close

Είμαι εδώ για … σένα!

Αγαπημένοι μου! Ίσως πολλοί από εσάς να πιστεύετε ότι “κάνοντας κάποιος τηλεόραση” κερδίζει εκτός όλων των άλλων, μεγάλη επαφή και επικοινωνία με τον κόσμο. Πόσο αλήθεια όμως είναι αυτό και τι πραγματικά σημαίνει;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τηλεοπτική έκθεση και μάλιστα στο βαθμό που εγώ την έχω ζήσει παρουσιάζοντας  για 16 συνεχόμενα χρόνια καθημερινές 3ωρες και 4ωρες εκπομπές, δημιουργεί μία ιδιαίτερη σχέση με έναν εξαιρετικά μεγάλο πληθυσμό ανθρώπων. Και αυτό για μένα είναι  μεγάλη ευλογία. Ο κόσμος σε ξέρει, σε αναγνωρίζει, συχνά θέλει και έμπρακτα να αποδείξει την αγάπη του : Από τα απλά σχόλια, : “Χριστινάκι, εσύ μπορεί να μην με ξέρεις αλλά εγώ είναι σαν να σε ξέρω χρόνια…”  Μπαίνεις στο σπίτι μου κάθε μέρα…”  ” Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και μου κρατούσες συντροφιά όταν έπρεπε να μένω ξαπλωμένη  Τώρα το παιδί μου είναι 15 ετών” έως αγκαλιές και φιλιά!

Κάποιοι άλλοι αναζητούν έναν τρόπο να μοιραστούν ένα πρόβλημα μαζί σου πιστεύοντας ότι όποιος βρίσκεται μπροστά σε ένα γυαλί, ακόμα κι αν λέει πράγματα άνευ ουσίας σχολιάζοντας και κουτσομπολεύοντας έχει ταυτόχρονα και τη δύναμη ή το χάρισμα να λύνει προβλήματα. Και για να μοιραστώ τον καημό μου…μακάρι να ήταν έτσι.

Κάθε φορά λοιπόν που συνέβαινε κάτι τέτοιο συνειδητοποιούσα ότι αυτή η επικοινωνία ήταν μισή επικοινωνία…  Η τηλεόραση είναι όμορφη. Είναι όμως και…απρόσωπη. Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στο lifesharing. gr . Γιατί πίστεψα πώς ήρθε πια η ώρα να εξελίξουμε αυτή τη σχέση που έχουμε κτίσει τόσα χρόνια , να της δώσουμε την ποιότητα και το νόημα που της αξίζει . Να μάθουμε. Να πούμε αλήθειες. Να βρούμε δρόμους εναλλακτικούς αν χρειαστεί. Τολμήστε. Μιλήστε. Γράψτε. Εξωτερικεύστε. Μοιραστείτε.  Όλοι οι εξαιρετικοί και ειδικευμένοι συνεργάτες του lifesharing.gr κι εγώ, είμαστε εδώ. Κοντά σας. Και το πιο σημαντικό; Έχουμε όλο το χρόνο του κόσμου να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Να μάθουμε κι εμείς από εσάς!

Κάντε το τώρα!  

info@lifesharing.gr

lifesharing@lifesharing.gr

lampiri@lifesharing.gr


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED