Ταύρος: το ζώδιο του μήνα

Ταύρος: το ζώδιο του μήνα

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr https://astrolife.gr/tayros-to-zodio-toy-mina/

 

Αγαπητοί φίλοι στο ζώδιο του Ταύρου, ήρθε η δική σας στιγμή! Στα μέσα της Άνοιξης, στον πιο ωραίο μήνα με την ανθισμένη φύση, νιώθετε πώς είστε στο περιβάλλον που σας αρμόζει!

Δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία σε όσα σας αναλογούν αυτή την εποχή και η έναρξη της νέας σας χρονιάς είναι συνδυασμένη με την κάθαρση που έρχεται τις Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας… μία κάθαρση σημαντική για σας, που ανήκετε στα σταθερά ζώδια και ταλαιπωρηθήκατε αρκετά τον προηγούμενο χρόνο.

Καθώς το δεύτερο εξάμηνο κυρίως του 2018 άφησε πικρές γεύσεις στους περισσότερους, είστε πλέον αρκετά αναζωογονημένοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι να αναλάβετε δράση!

Πολύ σημαντικό είναι το οριστικό πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιό σας, που θα σας συνοδεύει για τα επόμενα περίπου έξι χρόνια. Κι αυτό δεν θα φέρει τις μεγάλες περυσινές δυσκολίες και την αναστάτωση του προηγούμενου χρόνου. Αντίθετα, έχοντας την εμπειρία της περυσινής χρονιάς, είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας, να δώσετε βαρύτητα στην εκκίνηση αυτής της νέας περιόδου για σας, σε ό,τι έμεινε στάσιμο και χρειάζεται ανανέωση. Η ανανέωση θα φέρει ξανά χαμόγελα στη ζωή σας, νέες γεύσεις, νέες αισθήσεις, νέες γνωριμίες.

Ίσως βέβαια δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ρουτίνα που επιθυμείτε, αλλά η εξέλιξη απαιτεί να μην μένουμε στο ίδιο μοτίβο για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η νέα αυτή περίοδος ζωής λοιπόν, σας οδηγεί σε εγρήγορση και μεταβάλει τις έως τώρα αργές αποφάσεις ή κινήσεις.

Εξ άλλου, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, καθώς οραματίζεστε εδώ και καιρό την μετάβαση σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Η φιλοσοφία σας αλλάζει ήδη από τον προηγούμενο χρόνο, νιώθετε όλο και περισσότερο δυνατοί, αυτάρκεις. Φέτος θα ανέβει περισσότερο η αυτοπεποίθησή σας, η αυτοεκτίμησή σας, και η αποφασιστικότητά σας.

Η νέα σας χρονιά συμπορεύεται με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης που κυβερνά το ζώδιό σας. Από το ζώδιο έξαρσής της, τους Ιχθείς, βρίσκεται πλέον στον Κριό, ζώδιο αδυναμίας.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συμβάλει στην νέα φάση της ζωής σας! Αντίθετα, θα προσδώσει εσωτερική σπίθα στην ζωή σας, ενθουσιασμό, παρόρμηση και πρωτοβουλίες που θα παρακινήσουν και θα φέρουν πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ό,τι σας συγκινεί. Ζείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς και φυσικά, σας συστήνουμε να το απολαύσετε!

Στον Κριό βρίσκεται αυτή την εποχή και ο Ερμής πλέον, μετά από ένα δίμηνο αβεβαιότητας και ονειροπόλησης. Επομένως και η σκέψη γίνεται πιο άμεση και γρήγορη, ταυτόχρονα με το συναίσθημα.

Ωστόσο, και οι δύο αυτοί πλανήτες, Ερμής και Αφροδίτη, περιορίζονται από τους δισταγμούς και την τάση σας να αντιδράτε αργά και όταν νιώθετε σιγουριά… Μήπως πρέπει πλέον να τολμήσετε, να ρισκάρετε και να γίνετε πιο άμεσοι; Είναι ένας προβληματισμός φέτος για σας, μία πρόκληση!

Με τον Άρη στους ευέλικτους Διδύμους, θα αναζητήσετε πολλές και διαφορετικές λύσεις για το εισόδημά σας. Αυτό μπορεί επίσης να σας παρακινήσει και να γίνετε πιο προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες….

