7 Εναλλακτικές τεχνικές natural face lifting

7 Εναλλακτικές τεχνικές natural face lifting

Καθημερινά βαλλόμαστε από σωρεία ψυχικών και σωματικών εντάσεων που μορφοποιούνται και διεκδικούν μόνιμα το χώρο τους στο πρόσωπό μας ως σφιξίματα και ρυτίδες. Οι  εναλλακτικές τεχνικές natural face lifting, προσφέρουν  μια άμυνα απέναντι σε αυτή την ανελέητη επίθεση που δέχεται το πρόσωπό μας. Βασικές  αρχές όλων των φυσικών μεθόδων είναι ότι βλέπουν  τον άνθρωπο ως μία αδιαχώριστη τριάδα, αποτελούμενη από το σώμα, το συναίσθημα και τον νου, με την ομορφιά να αποτελεί ιδιότητα άμεσα συνυφασμένη με την υγεία.

Παρακάτω θα δούμε τις 7 δημοφιλέστερες τεχνικές αφήνοντας απέξω δεκάδες άλλες που θα παρουσιάσω σε επόμενα άρθρα.

1. Rejuvance

Το Rejuvance είναι Ολιστικό Αναζωογονητικό Μασάζ Προσώπου.
Η τεχνική του Rejuvance επιδρά στο συνδετικό ιστό που περιέχει ίνες κολλαγόνου, ελαστίνης, όπως και μια ζελατινώδη ουσία. Απελευθερώνοντας τον συνδετικό ιστό, αποκαθιστά την ελαστικότητα, τα δερματικά κύτταρα απορροφούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και υγρά, κι έτσι αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωση του δέρματος.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή κυρίως στο πρόσωπο, αλλά καθώς συμπεριλαμβάνονται
και τα σημεία του βελονισμού σ’ αυτή την περιοχή, ωφελείται ολόκληρο το σώμα και νιώθουμε ένα υπέροχο
αίσθημα ευεξίας.
Η τεχνική του Rejuvance είναι μια ήπια μέθοδος η οποία ανανεώνει και αναζωογονεί όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή. Ακόμη και μετά από τη πρώτη συνεδρία, το δέρμα σας θα λάμπει, τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και χαλαρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου.
Η ένταση θα έχει εξαφανισθεί όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά και από ολόκληρο το σώμα.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η οποία αποτελείται από έξι συνεδρίες της μιας ώρας, το χρώμα και ή υφή της επιδερμίδας σας θα βελτιωθούν, οι βαθιές γραμμές της έκφρασης θα απαλυνθούν και οι μικρές ρυτίδες θα εξαφανιστούν. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται φρέσκο και δροσερό.
Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας, συνιστάται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 4-6 εβδομάδες.
Αυτές οι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συντήρησης θα ενισχύουν τα αποτελέσματα της αρχικής θεραπείας
και θα επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης . Το Rejuvance facial massage, είναι μια σχετικά νέα εναλλακτική θεραπεία και απόλυτα φυσική μέθοδος, που θα αναζωογονήσει το πρόσωπο σας, καθιστώντας το βλέμμα ξεκούραστο και θα σας προσφέρει ένα φυσικό face lift με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

2.GuaSha

Το Γκουά – σα είναι μια λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιεί η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική τόσο για την αποβολή των τοξινών και την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων στο σώμα, αλλά και για την ανανέωση και αναζωογόνηση  του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων.

Θεραπευτικές αρχές –δράσεις του Gua sha γενικά :

  • Εξισορρόπηση του Γιν – Γιανγκ
  • Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος
  • Ρύθμιση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων
  • Αποβολή των τοξινών

Πως εκτελείται η τεχνική της φυσικής απολέπισης για το πρόσωπο.

Σ’ αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται η άμεση απόξεση πάνω στο γυμνό δέρμα του δέκτη. Στην επιφάνεια του προσώπου γίνεται ήπια εφαρμογή με την χρήση ειδικά σμιλευμένης πλάκας από κέρατο βουβαλιού, για να είναι απόλυτα φυσική η διαδικασία και να αποφεύγονται τα πλαστικά, μαζί με κάποιο βιολογικό λιπαντικό έλαιο όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι από λάβδανο, ή κάποια φυτική κρέμα κλπ. Αφού γίνει η επάλειψη του λιπαντικού εφαρμόζεται η απόξεση/απολέπιση στο δέρμα, με ειδική τεχνική και κινήσεις γρήγορες με την κατάλληλη φορά για κάθε σημείο του προσώπου.

Ποια είναι τα αισθητικά αποτελέσματα και γιατί να κάνουμε Gua sha

Οι γυναίκες της Ανατολής ακολουθούν πιστά αυτή την πανάρχαια τεχνική ομορφιάς και την έχουν εντάξει στο καθημερινό τελετουργικό της προσωπικής φροντίδας του προσώπου, με σκοπό την ανάπλαση την πρόληψη, την αντιγήρανση και φυσικά τη φωτεινότητα του προσώπου. Θα λέγαμε πως είναι το φυσικό Botox της Ανατολής!

3. Μασάζ Προσώπου με Πουγκιά

Τεχνική αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης του προσώπου.

