. Κρόσσια
Tα κρόσια προσθέθηκαν σαν τελειώματα σε βραδυνά ρούχα σε αρκετά μακρύ μήκος και μεγάλη ποσότητα προσδίδοντας στα ρούχα μία κομψότητα και φυσικά αέρα και κίνηση.

 

Valentino, Alexander McQueen, Givenchy
4. Lingerie
Αυτή τη χρονιά το trend των εσωρούχων φορεμένων σαν εξώρουχα έχει πάει και στις πιτζάμες, αφού είδαμε σύνολα που παραπέμπουν σε παλιές ανδρικές πιτζάμες σε σατέν υφή και χρώματα όπως μπορντό, γκρι και μοβ. Ακόμη τα φορέματα είχαν μια αίσθηση από τα παλιά γυναικεία νεγκλιζέ με τη δαντέλα στο μπούστο να κάνει πιο σέξι το αποτέλεσμα.

Bottega Veneta, Y/Project, Givenchy

5. Κουκούλες
Οι κουκούλες κατέκλυσαν κυριολεκτικά της φετινές πασαρέλες, αφού εκτός του ότι προσφέρουν προστασία από το χειμερινό κρύο και τη βροχή, συμβαδίζουν με την pop αισθητική και τη streetstyle διάθεση του φετινού χειμώνα. Τις είδαμε σε πολλά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, από πολύ διακριτικές μέχρι τεράστιες κουκούλες που ήταν σαν αξεσουάρ στο ίδιο το ρούχο.

Vetements, Balenciaga, Maison Margiela