Ακτινίδιο για επιδερμίδα που… ακτινοβολεί!

Ακτινίδιο για επιδερμίδα που… ακτινοβολεί!

Η εναλλαγή από το κρύο των εξωτερικών χώρων στη θέρμανση των εσωτερικών ταλαιπωρεί πολύ τη λεπτή επιδερμίδα του προσώπου μας και προκειμένου να τη διατηρήσουμε φρέσκια και λαμπερή, χρειάζεται να τη φροντίσουμε σχολαστικά και σωστά. Εναλλακτικά λοιπόν – λόγω κρύου ή έτσι για μια αλλαγή -, αντί να τρέχετε στα μαγαζιά αναζητώντας ένα ή περισσότερα “μαγικά” καλλυντικά, μπορείτε να πάτε στην κουζίνα σας και να φτιάξετε ένα αναζωογοητικό για την επιδερμίδα σας πήλινγκ και μια βιταμινούχα μάσκα με βάση το ακτινίδιο, που ως γνωστόν είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα. 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

6 σταγόνες χυμό ακτινίδιου

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανακατεύουμε τα συστατικά μεταξύ τους και απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και μετά εφαρμόζουμε τη μάσκα.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

1 κουταλάκι μέλι

5 σταγόνες χυμό ακτινίδιου

1 κουταλακι του γλυκού ελαιόλαδο

Ανακατεύουμε τα συστατικά μεταξύ τους και απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο για 15-20 λεπτά, ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, ταμπονάρουμε με καθαρή πετσέτα και απλώνουμε την κρέμα προσώπου.

https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-468191806691221/