Το μασάζ με ζεστά πουγκιά διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος  και ανανεώνει την επιδερμίδα ενεργοποιεί το μεταβολισμό συσφίγγει το πρόσωπο και βοηθά στη ψυχική και πνευματική χαλάρωση. Περιέχουν βιολογικά, βότανα  αντιγηραντικά λάδια και αιθέρια έλαια. Η μάλαξη με ζεστά πουγκιά ενδείκνυται για καθαρισμό και αποβολή των τοξινών και για φυσική αντιγήρανση του προσώπου. Μια μοναδική εναλλακτική περιποίηση προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

4.Τανάκα

Ιαπωνική τεχνική μασάζ προσώπου.

Η Ιαπωνική τεχνική μασάζ που ονομάζεται Τανάκα θα σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότερη μέσα σε δύο εβδομάδες. Το μασάζ προσώπου Τανάκα μειώνει τις ρυτίδες, κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτή η τεχνική βασίζεται στη διέγερση των λεμφαδένων και στη διαδικασία αποβολής των τοξινών από το δέρμα. Εκτελείται μόνο με τα χέρια και δυναμικές ανοδικές κινήσεις εκγύμνασης των μυών του προσώπου.

5. Μασάζ προσώπου με ρολό Νεφρίτη

Είναι ένας μη επεμβατικός τρόπος επιβράδυνσης της γήρανσης και ανανέωσης του προσώπου. Βελτιώνει το τόνο της επιδερμίδας, χαρίζει λάμψη σφριγηλότητα , λειαίνει τις ρυτίδες, απαλύνει μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Το μασάζ με ρόλο νεφρίτη συσφίγγει τους πόρους του δέρματος μειώνει τα σημάδια και τις ουλές από ακμή ενώ ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου

Ιδιότητες του ενεργειακού λίθου Νεφρίτη

Νεφρίτης ο λίθος της θεικής αποκάλυψης.
Δίνει τύχη, σοφία, αγάπη, μακροβιότητα.
Φέρνει χαλάρωση και ηρεμία, σοφία και τόλμη.
Ενισχύει την υγεία και την νοητική τάξη. Βοηθάει στην θεραπεία της γρίπης και καταπραύνει πονοκεφάλους και νευραλγίες.
Ο μαύρος νεφρίτης προστατεύει από την αρνητικότητα και ενθαρρύνει την σοφή χρήση της δύναμης.
Ο βιολετί νεφρίτης εμπνέει την αγάπη, την αισιοδοξία και την ομορφιά.
Ο πορτοκαλί νεφρίτης αυξάνει την ενέργεια και δρα προστατευτικά.
Ο λευκός νεφρίτης προωθεί τις πρακτικές εφαρμογές και την πνευματικότητα.
Ο κίτρινος νεφρίτης είναι συνδεδεμένος με την αφομοίωση, την πέψη, την κατανόηση και την εμπάθεια.

(πηγή Εναλλακτική δράση)

6. Αντιγηραντικό μασάζ προσώπου με βεντούζες

Το μασάζ προσώπου με βεντούζες είναι ένα άμεσο φυσικό λίφτιγκ προσώπου, ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη και βελτιώνει θεαματικά την υφή του δέρματος. Βοηθά στη λεμφική αποσυμφόρηση με αποτέλεσμα να μειώνει τα πρηξίματα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Είναι ανώδυνο και δεν αφήνει σημάδια. Απαλύνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.

7. Αισθητικός Βιοσυντονισμός

Η συσκευή που χρησιμοποιείται στη θεραπεία είναι μία φορητή συσκευή βιοσυντονισμού και κβαντικής θεραπείας προσώπου η οποία δρα βαθιά μέσα στο χόριο. Με τα φωτόνια τα οποία εκπέμπονται απο το κβαντικό εξάρτημα (φωτοθεραπεία), ζωντανεύει και ανανεώνει το κολλαγόνο, την ελαστίνη, την μικροκυκλοφορία του αίματος, και τα κουρασμένα και καταπονημένα από τις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες κύτταρα μας, με αποτέλεσμα την λείανση των ρυτίδων, το φυσικό λίφτινγκ, την αλλαγή του χρώματος της επιδερμίδας.

Ο δεύτερος ρόλος της συσκευής είναι η τόνωση και η λειτουργία όλων των οργάνων και λειτουργιών του οργανισμού μας. Γιατί η εξωτερική μας όψη εξαρτάται κατά έναν μεγάλο βαθμό από το αν τα όργανά μας λειτουργούν σωστά. Πολλές από τις ρυτίδες τις οποίες έχουμε δεν έχουν σχέση με το πέρας του χρόνου και το γήρας, αλλά με την κακή λειτουργία των εσωτερικών μας οργάνων.

Επιπλέον ωφέλειες όλων των εναλλακτικών θεραπειών προσώπου που περνούν από σημεία βελονισμού.

Λιγότερο άγχος.
Ανακούφιση από πονοκεφάλους ,ημικρανίες.
Καλύτερος ύπνος.
Βαθιά αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης.
Μεγαλύτερη διαύγεια.
Βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος.
Εξισορρόπηση του αυτόνομου κεντρικού νευρικού συστήματος.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των μεθόδων επιτυγχάνεται όταν, παράλληλα με τις συνεδρίες, ακολουθείται και ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, χωρίς να παραμελείται η ενυδάτωση του οργανισμού και η ήπια σωματική άσκηση, ενώ συστήνεται η αποφυγή προϊόντων ομορφιάς με χημικά καλλυντικά

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τις δοκιμάσετε!

Με αγάπη και φως!