4 κανόνες του στυλ που αξίζει να… κλέψεις από τις Γαλλίδες

4 κανόνες του στυλ που αξίζει να… κλέψεις από τις Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες όπως ξέρεις φημίζονται για το στυλ τους. Κι αυτό γιατί δεν ποντάρουν ούτε στην ομορφιά τους, ούτε στη μόδα, ούτε στα χρήματα που επενδύουν για το ντύσιμό τους.

Έχουν στυλ γιατί έχουν μελετήσει καλά το σώμα τους, και δεν αντιγράφουν ούτε τα περιοδικά μόδας, ούτε τις βιτρίνες.

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να αναβαθμίσεις το δικό σου στυλ δεν έχεις παρά να κλέψεις τα παρακάτω  4 βασικά μυστικά τους.

  1. Φοράνε μόνο ρούχα που κολακεύουν τη σιλουέτα τους ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας.

Μάθε λοιπόν κι εσύ ποιες γραμμές ρούχων αναδεικνύουν τη δική σου σιλουέτα και επένδυσε σ’ αυτά. Μόνο τότε θα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το στυλ σου θα απογειωθεί!

  1. Γνωρίζουν πώς να εκφράζουν την προσωπικότητα τους με το ντύσιμό τους.

Κι εσύ, ξέρεις να την εκφράσεις, ή αντιγράφεις τα φιγουρίνια; Αν θέλεις να το μάθεις θυμήσου τα αξεσουάρ. Είναι αυτά που προσθέτουν στην εμφάνισή μας την ιδιαίτερη πινελιά. Διάλεξε αυτά που μιλάνε στη ψυχή σου, χωρίς να σκεφτείς με τι θα τα συνδυάσεις, και φόρεσέ τα όπως σου κάνει κέφι και με ό,τι σου κάνει κέφι. Για παράδειγμα αν σ’ αρέσουν τα βραχιόλια μη διστάσεις να φορέσεις πολλά μαζί στον καρπό του ενός χεριού. Το ίδιο ισχύει και για τα δαχτυλίδια.

  1. Το μότο τους είναι: Κρύψε τις ατέλειες σου και ανάδειξε τα ατού σου!

Για παράδειγμα αν έχεις κοντό λαιμό απόφυγε τα ζιβάγκο και τους μεγάλους γιακάδες. Αν το επάνω μέρος του σώματός σου είναι το καλύτερο, ντύσε το με έντονα χρώματα ή εντυπωσιακά κοσμήματα ώστε τα βλέμματα να πέφτουν σε αυτό και όχι στα «ψωμάκια» σου. Αν πάλι οι γάμπες σου δεν είναι όσο καλλίγραμμες, υιοθέτησε τα παντελόνια και τις παντελόνες και ξέχνα τα κολάν και τα στρετς παντελόνια.

  1. Πιστεύουν ότι η συμπεριφορά μετράει πολύ!

Ναι έχεις βρει ποια ρούχα και αξεσουάρ σου ταιριάζουν και σε εκφράζουν, αν όμως θέλεις να ξεχωρίζεις για το στυλ σου, μην ξεχνάς ποτέ να χαμογελάς, και να λες «ευχαριστώ» και «παρακαλώ». Είναι εξίσου, αν όχι, πιο σημαντικό!