close

Rejuvance – το απαλό άγγιγμα!

Το πρόσωπο είναι το βασικό κέντρο έκφρασης των συναισθημάτων και της επικοινωνίας. Δεν υπάρχει σκέψη  η συναίσθημα που να μην επιδρά στους μύες του προσώπου. Κάθε δραστηριότητα του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος αποτυπώνεται στο πρόσωπο.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια συνηθισμένη έκφραση που τους χαρακτηρίζει, ενώ κάποιοι άλλοι πάνω από δύο ή τρεις. Μια πολύ κοινή έκφραση είναι το χαμόγελο. Συχνά χαμογελάμε από συνήθεια ή για να δείξουμε στο περίγυρο πως όλα στη ζωή μας είναι τέλεια ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει. Για να διατηρηθεί μια σταθερή έκφραση στο πρόσωπο απαιτείται συνεχή προσπάθεια συγκράτησης των μυών και απίστευτη ένταση.

Καθημερινά βαλλόμαστε από σωρεία ψυχικών και σωματικών εντάσεων που
μορφοποιούνται και διεκδικούν μόνιμα το χώρο τους στο πρόσωπό μας ως
σφιξίματα και ρυτίδες.

Το άγχος, ο θυμός, ο χρόνιος πόνος, η αγωνία, ο φόβος, η λύπη, είναι έντονα συναισθήματα που αφήνουν μόνιμα σημάδια στο πρόσωπο.

Παρόλα αυτά όλες οι εκφράσεις επιδρούν στην καλή λειτουργία των μυών και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος. Ο συνδετικός ιστός του δέρματος αποτελείται από φυσικό κολλαγόνο ελαστικές ίνες και μεσοκυττάριο υγρό που περιέχει θρεπτικά συστατικά. Η όψη του δέρματος καθορίζεται κατα ένα μεγάλο βαθμό από τη ποιότητα και την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού
Οι  εναλλακτικές τεχνικές natural face lifting, προσφέρουν  μια άμυνα απέναντι
σε αυτή την ανελέητη επίθεση που δέχεται το πρόσωπό μας.
Βασικές  αρχές όλων των φυσικών μεθόδων είναι ότι βλέπουν  τον άνθρωπο ως μία αδιαχώριστη τριάδα, αποτελούμενη από το σώμα, το συναίσθημα και τον νου, με την ομορφιά να αποτελεί ιδιότητα άμεσα συνυφασμένη με την υγεία.

Το Rejuvance είναι Ολιστικό Αναζωογονητικό Μασάζ Προσώπου.

Η τεχνική του Rejuvance επιδρά στο συνδετικό ιστό που περιέχει ίνες κολλαγόνου,
ελαστίνης, όπως και μια ζελατινώδη ουσία.
Απελευθερώνοντας το συνδετικό ιστό ,αποκαθιστά την
ελαστικότητα, τα δερματικά κύτταρα απορροφούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και υγρά,
δηλαδή αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωση του δέρματος
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή κυρίως στο πρόσωπο, αλλά καθώς συμπεριλαμβάνονται
και τα σημεία του βελονισμού σ’ αυτή την περιοχή, ωφελείται ολόκληρο το σώμα και νιώθουμε ένα υπέροχο
αίσθημα ευεξίας.

Η τεχνική του Rejuvance είναι μια ήπια μέθοδος η οποία ανανεώνει και αναζωογονεί όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή.
Ακόμη και μετά από τη πρώτη συνεδρία, το δέρμα σας θα λάμπει ,τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπό σας
θα δείχνει φρέσκο και χαλαρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου.
Η ένταση θα έχει εξαφανισθεί όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά και από ολόκληρο το σώμα.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η οποία αποτελείται από έξι συνεδρίες της μιας ώρας,
το χρώμα και ή υφή της επιδερμίδας σας θα βελτιωθούν, οι βαθιές γραμμές της έκφρασης θα απαλυνθούν
και οι μικρές ρυτίδες θα εξαφανιστούν.

Το πρόσωπό σας θα φαίνεται φρέσκο και δροσερό.

Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας, συνιστάται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 4-6 εβδομάδες.
Αυτές οι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συντήρησης θα ενισχύουν τα αποτελέσματα της αρχικής θεραπείας
και θα επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης .

