Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπο απ’ τα χεράκια σας!

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπο απ’ τα χεράκια σας!

Ώρα να φτιάξουμε το δικό μας φυσικό  διφασικό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ που καθαριζει αποτελεσματικά το καθημερινό make up, τη μάσκαρα και χαρίζει βιταμίνες και υγεία στην επιδερμίδα μας!!!   

Make up, ρύποι, σκόνη, σμήγμα είναι καθημερινά αίτια που φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας μας με αποτέλεσμα να μην αναπνέει το δέρμα και να δημιουργούνται στοιβάδες που προκαλούν κακή κυκλοφορία του αίματος, ακμή, φαγέσωρες και ένα τραχύ δέρμα.

Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να συμβεί στη δική σας επιδερμίδα αν την καθαρίζετε πρωί και βράδυ με το γαλάκτωμα που σας προτείνω να φτιάξετε.

Συστατικά

60ml ελαιόλαδο

40ml έγχυμα χαμομηλιού

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Εκτελεση

Σε μισό ποτήρι βραστό νερό, ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο χαμομήλι, σκεπάζουμε για 30 λεπτά και ρίχνουμε το 1 κουταλάκι μέλι ανακατεύοντας μέχρι να  διαλυθεί τελείως. Το ευεργετικό “χαμομηλόνερο”  μας είναι έτοιμο.

Στραγγίζουμε και κρατάμε 40ml. Το υπόλοιπο δεν το πετάμε. Το αποθηκεύουμε σε ένα μπουκαλάκι και το διατηρούμε στο ψυγείο ως τονωτική, καταπραΰντική λοσιόν μετά το γαλάκτωμα μας.

Σε ένα καθαρό, αποστειρωμένο μπουκάλι, ρίχνουμε τα 60ml ελαιόλαδο και τα 40ml “χαμομηλόνερο” και… έτοιμο  το καθαριστικό μας ντεμακιγιάζ!

Διατηρείται στο ψυγείο για 10 ημέρες.

Πρωί και βράδυ ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν οι δύο φάσεις (ελαιώδης και υδατική) και με  ένα βαμβάκι απλώνουμε μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο μέχρι να καθαρίσει τελείως- θα το καταλάβετε όταν στο τελευταίο πέρασμα το βαμβάκι είναι καθαρό.

Έπειτα ταμπονάρουμε απαλά την επιδερμίδα μας με την τονωτική καταπραΰντική λοσιόν.

Τι προσφέρει στην επιδερμίδα μας;

Αντιγήρανση, θρέψη, αναζωογόνηση, καταπραΰνει τυχόν σπυράκια, κατευνάζει τους μυς και χαλαρώνει από το καθημερινό άγχος!

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος .

100%φυσικό προϊόν με πολύτιμο χορηγό την δύναμη της φύσης .

Καλή επιτυχία και περιμένω εντυπώσεις στα Ομορφομαγειρέματα μου.

Εάν σας ενδιαφέρουν τα φυσικά φρέσκα προϊόντα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις δημιουργίες μου.                Ευχαριστώ 🌺