Θέλετε να αδυνατίσετε; Αρχίστε με 3 πολύ αποτελεσματικά tips!

Θέλετε να αδυνατίσετε; Αρχίστε με 3 πολύ αποτελεσματικά tips!

Εντελώς τυχαία κι εξαιτίας μιας μικρής μου ατυχίας, στάθηκα πολύ τυχερή: Ανακάλυψα έναν εντελώς καινούριο τρόπο για να αδυνατίσω! Δεν θα το πιστέψετε ό,τι και αν σας πω, μέχρι βέβαια να τον δοκιμάσετε. Εγώ, στην αρχή, τον δοκίμασα αναγκαστικά. Τώρα όμως δεν τον αλλάζω με τίποτα!

Λοιπόν τα πράγματα συνέβησαν ως εξής: Λόγω ενός προβλήματος στον καρπό και τον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού χρειάστηκε να το ακινητοποιήσω για μερικές μέρες. Οπότε αναγκαστικά έκανα τα πάντα με το αριστερό. Μεταξύ άλλων κρατούσα τα μαχαιροπίρουνα με το αριστερό, βούρτσιζα τα δόντια μου με το αριστερό, μαγείρευα με το αριστερό…

Οπότε αγαπητές δεξιόχειρες φιλεναδίτσες μου καταλαβαίνετε τις δυσκολίες που αντιμετώπισα…

Όμως, περίπου 10-12 μέρες απ’ όταν άρχισε αυτή η αριστερόχειρη ταλαιπωρία μου, διαπίστωσα ότι είχα χάσει 2 κιλά!

Ποιος εγώ που για να χάσω μισό κιλό πρέπει να… πεθάνω της πείνας για μια εβδομάδα!

Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Απλούστατα:

Λόγω της αδεξιότητας του αριστερού μου χεριού έτρωγα με πολύ πιο αργό ρυθμό από τον συνηθισμένο και έτσι, το μήνυμα του κορεσμού προλάβαινε να φτάσει στον εγκέφαλό μου πριν φάω όλο μου το φαγητό. Οπότε κατέληγα να τρώω λιγότερο και από τα 2/3 της συνηθισμένης μου μερίδας.

Επίσης για τον ίδιο λόγο, της αδεξιότητας εννοώ, δεν μπορούσα να βουρτσίσω καλά τα δόντια μου, γεγονός που με ενοχλούσε πολύ, και ασυνείδητα, προκειμένου να τα διατηρήσω σχετικά καθαρά, απέφευγα να μασουλάω συχνά-πυκνά όπως το συνήθιζα.

Τέλος, για να έχω μεγαλύτερη αίσθηση καθαριότητας στο στόμα μου αλλά και για να αποφεύγω το τσιμπολόγημα, έπινα πιο συχνά νερό, το οποίο όπως γνωρίζετε δεν ωφελεί σοβαρά μόνο την υγεία του οργανισμού μας, αλλά συμβάλλει θεαματικά και στο αδυνάτισμα: Όπως έμαθα, αναζητώντας τις πληροφορίες για το νερό και το αδυνάτισμα, η αφυδάτωση του οργανισμού προκαλεί αίσθημα πείνας και επηρεάζει αρνητικά τον μεταβολισμό μας-καίμε με πιο αργό ρυθμό τις θερμίδες. Γι’ αυτό άλλωστε οι διαιτολόγοι πίνουν νερό στο όνομα… του νερού!

Επειδή λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε, έχω χαρά μεγάλη, αλλά κι επειδή στενοχωριόμουνα που έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη να αυξάνεται και να πληθύνεται και τις φιλενάδες μου στο Skype όλο και πιο…ζουμερές,  αποφάσισα να μοιραστώ την ανακάλυψή μου με όλες σας!

Τρώμε με το αριστερό χέρι, βουρτσίζουμε τα δόντια μας με το αριστερό χέρι και πίνουμε πολύ νερό, επίσης με το αριστερό χέρι!

Σας προτείνω να δοκιμάσετε κι εσείς αυτά τα 3 θαυματουργά tips αδυνατίσματος!

Βέβαια υπάρχει κάτι που με ανησυχεί: Μήπως με την πολλή χρήση του αριστερού χεριού το κάνουμε πιο επιδέξιο;