Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή

Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή

Αγαπημένοι μου! Η 3η εβδομάδα του Σεπτέμβρη τρέχει ολοταχώς και όλα σιγά – σιγά φαίνεται να μπαίνουν στους σωστούς ρυθμούς τους.  Θυμάμαι, όταν γύριζα στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μου χρειάζονταν μόνο μερικές ημέρες όχι μόνο για να προσαρμοσθώ αλλά πολύ περισσότερο για  να αισθανθώ ότι δεν είχα φύγει ποτέ από την καθημερινότητα μου.

Οι πρώτες μέρες κυλούσαν πάντα χαλαρά, όπως ακριβώς γινόταν και στο σχολείο, όπου μοιραζόμαστε περιπέτειες , αναμνήσεις και εικόνες από το καλοκαίρι που πέρασε και ύστερα… ξανά επιστροφή στην πραγματικότητα.

Φέτος, για μένα όλα ήταν και συνεχίζουν να είναι, πολύ διαφορετικά… Από το σκληρό καλοκαίρι που βίωσα έως το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από 25 χρόνια, δεν χρειάστηκε να δηλώσω την παρουσία μου στη δουλειά μου… Απόλυτα συνειδητή επιλογή να βγω από αυτόν τον κύκλο ζωής που τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι με είχε “στραγγίξει” σε επίπεδα ψυχής, μυαλού και συναισθημάτων. Και πιστέψτε με, αν μπόρεσα εγώ να το κάνω, μπορείτε να το κάνετε κι εσείς!

Μηδενίζουμε κοντέρ λοιπόν και πάμε μπροστά!

Γιατί αυτή είναι η ζωή: Να σταματάμε και να ξαναρχίζουμε. Να πέφτουμε και να ξανασηκωνόμαστε. Να έχουμε ως στόχο το ταξίδι και την εξέλιξη μας μέσα σε αυτό. Να νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα και να συνειδητοποιούμε ότι τελικά δεν ξέρουμε τίποτα. Να βγαίνουμε από τον μικρόκοσμό μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας.

Έτσι λοιπόν το καινούργιο μου ταξίδι ξεκινά. Και η “βάρκα” που άνοιξε πανιά λέγεται «lifesharing.gr».  Ωραίο σκαρί, γεμάτο υπέροχους ανθρώπους που ο καθένας από αυτούς έχει και μία υπέροχη προσωπική ιστορία να διηγηθεί για το πώς έφτασε στο δικό του προορισμό… Κι εγώ μαζί τους. Κι εσείς μαζί μας. Να μαθαίνουμε. Να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις. Να κάνουμε καλύτερη της ζωή μας. Προτάσεις πολλές. Τρόποι πολλοί. Συμβατικοί και εναλλακτικοί. Γνωστοί ή επαναστατικοί. Εμείς μαθαίνουμε και επιλέγουμε.

Μπορεί  να έχετε δοκιμάσει διάφορες τεχνικές χαλάρωσης και πολλά είδη μασάζ. Ινδικό μασάζ κεφαλής όμως έχετε δοκιμάσει ποτέ;. Εγώ αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της Κατερίνας Σταθοπούλου και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα.  “Ινδικό μασάζ κεφαλής. Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις” είναι ο τίτλος του άρθρου μάθε τα πάντα γύρω από αυτό. Η ειδική σε θέματα σχέσεων και παιδιών, Έλλη Χατζηπαζαρλή, μέσα από το άρθρο της “Μωρό μου, θα αποκτήσεις αδελφάκι” σε ενημερώνει για το πώς μπορείς να διαχειριστείς αυτά τα νέα δεδομένα. Τι συμβαίνει με το πρώτο παιδάκι; Ποιες είναι οι ανησυχίες και οι φόβοι και πώς πρέπει να προετοιμαστεί;

Επιστροφή στο γραφείο λοιπόν και το… “καυτό” ερώτημα “τι φοράνε σήμερα;” πάλι πέφτει στο τραπέζι… Γι αυτό το λόγο η fashion editor Σοφία Μαρούση σου ετοίμασε το άρθρο “Πώς θα αναβαθμίσεις το office look σου το φθινόπωρο” προτάσεις και  ιδέες που πραγματικά θα σε ξετρελάνουν! Κι επειδή φροντίζουμε όλη την εικόνα μας, η beauty editor Κωνσταντίνα Μωρέ,  μοιράζεται μαζί σου τα  “4+1 beauty tips για το look του φθινοπώρου

Η εποχή αυτή ενδείκνυται για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Αν μέσα στα σχέδια σου λοιπόν είναι να αλλάξεις σπίτι ή αν μπήκες στο Πανεπιστήμιο και ήρθε η ώρα να μετακομίσεις, κάνε τη ζωή σου εύκολη με “τα μικρά μυστικά για εύκολη μετακόμιση” και αν πραγματικά και εσωτερικά θέλεις να αλλάξεις ” Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά. Μπορείς!” Είσαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη. Πόσο σίγουρη είσαι όμως ότι ταιριάζεις με το σύντροφό σου και πόσο πιστεύεις ότι μπορεί η σχέση να κρατήσει; Επειδή τελικά όλα είναι απλά μαθηματικά, κάνε το τεστ και πάρε τις απαντήσεις. “Έρωτας και αριθμοί. Κάνε πράξη την αγάπη σου“. Η Αριθμολογία έχει πολλά να σου πει.

Καλή απόλαυση και βέβαια μην ξεχνάς ότι επικοινωνείς μαζί μου στο lampiri@lifesharing.gr για όποια απορία, για πρόταση αλλά και σχόλιο θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου.