Οι μέρες του «Δεν έχω τίποτα να φορέσω» και πώς να τις ξεπεράσεις!

Οι μέρες του «Δεν έχω τίποτα να φορέσω» και πώς να τις ξεπεράσεις!

Δεν είναι μία και δύο…. Θυμήσου, πόσες φορές έχεις σταθεί μπροστά στην ντουλάπα σου με τα φύλλα ανοικτά να κοιτάς να κοιτάς και να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις πια τίποτα να φορέσεις… Κι όμως, η ντουλάπα σου να ξέρεις, είναι γεμάτη επιλογές. Πώς θα τις ανακαλύψεις; Με τρείς τρόπους.

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Θυμήσου όταν κόλλησες την τελευταία φορά στην ενότητα «νέες αφίξεις» στο αγαπημένο σου ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων που σερφάρεις ατελείωτα. Κάποιο κομμάτι θα σου έκανε εντύπωση, κάποιο αξεσουάρ μπορεί να έκανε τη διαφορά…  Επειδή στην ουσία οι διαφορές στην μόδα από σεζόν σε σεζόν δεν είναι και χαοτικές, δες την ντουλάπα σου…αλλιώς. Σίγουρα θα ανακαλύψεις ένα ξεχασμένο ζευγάρι σκουλαρίκια με φούντες μέσα σε ένα παλιό κουτί,  μία ζώνη, μία μεγάλη τσάντα  ακόμα κι ένα παντελόνι ή ένα πουκάμισο που τώρα όμως θα συνδυάσεις με άλλον τρόπο από αυτό που μέχρι τώρα ακολουθούσες…

Τόλμησε να δοκιμάσεις ένα νέο συνδυασμό χρωμάτων

Ξέρεις ότι το πράσινο και το μπλε πάνε μαζί, όπως και οι περισσότεροι γήινοι τόνοι. Αλλά πηγαίνοντας πέρα από τους αναμενόμενους συνδυασμούς χρωμάτων μπορεί να δώσεις νέα πνοή στα ρούχα που βλέπεις μπροστά σου και βαριέσαι. Δοκίμασε ακόμα και το ροζ με το κόκκινο ή το λιλά με το ναυτικό μπλε. Κι αν ακόμα αυτά σου φαίνονται ως η απόλυτη χρωματική υπέρβαση για το δικό σου στυλ, ξεκίνα με πιο ήπιους συνδυασμούς παίζοντας με το μαύρο, το λευκό, το γκρι, το καφέ και το πράσινο της ελιάς και πρόσθεσε φωτεινά αξεσουάρ, ένα έντονο χρώμα πασμίνας, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια ή απλά ένα τεράστιο κόσμημα! .

 

Ξεκόλλα από τα τετριμμένα.

Ναι, οκ. Το ξέρω ότι πολλά κομμάτια τα πήρες ήδη σεταρισμένα, ειδικά αν πρόκειται για ολόκληρα κοστούμια φούστα σακάκι, παντελόνι πουκάμισο σακάκι…. αλλά τώρα είναι η στιγμή να ..χωρίσουν οι δρόμοι τους! Ένα σακάκι τουΐντ για παράδειγμα μπορεί να πάει τέλεια με το τζιν παντελόνι σου κι ένα απλό Τ-shirt. Ένα αυστηρό λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με σηκωμένο γιακά κι ένα πολύ  έντονο αξεσουάρ  όπως  ένα εντυπωσιακό φουλάρι, ένα κολιέ, ή ακόμα και μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.