Πριν βγείτε για shopping…

Πριν βγείτε για shopping…

Η άνοιξη είναι εδώ, το καλοκαίρι έρχεται ολοταχώς, και η επιθυμία να ανανεώσουμε το look μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Και βέβαια στη μόδα λέμε ΝΑΙ, αλλά ευτυχώς για να νιώσουμε μοντέρνες δεν χρειάζεται να αλλάξουμε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας. Αρκεί να την εμπλουτίσουμε με λίγες αλλά πολύ χαρακτηριστικές trendy πινελιές.
Όμως του shopping προηγείται η ενημέρωση και το ψάξιμο βαθιά μέσα στη ντουλάπα μας, καθώς ως γνωστόν οι μόδες έρχονται, παρέρχονται και επανέρχονται, που σημαίνει ότι πιθανότατα, κάποια ρούχα που δεν φορέσαμε τα 3-4 τελευταία καλοκαίρια γιατί δεν ήταν τότε της μόδας, φέτος μπορεί να αποτελούν μία ή περισσότερες από τις hot τάσεις της.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε σεζόν, η μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, αγαπάει όλα τα χρώματα, και όλα τα μήκη της φούστας. Τα παστέλ και τα έντονα, τα μονόχρωμα και τα εμπριμέ ρούχα, το μίνι, το μίντι και το μάξι, στις φούστες και στα φορέματα, ακόμα και στα παντελόνια.
Όμως οι πιο trendy πινελιές της  μόδας για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εξής:

Τα πιο hot χρώματα είναι το κίτρινο, το μωβ και το γκρι παστέλ, το ροζ της τσιχλόφουσκας, το χρώμα της άμμου και το χρώμα της καμήλας!

Ο πιο hot συνδυασμός είναι το άσπρο- μαύρο!

Τα πιο hot εμπριμέ είναι εκείνα με τα τροπικά μοτίφ!

Αντίστοιχα και στις γραμμές των ρούχων, όλες επιτρέπονται. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε εφαρμοστά ρούχα ή φαρδιά και αέρινα, ρούχα σε γραμμή pencil ή σε γραμμή Α.

Έμφαση όμως δίνει φέτος η μόδα:
• Στις παντελόνες, στις μονόχρωμες, τις ριγέ, τις εμπριμέ ακόμα και στις τζιν παντελόνες. Ιδιαίτερη μάλιστα θέση κατέχουν τα ψηλόμεσα παντελόνια και παντελόνες.
• Στις εφαρμοστές μίνι φούστες και φορεματάκια.
Στις φαρδιές μίντι και μάξι φούστες και φορέματα γραμμής Α, με πιέτες ή κλοσαρίσμα, ή βολάν. Ιδανικά ό,τι μάξι φορέσετε φέτος θα πρέπει να σέρνεται στα πατώματα.
Επίσης την τιμητική τους έχουν:
• Τα κρουαζέ: Πουκάμισα, φούστες και παντελόνες κρουαζέ, είναι η πιο hot πρόταση για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.
• Τα ογκώδη (φουσκωτά) μανίκια σε μπλούζες και φορέματα.
• Τα μπουστάκια.
• Τα ρούχα που αφήνουν ολόκληρη είναι ένα μέρος της πλάτης γυμνό.
• Τα εμπριμέ κολάν.
• Τα βαμβακερά σακάκια και οι πλεχτές μπλούζες αλλά σε ένα ή και δυο size μεγαλύτερα από το δικό σας.
• Τα παντοφλάκια
• Οι τιράντες και τα τιραντάκια ακόμα κι εκεί που δεν είναι απαραίτητα.
• Τα κρόσια σε τσαντάκια και μπλούζες.
• Τα μακριά και λεπτά κοσμήματα.
Και πρώτο και πάνω απ’ όλα, το πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης και του καλοκαιριού Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ, που πάει με όλα απ’ το πρωί ως το βράδυ! Εναλλακτικά μπορείτε να συνδυάσετε το χρώμα της μάσκας με το φόρεμα ή τη μπλούζα που φοράτε.
Τέλος, εννοείται ότι από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινέ προτάσεις της φετινής μόδας δε λείπουν εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ: Το λευκό και μαύρο Τ-shirt, το τζιν σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, το λευκό πουκάμισο και η λευκή πουκαμίσα, το μαύρο και το άσπρο κοντό ή μακρύ, στενό ή φαρδύ, φόρεμα, και τα μαργαριταρένια κοσμήματα.

Σχετικές φωτογραφίες για τα φετινά trends της μόδας δείτε πατώντας στο παρακάτω link: 

https://www.lofficielusa.com/fashion/spring-summer-2021-runway-fashion-trends-chanel-dior