Ankle boots: Το κομμάτι πασπαρτού της σεζόν + Προτάσεις αγοράς

Ankle boots: Το κομμάτι πασπαρτού της σεζόν + Προτάσεις αγοράς

Άνετα, super stylish και ιδανικά για κάθε ηλικία, σωματότυπο και γούστο. Φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες «βρέξει-χιονίσει».

Δοκίμασε τα σε casual looks με τζιν παντελόνια slim fit ή καμπάνα για τις πρωινές ώρες και συνδύασε το με ριγέ πουκάμισο ή κάποιο στενό τοπ με σακάκι.

Για ένα πιο επαγγελματικό look συνδύασε τα μποτάκια σου με κοστούμι ίδιου χρώματος ή σκούρο χρώμα τζιν με μαύρο σακάκι, ένα λευκό τοπ ή πουκάμισο και μεγάλου μεγέθους τσάντα.

Tip: Αν θέλεις να συνεχίσεις μετά τη δουλειά για ένα ποτό, ανέβασε τον ποδόγυρο του παντελονιού σου, πάρε ένα μικρό τσαντάκι, βγάλε το σακάκι σου και πρόσθεσε ένα έντονο κραγιόν.

Τέλος, για ένα πιο επίσημο και party look γεμάτο λάμψη, εντυπωσίασε με μία φούστα από στρας, παγιέτες, κρόσια ή φτερά, επέλεξε ένα απλό τοπ και ολοκλήρωσε το look  σου με ψηλοτάκουνα μποτάκια και μία τσάντα τύπου φάκελο.

Κάνε μία πιο τολμηρή επιλογή και συνδύασε τα ankle boots σου με εμπριμέ, πουά ή βελουτέ φορέματα, πρόσθεσε μακριές κάλτσες που να φαίνονται ελάχιστα μέσα από το μποτάκι σου, βάλε μία μικρή τσάντα χιαστή και σαν πανωφόρι επέλεξε οικολογική γούνα.

Υπάρχει σίγουρα ένα ζευγάρι για σένα στην αγορά, με το κατάλληλο ύψος, σχήμα, χρώμα και υλικό. Για δες κάποιες ιδέες: