Είναι Ζυγός. Ταιριάζετε νομίζεις;

Είναι Ζυγός. Ταιριάζετε νομίζεις;

 

Αν είσαι Κριός

Η τάση είναι ότι πρόκειται για μια ισορροπημένη σχέση, δεδομένου ότι η Άρια φύση συμπληρώνει και ενθουσιάζει  την λεπτότητα του Ζυγού. Ο Κρός, με τη σειρά του, μπορεί να διδάξει στο Ζυγό πώς να είναι πιο δυναμικός και διεισδυτικός. Συνήθως στον συνδυσμό ο Κρός έχει τον έλεγχο της σχέσης, αλλά επιζητά την ισορροπία μέσω του Ζυγού, καθώς τον ενθαρρύνει να εκφράσει τα όμορφα αισθήματα.

 

Αν είσαι Ταύρος

Αυτή η συναστρία αυτή έχει σαν βάση τον κοινό κυβερνήτη, Αφροδίτη, φέρνει αγάπη, αλλά πρέπει και οι δύο να δώσουν προσοχή: το ένα ζώδιο είναι πρακτικό και το άλλο νοητικό. Ως εκ τούτου ίσως βγάζουν λάθος συμπεράσματα  σε όσα συμβαίνουν στη ζωή. Με καλή θέληση θα γίνει μία ειλικρινής και ευαίσθητη ένωση, εφόσον μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.

 

Αν είσαι Δίδυμος

Ταιριαστό ζευγάρι, αφού το ζώδιο των Διδύμων βοηθά να ξυπνήσει η περιέργεια και η επιθυμία για νέες προοπτικές, καθώς έχουν παρόμοιο σκεπτικό. Μεταξύ τους αναπτύσσεται συμπάθεια και ευγένεια. Ο Ζυγός είναι πιο καλλιτεχνικός και επικεντρώνει την διαίσθησή του στον να νιώσει τον σύντροφο. Η επικοινωνία τους συνδέει και τους φέρνει κοντά.

 

Αν είσαι Καρκίνος

Αυτή η συναστρία συνδυάζει τη γοητεία και τη λεπτότητα του Ζυγού με τη φαντασία και την ευρηματικότητα του Καρκίνου. Αυτό θα είναι μια σχέση που φέρνει πίεση και στις δύο πλευρές. Η μαγεία θα γοητεύει αρχικά, η τρυφερότητα θα τους φέρνει κοντά, αλλά θα βγάζει υπερβολή στην ευαισθησία. Η αγάπη θα είναι ήρεμη, ενώ θα θέλουν να κάνουν  όνειρα από κοινού.

 

Αν είσαι Λέων

Αν ο Λέων είναι άνδρας και η γυναίκα είναι Ζυγός, μπορεί να γίνει ένας καλός σύντροφος, αλλά θα εξαρτηθεί από την γενική νοοτροπία. Αν συμβεί το αντίθετο, ο Ζυγός τείνει να κουράσει τη γυναίκα Λέοντα, καθώς θα είναι αβέβαιος και ασταθής για τα γούστα της. Αλλά ανεξαρτήτως φύλου, αν βρεθεί μια ισορροπία στο θέμα εξουσίας μεταξύ τους, που το ζευγάρι θα είναι πολύ χαρούμενο.

 

Αν είσαι Παρθένος

Ο Ζυγός θα είναι ικανοποιημένος με την ήπιων τόνων Παρθένο, η οποία με τη σειρά της θα χαρεί την ομορφιά,  την λεπτότητα και την κοινωνική άνεση του Ζυγού. Η διάθεση της Παρθένου να συμβιβάζεται,  θα είναι πάντα ένας παράγοντας που θα βοηθά να καταλήγουν σε συμφωνία. Σε γενικές γραμμές, αυτή η σχέση τείνει να είναι διαρκής, αν και οι δύο έχουν αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

 

Αν είσαι Ζυγός

Με ίδια φύση, μπορούν να διαπιστώσουν ότι βρέθηκε πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος ψυχής. Η λεπτή και ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία και των δύο είναι ένα διεγερτικό για την αγάπη. Από την άλλη πλευρά ο ένας σύντροφος μπορεί να γίνει ζηλιάρης, αν δεν του αρέσει η φήμη και η δημοτικότητα που έχει ο άλλος. Πρέπει επίσης να ξεπεράσουν τον  δισταγμό και τον φόβο των πληγώσει ο ένας τον άλλον με την αλήθεια, η οποία μπορεί να κρύβεται φθάνοντας συχνά στην υποκρισία. Η αγάπη βασίζεται στη δέσμευση ως προς τις αξίες και τις προθέσεις.

