4+1 beauty tips για το look του φθινοπώρου

4+1 beauty tips για το look του φθινοπώρου

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι σας δίνουμε όμορφες ιδέες για να νιώθετε ανανεωμένες εμφανισιακά και «ανεβασμένες» ψυχολογικά! Υπάρχεις και εσύ, βέβαια, που δεν σε ρίχνει ψυχολογικά ο ερχομός του Φθινοπώρου, γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος και σου αρέσει να κάνεις πολλές αλλαγές και να ακολουθείς τις νέες τάσεις της καινούργιας σεζόν!Απευθυνόμαστε σε εσένα που αρχίζεις να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, μπαίνοντας ξανά στη beauty ρουτίνα σου.

  1. Αντηλιακό / Ενυδατική κρέμα με SPF

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο. Αν θέλεις να εξακολουθήσεις τη χρήση του αγαπημένου αντηλιακού σου, φυσικά και μπορείς. Ωστόσο, αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή προτείνουμε να το αντικαταστήσεις με μια απλή ενυδατική κρέμα με SPF ή μια BB ή CC, που συνδυάζουν ενυδάτωση, κάλυψη και αντηλιακή προστασία.

  1. Ροζ – κοραλλί κραγιόν / Κόκκινο – Μωβ

Αν το κόκκινο χρώμα στα χείλη σου φαινόταν βαρύ για τις καλοκαιρινές εξόδους σου, τώρα ήρθε η ώρα που περίμενες. Αντί για το ροζ κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα σε πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. Θυμήσου πως αυτός ο χειμώνας αγαπά τα bold lips, άρα εφάρμοσε το κόκκινο κραγιόν σου όσο ακόμα προλαβαίνεις.

  1. Μεταλλικές μπεζ σκιές / μεταλλικές καφέ

Ήρθε η στιγμή να αποχωριστείς τις μπεζ – bronze αποχρώσεις και να επιλέξεις από τις ουδέτερες ματ και γυαλιστερές καφέ, δημιουργώντας ζεστά φθινοπωρινά looks, που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, χαρίζοντας βάθος στο μακιγιάζ.

  1. Αντηλιακό / layering

Το καλοκαίρι αποφεύγεις να εφαρμόζεις πολλά προϊόντα στο πρόσωπο λόγω ζέστης. Το φθινόπωρο όμως είναι η εποχή επανόρθωσης και έρχεται να καλύψει τα κενά αλλά και τις ανάγκες της νέας εποχής.

Αρχικά, χρησιμοποιείς καθαριστικό (αφρώδες ή γαλάκτωμα), έπειτα λοσιόν που επαναφέρει το ph της επιδερμίδας και καθαρίζει τα υπολείμματα από τον καθαρισμό. Serum θα σου προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και αντιοξειδωτική δράση.Eye cream για πρόληψη και αναζωογόνηση στην περιοχή των ματιών. Η ενυδατική προσφέρει τροφή και ενυδάτωση.

  1. Ανοιχτόχρωμα νύχια / Νude αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις ( nude – καφέ – κεραμιδί) είναι αυτές που ταιριάζουν με όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις! Είναι τα μεταβατικά χρώματα για να αποχωριστείς το αγαπημένο κοραλί βερνίκι σου.

Διαβάστε επίσης:

Μάσκαρα, το απόλυτο όπλο ομορφιάς για τα μάτια! 

20 tips ομορφιάς για πολυάσχολες

Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα διψάει

https://lifesharing.gr/2018/01/26/6-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1/