Τεστ: Ποιο “είδος” αγάπης λαχταράς;

Τεστ: Ποιο “είδος” αγάπης λαχταράς;

Ξέρετε ποιό “είδος” αγάπης κατά βάθος λαχταράει η καρδιά σας:Αν ναι δεν έχετε παρά να το επιβεβαιώσετε κάνοντας το τεστ των χρωμάτων που σας δίνουμε. Αν όχι, το χρώμα που θα επιλέξετε σίγουρα έχει πολλά να σας πει για το πώς ονειρεύεστε την αγάπη σας.

Τα χρώματα είναι ένας κόσμος μαγικός που κατέχει ξεχωριστή θέση στη φιλοσοφία και στην παραδοσιακή θεώρηση όλων των λαών. Το κάθε χρώμα έχει τη δική του ενέργεια που όχι μόνο μας επηρεάζει σωματικά, ψυχικά και πνευματικά αλλά γίνεται και μέσο έκφρασης των συναισθημάτων μας, Το καθένα από τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου ξυπνάει μέσα μας διαφορετικές ανάγκες και αποκαλύπτει διαφορετικά μυστικά του ψυχισμού μας, που η λογική ίσως να μη θέλει να παραδεχτεί.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ σας, χαλαρώστε, βγάλτε κάθε σκέψη από το μυαλό σας και να επιλέξτε αυθόρμητα μια από τις 7 χρωματιστές κάρτες που βλέπετε εδώ. Επιλέξτε το χρώμα που ασκεί πάνω σας τη μεγαλύτερη έλξη αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Προσοχή! Μην επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα, αλλά εκείνο που σας αρέσει εδώ και τώρα!

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι το τεστ των χρωμάτων δεν είναι «για πάντα». Εκφράζει περισσότερο τη διάθεση μιας περιόδου της  ζωής μας και η επιλογή του χρώματος που θα κάνετε σήμερα, κάποια άλλη στιγμή, μπορεί να είναι διαφορετική. Αυτό συμβαίνει γιατί οι  ανάγκες και οι επιθυμίες μας δεν είναι πάντα οι ίδιες, αλλά κάθε τόσο αλλάζουν.

Η ερμηνεία των χρωμάτων

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Κόκκινο

Η αγάπη μεταφράζεται σε πάθος, και σχέση χωρίς αυτό δεν γίνεται. Το μέλλον δεν φαίνεται να σας απασχολεί τόσο όσο η ένταση της στιγμής, ενώ τα παιχνίδια εξουσίας φουντώνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Επιπλέον, τα θέλετε όλα ή τίποτα και φέρεστε ανταγωνιστικά στο σύντροφό σας. Προσπαθήστε ενσυνείδητα να συγκρατείτε τις εκρήξεις σας και καλλιεργήστε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα στην προσωπική ζωή σας. Αν είστε μόνη, εύκολα θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά προσέχετε, γιατί η παρόρμηση οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Πορτοκαλί

Έρωτας σημαίνει δράση και η δράση απογείωση. Επιπλέον, η διάθεση συντροφικότητας είναι διάχυτη και με την πρώτη ματιά θα έλεγε κάποιος ότι «ακολουθείτε» το ταίρι σας, αλλά κατά βάθος εσείς είστε που δίνετε τη νότα! Το σεξ για εσάς είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης και επικοινωνίας, ενώ το πάθος υπάρχει για να σας ενώνει και όχι για να δημιουργεί εντάσεις. Αν είστε μόνη, δεν θα έχετε πρόβλημα να τον… ρίξετε, αλλά προσέξτε τις υπερβολές και τη νευρικότητά σας, γιατί πιθανώς εκείνος να πιστέψει ότι την… πέφτετε στο φίλο του!

