Πώς να φορέσεις παγιέτα σωστά!

Πώς να φορέσεις παγιέτα σωστά!

And… it’s the most wonderful time of the year!!

Και ήρθε επιτέλους αυτός ο μαγικός μήνας… Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις ημέρες των γιορτών και τόσα όμορφα πράγματα είναι έτοιμα να συμβούν… Τραπέζια, συγκεντρώσεις, ονομαστικές εορτές, πολύ χαρά και χρυσόσκονη!

Είναι ευκαιρία να λάμψεις και να βγάλεις προς τα έξω τον πιο γιορτινό εαυτό σου, και τι πιο κατάλληλο από το στρας και τις πούλιες στα ρούχα σου; Άλλωστε το γιορτινό κλίμα μας δίνει την ευκαιρία για υπερβολή και συγχωρεί τυχόν αστοχίες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό μας.

Η μόδα είναι στην ίδια διάθεση και έχει κατατάξει κάθε είδους στρας στη λίστα των τάσεων εδώ και κάποια χρόνια. Φέτος βλέπουμε πιο πολύ γκλίτερ και λάμψη από ποτέ. Άντε τι περιμένεις;

Γκλίτερ Τοπ: Το γκλίτερ τοπ είναι μία πολύ safe επιλογή για τις όχι πολύ τολμηρές, αλλά και τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Το μυστικό είναι να βρεις ένα τοπ που να ταιριάζει στο πάνω μέρος του σώματος σου, αν έχεις μπούστο, επέλεξε ένα άνοιγμα τύπου V. Αν όχι, επέλεξε ένα τοπ με λαιμόκοψη χαμόγελο ή ζιβάγκο και ίσως ένα άνοιγμα στην πλάτη. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα. Συνδύασε το με μια φαρδιά παντελόνα, ένα slim fit μαύρο τζιν ή ένα δερμάτινο παντελόνι. Για παπούτσι, ιδανική επιλογή θα ήταν ένα πέδιλο, αφού πλέον τα πέδιλα είναι κομμάτι που φοριέται όλες τις εποχές, τις περισσότερες φορές χωρίς καλσόν ή κάλτσες.

Παντελόνα με παγιέτα: Μία πολύ εντυπωσιακή επιλογή, αφού η παντελόνα καλύπτει μεγάλο μέρος του σώματος μας, ιδανικά θα ήταν ωραίο να φορεθεί με ένα μονόχρωμο τοπ ή ακόμη και T-Shirt, για να «κατεβάσει» την συνολική εικόνα. Θα μπορούσε ακόμη να φορεθεί με ένα τοπ με στάμπα ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο. Για τις πιο τολμηρές θα πρότεινα να φορεθεί σαν σετ με ένα σακάκι ίδιας υφής και χρώματος για να δώσει την αίσθηση του κοστουμιού αλλά στην πιο γιορτινή του εκδοχή.

Φόρεμα με παγιέτα: Η ποικιλία σε φορέματα με παγιέτες φέτος είναι πραγματικά τεράστια, κοντά, στενά, με μανίκι ή χωρίς, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για το σωματότυπο σου. Συνδυάζεται τέλεια με μαύρο καλσόν με διαφάνεια, πέδιλα ή μπότες. Πρόσθεσε σκουλαρίκια κρίκους και ένα παλτό μακρύ ή μία γούνα και είσαι έτοιμη για ρεβεγιόν.