Τα summer items που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο

Τα summer items που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο

Και ενώ διανύουμε τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, η διάθεση μας παραμένει καλοκαιρινή, όπως και το μαύρισμα μας και το μυαλό μας είναι ακόμη σε μαγιό και παραλίες.

Αρνούμαστε να αποχωριστούμε τα κομμάτια που μας κράτησαν συντροφιά το καλοκαίρι και δεν είναι και απαραίτητο, αφού μπορούμε  να τα κρατήσουμε το φθινόπωρο και να τα μεταμορφώσουμε, δίνοντας στο φθινόπωρο μία φρέσκια καλοκαιρινή πινελιά.

1. Λευκό πουκάμισο

Όλες μας έχουμε ένα λευκό πουκάμισο ή πουκαμίσα που φορέσαμε πάνω από το μαγιό μας φέτος και μας κράτησε αέρινη και δροσερή. Δεν χρειάζεται να το φυλάξεις με τα καλοκαιρινά. Κράτησε το και συνδύασε το με ένα blue jean ή μία φαρδιά παντελόνα και κάποιο μαγιό, lingerie(μπούστο τύπου εσώρουχο), μπλούζα ή πουλόβερ από μέσα ανάλογα τον καιρό. Ειδικά, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου σου, αξεσουάρ στο λαιμό και μία belt bag (τσάντα φορεμένη σαν ζώνη).

2.Καλοκαιρινό φόρεμα

Σίγουρα ένα αέρινο μίνι ή μίντι φόρεμα ήταν ο σύμμαχος σου τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μπορείς άνετα να το χαρείς και το φθινόπωρο, συνδυάζοντας το με μποτάκια ή μπότα μέχρι το γόνατο, ανάλογα τον καιρό, μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου και κάποιο δερμάτινο ή τζιν jacket από πάνω.

Extra Tip: Αν θέλεις να το κρατήσεις και το χειμώνα μπορείς να το φορέσεις με καλσόν και ένα φαρδύ πουλόβερ από πάνω, έτσι ώστε το κάτω μέρος να δίνει την ψευδαίσθηση φούστας.

 

3.Μαγιό

Κι όμως μπορείς να κρατήσεις το πάνω μέρος από κάποια μπικίνι σου και τα φορέσεις το φθινόπωρο. Θα μπορούσαν να φορεθούν σαν τοπάκια, με κάποιο ψηλόμεσο παντελόνι και σακάκι από πάνω ή με κάποιο κοστούμι. Ακόμη μπορείς να φορέσεις το μαγιό σου μέσα από μπλούζες και πουκάμισα με διαφάνεια για να αποφύγεις το σουτιέν που κάνει το σύνολο πιο βραδινό και βαρύ.