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Κίτρινο

Αισιόδοξες στη ζωή, αισιόδοξες και στον έρωτα, γνωρίζετε πώς να κάνετε τον άλλον ευτυχισμένο – εφόσον, βέβαια, περάσει τα σκληρά τεστ νοημοσύνης στα οποία θα τον υποβάλετε! Η καθημερινότητά σας μετατρέπεται σε ένα ευφυές, πνευματώδες παιχνίδι, το οποίο ωστόσο χρειάζεται πρωτοβουλίες, όρια και πρακτική δράση. Αν προσθέσετε και λίγη απόλαυση στο σεξ, τότε το πράγμα θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Αν είστε μόνη, μην ξεχνάτε ότι καλή είναι η διανόηση, αλλά υπάρχει και η πιο… γήινη πλευρά της ζωής, που δεν γνωρίζει διλήμματα και δισταγμούς!

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Πράσινο

Συναίσθημα, πίστη και πρακτικό πνεύμα συνθέτουν το σκηνικό για να εκτυλιχθεί το δικό σας έργο. Ένα έργο που γράφετε εσείς η ίδια, αφού ακόμα και στον έρωτα εξετάζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για χάρη της σταθερότητας, της αρμονίας αλλά και της «εικόνας» που δίνετε στους άλλους είστε ικανές να κάνετε τα πάντα. Το αποτέλεσμα είναι μια σχέση συντροφική, φιλική και με διάρκεια. Αν είστε μόνη, μη χάνεστε στη δίνη της ρουτίνας. Παραμερίστε τη διστακτικότητα που σας διακρίνει και αφεθείτε στην ανακάλυψη του καινούργιου. Εξάλλου, οι επιλογές σας σπανίως είναι λανθασμένες.

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Γαλάζιο

Ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο. «Μαζί» σημαίνει για εσάς τρυφερότητες και χάδια, όρκοι αιώνιας πίστης και όνειρα! Αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας παρέχει ένα ροζ συννεφάκι και, ταυτόχρονα, να κρατάει τα ηνία της πεζής καθημερινότητας, τότε όλες οι άλλες διαφορές που πιθανώς να έχετε… εκμηδενίζονται και η σχέση σας θα αποκτήσει στόχο και ενδιαφέρον. Αν είστε μόνες, έχετε υπόψη σας ότι οι πρίγκιπες δεν κυκλοφορούν πλέον πάνω σε άσπρο άλογο ούτε αποκαλύπτουν την ευάλωτη πλευρά του εαυτού τους με την πρώτη ματιά.

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Μπλε

Στην περίπτωσή σας ο έρωτας εξιδανικεύεται και αποκτά φιλοσοφική διάσταση. Με το σύντροφό σας θέλετε να ακολουθείτε κοινή πορεία σε όλα, η οποία θα οδηγήσει στην εξέλιξη κυρίως της ψυχής. Στη σχέση σας προέχει η γαλήνη, ενώ το σεξ παίζει δευτερεύοντα ρόλο και ανάγεται σε τέχνη. Έχετε υπόψη σας, όμως, ότι συχνά οι ανέφικτες επιδιώξεις οδηγούν στην απομάκρυνση. Αν είστε μόνη, μη χάνετε χρόνο σας σε φιλολογικές συζητήσεις! Εκφράστε πιο ελεύθερα αυτό που νιώθετε, γιατί κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε απόμακρη, ακόμη και ψυχρή.

Αν το χρώμα της αγάπης σας είναι Μοβ

Η ιδέα του έρωτα και μόνο είναι τόσο συναρπαστική που μπορεί από μόνη της να στηρίξει τη σχέση σας! Τουλάχιστον από δικής σας πλευράς. Η αγάπη σας -συχνά κτητική- δεν γνωρίζει συμβατικότητες και «πρέπει», άρα και ο σύντροφός σας χρειάζεται να γνωρίζει πώς να σας βάζει… δολίως χαλινάρι. Όσο για το σεξ, αυτό είναι μέσο «δέσμευσης» και ποτέ αυτοσκοπός, εκτός αν οδηγεί σε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αν είστε μόνες, την περίοδο αυτή μπορεί να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας. Μη χάνεστε, όμως, στο κυνήγι του διαφορετικού και του ασυνήθιστου.