Τα οικονομικότερα jumpsuits της σεζόν και πώς να τα φορέσεις

Τα οικονομικότερα jumpsuits της σεζόν και πώς να τα φορέσεις

Μέσα Οκτώβρη, ο καιρός έχει κρυώσει κάπως, αλλά όχι και τόσο για να φορέσεις τα χειμερινά σου. Οι ολόσωμες φόρμες, λοιπόν, αποτελούν την ιδανική λύση για σένα την εποχή αυτή.

Εύκολες, πρακτικές, φοριούνται πρωί και βράδυ ανάλογα με τα αξεσουάρ με τα οποία θα συνδυαστούν, και είναι ίσως το καλύτερο «ενδιάμεσο» κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου όταν δεν έχει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Ποικίλουν σε χρώματα, σχέδια, υφάσματα και μήκη και φοριούνται με πολλούς τρόπους ανάλογα την περίσταση.

1. Με ζιβάγκο από μέσα

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα posts, οι μπλούζες ζιβάγκο είναι απαραίτητες για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα τους χειμερινούς μήνες. Συνδυάζονται πολύ εύκολα με μία ολόσωμη φόρμα και δίνουν ζωή και στα καλοκαιρινά μας κομμάτια αφού μπαίνουν από μέσα, δημιουργώντας τέλειο layering!
Τολμήστε, ακόμη να φορέσετε πιο λαμπερές ολόσωμες φόρμες σε βραδυνή έξοδο συνδυάζοντας τες με ένα μαύρο απλό ζιβάγκο από μέσα.

Tip: Επιλέξτε ένα λεπτό ζιβάγκο σε βαμβακερή υφή, για να μην διαγράφεται μέσα από την φόρμα, ειδικά αν αυτή έχει στενή γραμμή.

Photos:glamour.com

2. Με δερμάτινο μπουφάν

Βασικό κομμάτι σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα το δερμάτινο τζάκετ που όλες το λατρεύουμε. Σε ό,τι χρώμα ή μήκος είναι το δικό σου συνδυάζεται τέλεια με μία ολόσωμη φόρμα τις μέρες με λίγο ήλιο, όταν δεν θέλουμε να φορέσουμε μπλούζα μέσα από το jumpsuit μας.

Photos:glamour.com

3. Με ζώνη στη μέση

Πολλά jumpsuits έχουν ενσωματωμένες ζώνες ή ζωνάκια που στενεύουν την περιοχή της μέσης και κολακεύουν πολύ κάθε σωματότυπο. Επειδή ακριβώς οι ολόσωμες φόρμες έχουν συνήθως μεγάλη έκταση και «αγκαλιάζουν» το σώμα από πάνω μέχρι κάτω, είναι ιδανικό να συνδυαστούν με μία ζώνη για να «σπάσει» το ρούχο σε δύο μέρη και να μην γίνει βαρετό το αποτέλεσμα.

Tip: Προτιμήστε ζώνες με μεταλλικά στοιχεία και έντονες αγκράφες από το απόγευμα και μετά, συνδυάζοντας τες με ψηλές μπότες, γόβες ή mules.

 

4. Με oversized σακάκια

Σούπερ στιλάτα και κομψά, τα σακάκια μας βγάζουν ασπροπρόσωπες τόσο εκείνες που τα φορούν λόγω επαγγέλματος, όσο και εκείνες που επιλέγουν ένα πιο elegant πανωφόρι από το κλασσικό μπουφάν και παλτό. Συνδυάζονται ιδανικά με τις ολόσωμες φόρμες, με πουκάμισο από μέσα και ένα εμπριμέ μαντήλι στο λαιμό.
Tip: Δοκίμασε ένα σακάκι σε γκρι ή μπεζ τόνους, που φέτος είναι πολύ στη μόδα!

Τέλος, βρήκαμε για σένα τα οικονομικότερα- in fashion- jumpsuits που κυκλοφορούν και στα παρουσιάζουμε για να διαλέξεις.