Η ζωή…αλλιώς!

Η ζωή…αλλιώς!

Αγαπημένοι μου! Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά αισίως φτάσαμε στην καρδιά του καλοκαιριού.  Νομίζω ότι όλοι πια νιώθουμε πως τα πάντα γύρω μας κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς  και φυσικά όλες οι σημαντικές αποφάσεις, ο προγραμματισμός και τα νέα ξεκινήματα μας  έχουν δώσει ραντεβού… τον Σεπτέμβρη.

Και αν θέλετε τη γνώμη μου και πολύ καλά κάνουμε γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουμε να …αντιμετωπίσουμε και τρεις εκλείψεις μέσα σε λίγες εβδομάδες!   Σε κάθε περίπτωση, είτε περιμένετε να πάτε διακοπές είτε είστε ήδη, είτε ανησυχείτε για τα “καμώματα του ουρανού και του σύμπαντος”  είτε όχι,  το www.lifesharing.gr οι ειδικοί συνεργάτες μας κι εγώ προσωπικά εύχομαι να είναι για όλους ένα καλοκαίρι όμορφο και αγαπησιάρικο, ένα καλοκαίρι που θα ξεκουράσει κυρίως την ψυχή μας και το μυαλό μας εκτός από το σώμα μας.

Για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου έχουμε ετοιμάσει δεκάδες θέματα που θα σας  δώσουν ιδέες, λύσεις ακόμα και γνώσεις για να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Ξεκινώντας από την εικόνα μας, τι άλλο; Το μπρούτζινο χρώμα είναι το ζητούμενο και γι αυτό το καλοκαίρι  και βέβαια το μυστικό δεν κρύβεται μόνο στα υπέροχα αντηλιακά αλλά μέσα μας!

Μάθετε λοιπόν με τη βοήθεια της διατροφολόγου-διαιτολόγου Βιολέττας Τζεμολλάρη ποιες τροφές βοηθούν στην επιτάχυνση του μαυρίσματος και παράλληλα κάνουν καλό στον οργανισμό μας  στο άρθρο της ” Για πιο γρήγορο μαύρισμα φάε.”,  ενώ ανακαλύψτε με τη βοήθεια της αισθητικού μας Κωνσταντίνας Μωρέ ποιες είναι οι  Τροφές για ένα όμορφο και υγιές δέρμα.  Καλοκαίρι, ζέστη , απογευματινή ραστώνη … Σε συνδυασμό με την απόλυτη δροσερή λιχουδιά  απλά δημιουργείς τον μικρό προσωπικό σου Παράδεισο! Γι αυτό η Ανθή Λαμπίρη επιστράτευσε φαντασία και γνώσει και σου προτείνει τα ωραιότερα και ευκολότερα home made παγωτά  .

Αν βέβαια είστε ο τύπος που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα… “γήινα” η αγαπημένη μας Κατερίνα Σταθοπούλου ειδική στις εναλλακτικές θεραπείες, μας μιλά για την Ανθρώπινη ύπαρξη μέσα από την ισορροπία του ο Yin yang για το πόσο σημαντική είναι και τι μπορεί να συμβεί στον οργανισμό μας αν δεν υπάρχει….Και βέβαια η Κατερίνα μας , μας εξηγεί  πως  Η ρεφλεξολογία προσώπου μας αποφορτίζει από το άγχος! Τέλος αν απλά θέλετε να περάσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και δεν ξέρετε πώς, η ψυχολόγος μας Ελλη Χατζηπαζαρλη μας βάζει σε… σειρά με 4 tips αρκεί να διαβάσουμε το άρθρο της : Το καλοκαίρι έφτασε! Χαρείτε το!

Καλή ανάγνωση , καλή απόλαυση και μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μου!  Περιμένω τα σχόλια ,τις απόψεις και τις ιδέες σας γιατί  μας ενώνει το …lifesharing!

lampiri@lifesharing.gr