Το Rejuvance facial massage, είναι μια σχετικά νέα εναλλακτική θεραπεία και απόλυτα φυσική μέθοδος ,
που θα αναζωογονήσει το πρόσωπο σας, καθιστώντας το βλέμμα μας ξεκούραστο
και θα σας προσφέρει ένα φυσικό face lift με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα

Η τεχνική του Rejuvance είναι μια ολιστική τεχνική .Αυτό σημαίνει ότι επιδρά συνολικά, στο σώμα και στη ψυχή .

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συστήματος των μεσημβρινών. Οι μεσημβρινοί ή ενεργειακά κανάλια βρίσκονται και στο συνδετικό ιστό και διατρέχουν όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Δουλεύοντας το πρόσωπο αγγίζουμε τα ενεργειακά κανάλια που διατρέχουν όλο το σώμα και το κεφάλι. Έτσι εξισορροπούμε την ενέργεια όχι μόνο τοπικά αλλα συνολικά.

Το Rejuvance αναφέρεται και ως το απαλό αποτελεσματικό «άγγιγμα». Φρεσκάρει, αναζωογονεί, ενώ συγχρόνως προσφέρει απόλυτη ολική χαλάρωση καθώς και μια αίσθηση έντονης ευφορίας.

«Όταν αγγίζεις ένα πρόσωπο, αγγίζεις έναν άνθρωπο, το μυαλό, το πνεύμα και τα συναισθήματα»

 

Με αγάπη και φως

 

Κατερίνα Σταθοπούλου


Η Κατερίνα Σταθοπούλου είναι απόφοιτη της σχολής εναλλακτικών επιστημών Natural Health Science, στις ειδικότητες Σουηδικής Μάλαξης, Rejuvance και Λεμφικής Παροχέτευσης – drainage προσώπου σώματος. Έχει διδαχθεί Βασικές Τεχνικές α και β βαθμού ,Παραδοσιακού Ταιλανδέζικου Μασάζ-Ancient Thai Massage (Ε.Παπαθανασίου). Μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής τριβής και με τις αμοιβαίες ανταλλαγές γνώσεων με άλλους εξαιρετικούς συναδέλφους, δάσκαλους και συμμαθητές, διδάχθηκε Thai oil massage, Thai Foot massage, Indian Head massage, Facial Gua Sha. Γνωρίζει χαλαρωτικό μασάζ σώματος προσώπου, πιστοποίηση από το σεμιναριακό κέντρο Beauty & Style.Έχει Α βαθμό στην ενεργειακή θεραπεία Ρέικι (Α.Παπαδάτου) και έχει πιστοποιηθεί στους θεραπευτικούς κώδικες Healing Codes (Ann& Jack Stewart). Είναι απόφοιτη της ενεργειακής θεραπείας Silva method ( Π Μεταξάτος). Τον Οκτώβριο του 2016 ολοκλήρωσε το Βασικό Σεμινάριο Υπνοσκόπησης 37 ωρών (εισαγωγή στις βασικές αρχές της θεραπευτικής ύπνωσης και αναδρομής) με τον Νάσο Κομιανό. Τον Ιούνιο του 2017 ολοκλήρωσε σεμινάριο 60 ωρών Συναισθηματική Νοημοσύνη και Ενσυναίσθηση παρακολουθώντας μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών ρεφλεξολογίας με δασκάλα την Άρτεμις Καρνέζη, στο universal training – κέντρο δια βίου μάθησης. Η προσέγγιση της στη μάλαξη είναι ολιστική,με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο. Από το 2013 είναι ιδιοκτήτρια του κέντρου σωματικής και ψυχικής ευεξίας Alopi Living. Από το 2015, αρθρογραφεί σε διάφορα sites που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία αλλά και την ομορφιά. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στη τηλεόραση, έχει δικό της κανάλι στο youtube και προσωπικό blog,στο διαδραστικό site της επιχείρησης της. Διδάσκει η ίδια Σουηδική μάλαξη, και διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις σχετικές με το αντικείμενό της. Το μότο της είναι Rethink and Restart your Life Στόχος του ταξιδιού της, είναι μέσα από τη δουλειά της να αφήσει ένα μικρό αποτύπωμα αλλαγής σε αυτό το κόσμο.

INSTAGRAM FEED