It’s Xmas time!

It’s Xmas time!

Μύρισε Χριστούγεννα” !!!!   Φράση κλισέ… Ναι καλέ το ξέρω…  Μη βιάζεστε να σχολιάσετε… Γιατί έτσι κι αλλιώς  τα Χριστούγεννα είναι η πιο «old fashion way όπως λέει και το τραγούδι , γιορτή του χρόνου.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τις ίδιες εικόνες τρελαινόμαστε να απολαμβάνουμε και περιμένουμε πώς και πώς τις ετήσιες διαφημίσεις της coca cola και του Jumbo – πείτε τώρα την αλήθεια- για να μπούμε και επισήμως στην τελική ευθεία της μεγάλης γιορτής.

Δεν αποτελώ εξαίρεση. Εκτός αν αποτελείτε εσείς.  Με την ίδια λαχτάρα περιμένω να απολαύσω γνωστές ταινίες Home Alone σε όλα τα sequel… “The Holliday” …  “Christma Carols”  σε όλες τις εκδοχές και με όλους τους ηθοποιούς, και πάει λέγοντας. Με την ίδια λαχτάρα περιμένω γεμίσω φωτάκια και παιχνίδια όλο το σπίτι, να στολίσω το δέντρο, να φτιάξω μπισκότα σε σχήμα « μου θυμίζεις Χριστούγεννα» γιατί σπάνια πετυχαίνω το σωστό αλλά δεν σταματώ την προσπάθεια, να φτιάξω τη λίστα με τα δώρα, να γράψω τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, να πλημμυρίσει το σπίτι με μυρωδιές από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες να, να, να…..

Πάνω από όλα, όμως θέλω να κάνω ένα διάλλειμα από όλη την αγωνία και το φόβο της πανδημίας και των παρελκόμενων που φέρει μαζί της και που βαραίνει τόσους μήνες τη ψυχή μου… Θέλω να πάρω μία ανάσα ζωής. Θέλω να ζήσω ημέρες φωτεινές και νύχτες λαμπερές.

Θέλω να γεμίσω χαρά. Θέλω να γεμίσω ελπίδα .

Εύχομαι σε όλους μέσα από την ψυχή μου τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα καλύτερα!!!

 

Με αγάπη