Αυτό το καλοκαίρι το περνάμε μαζί!  Όσα πρέπει να ξέρεις για να γίνει το καλύτερο!

Αυτό το καλοκαίρι το περνάμε μαζί!  Όσα πρέπει να ξέρεις για να γίνει το καλύτερο!

Αγάπες, το καλοκαίρι 2018 είναι εδώ και το …φωνάζει!!  Η πρώτη “θερμή εισβολή” όπως λέει και ο φίλος μου ο Γιάννης Καλιάνος μας το απέδειξε περίτρανα και θα μπορούσαμε πια να πούμε ότι μπορούμε να “φορτώσουμε πρόγραμμα” σκέψης σε… summer mood!

Summer mood λοιπόν και για το lifesharing!  Και στην ψυχή και στο σώμα…  Ξεκίνα τώρα να “ξεφυλλίζεις” τις ηλεκτρονικές μας σελίδες και μάθε όλα τα μυστικά και τα tips για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!  Η “επίλεκτη ομάδα κρούσης” του lifesharing έχει φροντίσει για σένα…

Κι επειδή είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχεις “ξεθάψει” όλες τις δίαιτες “εξπρές” που υπάρχουν για να διώξεις τα κιλάκια του χειμώνα, σου έχουμε κάτι καλύτερο και πάνω από όλα ασφαλέστερο και μονιμότερο! Θες πραγματικά να χάσεις κιλά γρήγορα και ισορροπημένα πριν τις διακοπές; Η βιολόγος και κλινική βιοχημικός Εμμανουέλα Φωτεινού, σου προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα διατροφής ,  αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Γι αυτό, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί της αν θες να έχεις απορίες ή αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο εξειδικευμένο. Σου θυμίζω ότι τρέχει κι ένας super διαγωνισμός μας με θεραπείες για λεμφική αποσυμφόρηση και αντιοιδηματική δράση. Στην κεντρική σελίδα του site θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες.

Και μια που λέμε για τη λεμφική αποσυμφόρηση, η εναλλακτική θεραπεύτρια Κατερίνα Σταθοπούλου, μέσα από το άρθρο της “εξαφανίστε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα με λεμφικό μασάζ” μας εξηγεί όλα τα οφέλη της συγκεκριμένης θεραπείας καθώς αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτέλεσμα άμεσα και ορατά σε πόντους “σμιλεύοντας” στην ουσία  το σώμα ενώ η εικόνα του “φλοιού πορτοκαλιού” μειώνεται αισθητά.

Ετοιμάζεις βαλίτσες για την πρώτη απόδραση; Θα σου πω μία ιστορία: Έχω κολλητή  με το ίδιο σύνδρομο!  Σε κοινό μας ταξίδι στο εξωτερικό ο φίλος που ήρθε να μας παραλάβει έπαθε τον απόλυτο πανικό. Βαλίτσα 40 κιλών για ένα Σαββατοκύριακο! “μήπως σκοπεύει να μείνει  για πάντα Ισπανία;” με ρώτησε με απόγνωση στα μάτια….  Το αποτέλεσμα; Φωνάξαμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο να μας μεταφέρει στην πόλη γιατί φυσικά σε αυτοκίνητο μέσου κυβισμού δεν χώραγε ούτε το χερούλι της!

Αν ανήκεις κι εσύ λοιπόν στην κατηγορία του “θέλω όλη την ντουλάπα μαζί μου” ήρθε η ώρα να το δεις αλλιώς!  Η ‘Αρτεμις Παπαδοπούλου, έχει ετοιμάσει τη βαλιτσούλα σου πριν από σένα!  Τα ναι και τα όχι για να μην πελαγώσεις αφ ενός αλλά και να μην σε αφήσουν απ’ έξω οι φίλοι σου!

Αν πάλι δεν προλαβαίνεις ούτε ένα μικρό ταξιδάκι να πας γιατί οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις σε κρατούν στο σπίτι και μάλιστα στην κουζίνα, πέρνα όμορφα ετοιμάζοντας τέλειες δροσερές λιχουδιές όπως 3 εύκολα καλοκαιρινά μπισκοτόγλυκα απο την Ανθή Λαμπίρη και ακόμα καλύτερα βάλε και τα μικρά σου ζιζάνια να σε βοηθήσουν σε αυτό γιατί όπως λέει και το άρθρο της ψυχολόγου μας Έλλης Χατζηπαζαρλή, “κουζινομαγειρέματα με τα μικρά σας” τα παιδιά μας και εκπαιδεύονται και ξετρελαίνονται αλλά κυρίως …απολαμβάνουν τη συντροφιά μας!

Ελπίζω ότι με όλα αυτά που σου προτείνουμε να σε κάνουν λίγο περισσότερο ευτυχισμένη!  Αν θες όμως να γίνεις και λίγο παραπάνω τότε το μυστικό το έχει σίγουρα η Κατερίνα Μανανεδάκη!  Αν η απορία σου μόνιμα είναι : “Εγώ πότε θα γίνω ευτυχισμένη;”το νέο και 15ο παρακαλώ στη σειρά βιβλίο της λατρεμένης μου έχει σίγουρα την απάντηση!! Η απόλυτη πρόταση για να περάσεις ένα όμορφο δροσερό απόγευμα διαβάζοντας …

Και βέβαια μέσα στις σελίδες του Lifesharing μπορείς πάντα να βρεις όλα τα απαραίτητα tips για την ομορφιά σου, τις σχέσεις σου , την υγεία σου αλλά και για την σωματική και πνευματική σου ενδυνάμωση!

Αυτό το καλοκαίρι σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε τέλεια! Αυτό το καλοκαίρι είναι καλοκαίρι Lifesharing!

lampiri@lifesharing.gr

Tags: