Τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια που είδαμε στις streetstyles

Τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια που είδαμε στις streetstyles

Φωτογραφίες των fashion week

Τους χειμερινούς μήνες αναμφισβήτητα το κομμάτι πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας μας είναι το πανωφόρι! Σακάκια, παλτά, γούνες, jackets σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφές, κυριολεκτικά τραβούν όλα τα βλέμματα, ειδικά αν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο αυτά που θα σας δείξουμε παρακάτω.

 

Fashion bloggers, fashion influencers, μοντέλα και καλεσμένοι των fashion weeks στις Μητροπόλεις της μόδας, μας χαρίζουν άφθονο φωτογραφικό υλικό για να θαυμάσουμε και να εμπνευστούμε. Δεν θα είχαμε αυτή την γρήγορη και άμεση  πρόσβαση, φυσικά, αν δεν δούλευαν πυρετωδώς οι φωτογράφοι έξω από τα διάφορα events κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο για να προλάβουν μία όμορφη «αυθόρμητη» λήψη.

 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θαύμασε τα πανωφόρια, πώς μπορούν να μετατραπούν από ένα χρηστικό αντικείμενο σε έργο τέχνης.

Aν σας άρεσαν οι φωτογραφίες, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω Instagram accounts για να βλέπετε ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στους δρόμους των Fashion Capitals.

 

Photos εξωφύλλου(από αριστερά): stylesightworldwide, streetstyled (by joannatotolici)

Main Photos(από αριστερά): streetstyled, stylesightworldwide, stylesightspotlight, thestyleograph, thestreetpie, stylesightworldwide, thestreetpie