close

Σκορπιός, το ζώδιο του μήνα

 

Φίλες και φίλοι στο ζώδιο του Σκορπιού, ήρθε η δική σας στιγμή αυτή τη χρονιά, για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής.

Χρόνια σας πολλά και όμορφα λοιπόν!

Ανήκετε στο πιο μυστηριώδες ζώδιο του ζωδιακού, και συχνά αφήνετε την αίσθηση του μυστηρίου στο διάβα σας. Μαγνητίζετε και αφήνετε πάντα μία κρυφή πτυχή που προκαλεί το ενδιαφέρον και ίσως αγωνία σε όσους σας συναντούν… Νιώθουν πως δεν μπορούν ποτέ να σας γνωρίζουν πραγματικά! Ίσως αυτό είναι μέρος της γοητείας σας, τελικά!

Η φετινή χρονιά ξεκινά το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου και σας φέρνει νέα δώρα!

Η έναρξή της γίνεται με έμφαση στο ζώδιό σας, καθώς εκτός από τον Ήλιο, συμμετέχουν η Αφροδίτη και ο Ερμής. Διαχωρίζοντας πλέον τη θέση σας από το παρελθόν, έχετε μία ξεχωριστή ευκαιρία να προχωρήσετε περισσότερο δυναμικά και αποφασιστικά.

Οι ταλαιπωρίες των τελευταίων ετών, σας αγγίζουν ελάχιστα πλέον. Θα αναδείξετε τον δυναμισμό σας, θα δώσετε τέλος σε ό,τι είναι στείρο και ανούσιο και θα είστε περισσότερο επιλεκτικοί στον περίγυρό σας. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή προκειμένου να επιδείξετε σύνεση, γνώση και σοφία βάση της εμπειρίας των προηγουμένων ετών.

Υπάρχουν δυσκολίες ως προς την αποκόλληση από καταστάσεις που έχουν γίνει συνήθεια ή εμμονή. Όμως μπορεί με πείσμα και αποφασιστικότητα να δοθεί ένα τέλος πλέον, κλείνοντας κύκλους ανώφελους στη ζωή σας. Αναγνωρίζετε ποιος είναι ο κατάλληλος δρόμος για σας, και στρέφετε το τιμόνι της ζωής προς τα εκεί με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Η συναισθηματική ή υλική ανασφάλεια, ως βασικές ανάγκες – όταν δεν καλύπτονται διεγείρουν σκοτεινές αντιδράσεις. Ας μην σας κάνουν ζηλόφθονους, κτητικούς, δογματικούς ή χειριστικούς.

Το πάθος μπορεί να σας μεταμορφώσει αν το χειριστούμε με τον σωστό τρόπο, κι όχι να σας βαλτώσει.

Ας απολαύσετε βαθιά, σιωπηλά, την ικανοποίηση από ό,τι σας αγγίζει στην ψυχή.

Έμπνευση, ρομαντικές πινελιές και οραματισμοί, σας οδηγούν στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το ζώδιό σας και το 2020, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις 2020: Σκορπιός  https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-skorpios-2020/

 

Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε ανάγκη να επαναστατήσετε, να αλλάξετε και να διαμορφώσετε ένα νέο ερωτικό πεδίο. Αν είστε μόνοι, θα επιδιώξετε εμπειρίες και νέες γνωριμίες. Αν έχετε ήδη κάποια προσωπική σχέση, είτε θα χρειαστεί να την ανανεώσετε, αν έχει αδρανήσει, είτε θα αποφασίσετε να διακόψετε (εφ’ όσον το επιβεβαιώνουν τα ατομικά σας προγνωστικά), προκειμένου να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή ξανά!
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, νέες γνωριμίες, προτάσεις ή ιδέες, φέρνουν ανατροπές στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Αν αναζητάτε ένα νέο δρόμο επαγγελματικό, θα είναι εύκολο να τον ανακαλύψετε. Αλλά ας είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα και ας μην εμπιστεύεστε κάθε καινοτόμο ή ασυνήθιστη πρόταση. Ωστόσο, έχετε την δυνατότητα να επενδύσετε σε ένα μακροπρόθεσμο στόχο που θα βελτιώσει σταδιακά την θέση σας.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, πάθος, πόθοι και όνειρα, σας κάνουν πολύ περισσότερο τολμηρούς και αποφασιστικούς. Είστε εκφραστικοί με τον τρόπο σας, δείχνετε αυτό που σας ενδιαφέρει και θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί. Σαγηνεύετε με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε, αλλά και με τους όμορφους τρόπους, ένα εκλεπτυσμένο στυλ που ξαφνιάζει και δίνετε την αίσθηση ενός ευγενικού και διακριτικού ανθρώπου, παρά την φλόγα που σας παροτρύνει να δράσετε άμεσα!
  • Στην επαγγελματική σας πορεία, χρειάζεστε κάποιους χειρισμούς μετά από περίσκεψη ή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. ¨Έχετε σαφείς απόψεις για το τι χρειάζεστε να κατακτήσετε και θα εμείνετε στον στόχο με αρκετό πείσμα. Οι απόψεις σας ίσως φανούν απόλυτες, αλλά έχετε διδαχτεί πολλά από το παρελθόν και δεν θέλετε να χάσετε χρόνο. Διακρίνεστε για ένα δημιουργικό ταλέντο.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, φαίνεται να έχετε στιγμές εσωστρέφειας και λιγότερο εκφραστικής επικοινωνίας. Αν και το ταίρι σας μπορεί να έχει κατανόηση, χρειάζεται να βρείτε τον τρόπο να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, ακόμη και τα παράπονά σας. Δίχως σκληρά λόγια, αλλά με λόγια ουσίας, θα λυθεί κάθε αδυναμία μεταξύ σας. Εξ άλλου, μόλις φθάσετε στο νέο έτος, το 2020, θα νιώσετε πως είστε κυρίαρχοι των συναισθημάτων σας, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα εκδηλώνετε και το ρομαντισμό σας πιο έντονα.
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, διανύετε μία περίοδο εγκράτειας πιθανόν, όπου πολλές σκέψεις, μνήμες και προβληματισμοί, σας κάνουν διστακτικούς για τελικές αποφάσεις. Πολλά εξομαλύνονται και οι δισταγμοί απομακρύνονται με την έναρξη του 2020. Επίσης, ήδη από αυτή την εποχή, αναγνωρίζετε ποια κέρδη απαιτούνται για να νιώσετε ικανοποίηση και πληρότητα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα λοιπόν, θα αναδείξετε τη γνώση σας, την εμπειρία και την δημιουργική σας δύναμη.

Πηγή: https://astrolife.gr/skorpios-to-zodio-toy-mina-2/

 

 


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED