Μασάζ Τανάκα για άμεση ομορφιά και υγεία μέσα σε 2 εβδομάδες!

Μασάζ Τανάκα για άμεση ομορφιά και υγεία μέσα σε 2 εβδομάδες!

Μία ακόμα εναλλακτική και αποτελεσματική θεραπεία ομορφιάς που μας έρχεται από τη χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου και του ζεν!

Εμπνεύστρια της η Yukuko Tanaka. Η «ιέρεια της ομορφιάς» όπως την χαρακτήριζαν στη χώρα της, δυναμική και δημιουργική αν και έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία, κατάφερε μέσα από τις συνεργασίες της κυρίως στον κινηματογράφο να διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στον τομέα της. Ένα από τα κληροδοτήματα της είναι και η συγκεκριμένη θεραπεία που φέρει φυσικά το όνομά της.

Τι είναι όμως το θαυματουργό «ΤΑΝΑΚΑ»;  Και  πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματά του;

Πρόκειται για μία τεχνική μασάζ που βασίζεται στη διέγερση των λεμφαδένων επιταχύνοντας τη διαδικασία αποβολής των τοξινών καταπολεμώντας ταυτόχρονα και τυχόν κατακρατήσεις που κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει πρησμένο και κουρασμένο.

Ακόμα οι  ιδιαίτερες αυτές κινήσεις του μασάζ και πάντα από τα χέρια έμπειρου και εξιδεικευμένου ειδικού, ζωντανεύουν και ανανεώνουν το κολλαγόνο, την ελαστίνη και τη μικροκυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να  μειώνονται, να πετυχαίνεται η ανύψωση των μυών, να  βελτιώνεται η πιθανή χαλάρωση αλλά και να αποτρέπεται  η δημιουργία της, να μειώνεται  το μέγεθος των πόρων, τα μαύρα στίγματα και το σμήγμα ενώ μας απαλλάσσει και από τις γνωστές αντιαισθητικές «σακούλες» κάτω από τα μάτια. Το χρώμα της επιδερμίδας “ζωντανεύει” η ομορφιά μας αναδικνύεται, δείχνουμε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερες  και όλα αυτά μέσα σε δύο εβδομάδες!

Κάτι άλλο όμως εξ ίσου σημαντικό με την  εικόνα και την ομορφιά μας είναι ότι το συγκεκριμένο μασάζ φροντίζει και την εξισορρόπηση του Γιν – Γιάνγκ : πετυχαίνουμε δηλαδή την τόνωση και τη λειτουργία όλων των οργάνων και λειτουργιών του οργανισμού μας. Λογικό,  καθώς όλοι γνωρίζουμε, ότι  η εξωτερική μας όψη εξαρτάται κατά έναν μεγάλο βαθμό από το αν και “εσωτερικά” λειτουργούμε  σωστά. Να ξέρετε μάλιστα ότι συχνά, κάποιες από τις ρυτίδες μας δεν έχουν να κάνουν με τον χρόνο αλλά με τον οργανισμό μας… Ας μην ξεχνάμε άλλωστε  ότι στο πρόσωπό μας υπάρχει ένας ολοκληρωμένος χάρτης βελονιστικών σημείων και νευρικών απολήξεων που αντιστοιχούν σε όλα τα εσωτερικά ζωτικά όργανα.

Έτσι με τις κατάλληλες πιέσεις και χειρισμούς απολαμβάνεται και τα θεραπευτικά οφέλη του Τανάκα.

Δηλαδή :

Λιγότερο άγχος
Ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες.
Καλύτερος ύπνος
Βαθιά αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης
Μεγαλύτερη διαύγεια
Βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος

Η μοναδική αυτή Ιαπωνική Τεχνική είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος, ένας μη επεμβατικός τρόπος επιβράδυνσης της γήρανσης και ανανέωσης του προσώπου ενώ για την εφαρμογή της  χρησιμοποιείται  αμυγδαλέλαιο, ή έλαιο αργκάν, ή έλαιο καρύδας καθώς και τα τρία φυσικά έλαια έχουν αντιγηραντικές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μια εναλλακτική περιποίηση προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα

Εσύ ακόμα να κλείσεις το ραντεβού για το Τανάκα σου?

 Κατερίνα  Σταθοπούλου – Ρεφλεξολόγος

Owner at Alopiliving Reflexology & Wellness clinic

Ηούς 79 . Πετράλωνα – 2103463686

– Οι πληροφορίες του άρθρου έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξιδεικευμένη βοήθεια ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία υγείας.

Τα στοιχεία που παρέχονται απορρέουν από  έρευνα και προσωπικές απόψεις της αρθρογράφου, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή. Η χρήση των πληροφοριών γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του αναγνώστη/τρια.