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ετήσιες προδιαγραφές σας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ταύρος 2019  https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-tayros-2019/

Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο (δεκανό)

-Στις αισθηματικές υποθέσεις, όνειρα και σχέδια ταυτόχρονα σας επηρεάζουν και σας δημιουργούν μία εσωτερική έξαρση. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε υπέρβαση και να μην μετράτε τα πάντα πρακτικά ή προβλέψιμα. Αν έχετε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες στο παρελθόν, που σας κάνουν διστακτικούς, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να επουλώσετε πλέον τις τραυματικές μνήμες και να απολαύσετε πιο ανέμελα την νέα σας χρονιά! Θα φανείτε εξ άλλου ανατρεπτικοί, αντιδραστικοί με το χθες και θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα στηριχθούν σε νέα δεδομένα πιο συμβατά με τις ανάγκες σας!

-Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και δράση, να κάνετε νέες προσεγγίσεις για συνεργασίες, να αναθεωρήσετε την τακτική σας. Θα βοηθήσει η ενασχόληση με την τεχνολογία, με νέες δομές, νέα γνώση και προφανώς καινοτόμες ιδέες ή επιλογές. Μη χάνετε χρόνο, οργανώστε την επαγγελματική σας προοπτική για τα επόμενα χρόνια, εδώ και τώρα! Παραγωγικοί και γόνιμοι στο έργο σας,  θα αισθανθείτε κυρίως από τα μέσα Μαΐου και μετά.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

Στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να κινηθείτε πιο άμεσα και μάλιστα να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή, ένα σας όνειρο, ένα απωθημένο που «απαιτεί» να εκφραστείτε με ενθουσιασμό και δίχως αργοπορία. Θα είναι η χρονιά κατά την οποία πρέπει να κρίνετε με σοβαρότητα τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις μελλοντικές προοπτικές της σχέσης σας. Ή αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε κάποιο ταίρι που θα πληροί τις ανάγκες για μόνιμη και σταθερή σχέση. Στον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε συναρπαστικές στιγμές.

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, είστε σε μία θετική πορεία, καθώς αρκετά ήδη έχουν μπει στον δρόμο τους. Η εμπειρία σας, η τεχνογνωσία σας, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αναλαμβάνετε ένα έργο, θα εκτιμηθεί. Το κυριότερο όμως, είναι πως οφείλετε να αναγνωρίσετε περισσότερο εσείς οι ίδιοι την αξία σας, και να την υποστηρίξετε όπου χρειαστεί. Μετά την Πανσέληνο της 5ης Μαΐου, είστε σε θέση μάχης και προσπαθήστε να προωθήσετε κάποιο σημαντικό σας έργο.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο (δεκανό)

-Στην αισθηματική σας ζωή είστε άλλοτε σοβαροί και πολύ υπεύθυνοι κι άλλοτε με αρκετά εφηβικές αντιδράσεις. Ίσως έχετε ανάγκη για λίγη ανεμελιά! Μήπως όμως δεν γνωρίζετε πώς να χειρίζεστε αυτή την πιο ανέμελη στάση; Κάποιες γνωριμίες που νιώθετε πως δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία σας, την γνώση σας, ή δεν έχουν κοινή βάση επικοινωνίας, ολοκληρώνουν τον κύκλο τους φέτος. Θα αναζωογονηθείτε στην πορεία, αφού θα νιώσετε αρκετά ανακουφισμένοι.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε αρκετά δραστήριοι και πολυσχιδείς. Θα προσπαθήσετε να έχετε εισόδημα από διαφορετικές πηγές και με οξυδέρκεια θα στραφείτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθήστε όμως να μην διασκορπίσετε την ενεργητικότητά σας δίχως νόημα. Ευτυχώς, είστε αρκετά συγκροτημένοι και θέλετε να αποκτήσετε δύναμη και επιρροή μέσω των επιτευγμάτων σας. Κατά συνέπεια, ας εξετάσετε μακροχρόνια τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων σας κι όχι μόνο στο άμεσο μέλλον.