 

Αν είσαι Σκορπιός

Δύσκολο αρχικά ένας Ζυγός θα προσελκύσει ένα Σκορπιό και το αντίστροφο, επειδή είναι πολύ διαφορετικά στην φύση τους ζώδια. Επίσης, ο Ζυγός μοιάζει πολύ παρορμητικός για τον Σκορπιό. Κτητικότητα, ζήλια και σκηνές δράματος που θα προκαλέσει ο Σκορπιός δημιουργούν σύγχυση στον Ζυγό, ενώ στέκεται έκπληκτος και αμήχανος από τις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις του Σκορπιού. Για να πετύχει η σχέση, υπάρχει ανάγκη να καταβληθούν προσπάθειες, προσπαθώντας μια πιο ισορροπημένη συνύπαρξη. Θα έχουν όμως έντονα συναισθήματα.

 

Αν είσαι Τοξότης

Αυτή η συναστρία είναι μια ευχάριστη συνάντηση μεταξύ των δύο ζωδίων. Και οι δύο είναι εύκολο να συνεννοηθούν, είναι συμπληρωματικοί και μπορούν να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο. Η σχέση τείνει να είναι πιο γεμάτη από χαρά από ό, τι σε άλλα ζώδια. Ένας Ζυγός και ένας Τοξότης μαζί δεν θα αρκούνται στη φυσική γοητεία, αλλά θα συμμετέχουν περισσότερο σε ενδιαφέροντα πνευματικά και ιδεολογικά.

 

Αν είσαι Αιγόκερως

Παρορμητική ένωση μέσα από κοινωνικές δραστηρικότητες, σκέφτονται την κοινωνική τους εικόνα και θέλουν να «κάνουν κάτι» μαζί. Ο Ζυγός είναι επεκτατικός, ορθολογιστής και  ο Αιγόκερως νοιάζεται για την δόξα ή την επιτυχία. Θα ενοχλήσει τον Ζυγό αν είναι σαρκαστικός και ο Αιγόκερως θα ενοχληθεί από την ευρεία κοινωνικότητα του Ζυγού. Αλλά με κοινό όραμα, μπορούν να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

 

Αν είσαι Υδροχόος

Σύμπνοια των δύο σε ιδέες. Αν ο ένας δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιο σοβαρό ζήτημα, ο άλλος  μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια και να ενθαρρύνει. Είναι ένα πολύ βασικό σημείο σε αυτή την σχέση αγάπης. Η συναστρία έχει πολλά θετικά σημεία,  βασίζεται όμως στην επικοινωνία κυρίως. Ο Ζυγός μπορεί να αισθάνεται έλξη για τον Υδροχόο από την αρχή και ο Υδροχόος αισθάνεται να τον μαγνητίζει ο Ζυγός, χωρίς ποτέ να αισθάνονται παγιδευμένοι. Αλλά λείπει ένα κομμάτι της φυσικής γοητείας μεταξύ τους αρχικά, που μπορεί να ξεπεραστεί.

 

Αν είσαι Ιχθύς

Ενώ ο ένας αισθάνεται καθαρά τι θέλει, ως Ζυγός, ο σύντροφος με το ζώδιο των Ιχθύων, τον μπερδεύει. Τον συγκινεί, αλλά δεν του φαίνεται σαφής ή κατανοητός. Αλλά ακριβώς λόγω αυτού, με μια μυστηριώδη γοητεία προσελκύει ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφος Ιχθύς εκτιμά την διακριτικότητα και την ευαισθησία του Ζυγού και ο Ζυγός ταξιδεύει στο όνειρο με τον Ιχθύ. Η σχέση είναι ρομαντική αλλά απαιτεί περισσότερη επικοινωνία.

Πηγή: https://astrolife.gr/o-erotas-sto-zodio-tou-zigou/