close

2021! Οι λέξεις κλειδιά για τον νέο χρόνο!

Κάτω από κανονικές συνθήκες, αυτές οι πρώτες ημέρες του καινούριου χρόνου, θα μας έβρισκαν να σχεδιάζουμε, να σβήνουμε και να ξαναγράφουμε τους νέους μας στόχους, να παίρνουμε τις αποφάσεις μας ακόμα και για ριζικές αλλαγές στη ζωή μας, να νιώθουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ξεκινήσουμε να χρωματίζουμε την ολόλευκη σελίδα της ζωής μας.

Το 2021, έχει συμπληρώσει ήδη μία ημερολογιακή εβδομάδα και οι περισσότεροι νιώθουμε ακόμα βαριά τη σκιά του παρελθόντος έτους.

Θα ήταν ουτοπικό να πιστεύουμε ότι μαζί με την πρώτη ανατολή του χρόνου όλα θα διορθώνονταν ως δια μαγείας. Και θα είναι επίσης ψευδές αν πιστεύουμε ότι θα «ξεφορτωθούμε» γρήγορα και πολύ περισσότερο, εύκολα τα «βαρίδια» που κουβαλούσε μαζί του το 2020…

Όμως είναι και αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα μας για να μην πω ότι είναι «υποχρεωτικό» φέτος, να ονειρευτούμε, να ανασυγκροτηθούμε, να αναδιοργανωθούμε, να χαράξουμε νέα ρότα στη ζωή μας και πάνω από όλα να την ακολουθήσουμε.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι λέξεις κλειδιά για την φετινή χρονιά είναι:

«ΥΠΟΜΟΝΗ», «ΕΠΙΜΟΝΗ», «ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ».

Λογικά, η καραντίνα, μέσα στην απομόνωση της, μας έδωσε αρκετό χρόνο να «συναντήσουμε» τον εαυτό μας. Να γνωριστούμε καλύτερα μαζί του. Μας έδωσε την «πολυτέλεια» να ανακαλύψουμε τα λάθη αλλά και τα ταλέντα μας. Ίσως να μας βοήθησε να μάθουμε – έστω και με σκληρό τρόπο – τι πραγματικά μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους.

Κι αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται απλώς… θεωρίες, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε ότι ως άνθρωποι έχουμε πάντα το δικαίωμα των επιλογών στη ζωή μας. Αναμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα. Η ζωή μας, είμαστε εμείς.

Καλή, δυναμική, δημιουργική χρονιά σε όλους!


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».