Ολική επαναφορά!

Ολική επαναφορά!

Καλό αποκαλόκαιρο… καλό φθινόπωρο… καλή καινούρια μας αρχή!

Το ξέρω… Όπως και να σου ευχηθώ, σίγουρα  η επανένταξη στην καθημερινότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει το ζόρι της. Από την άλλη μεριά, αυτό το καλοκαίρι ήταν ίσως ένα από τα πιο δύσκολα που έχουμε περάσει. Ειδικά δε για εμάς που βιώσαμε κάθε λεπτό της φονικής  πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, ήταν  σίγουρα το χειρότερο.

Όμως, όπως πιστεύω ακράδαντα ότι ένα δεύτερο του λεπτού αρκεί για να αλλάξει εντελώς τη ζωή μας, έτσι βαθιά πιστεύω ότι τα μεγάλα γεγονότα που μας στιγματίζουν είναι μαθήματα και ευκαιρίες για να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Η ζωή μας αλλάζει κάθε στιγμή κι εμείς οφείλουμε να βρίσκουμε νέα μονοπάτια της για να πορευτούμε…

Και μην πάμε μακριά… Το παράδειγμα είναι…μπροστά σου!  Μετά από 25 χρόνια αυτό είναι το πρώτο μου φθινόπωρο μακριά από την τηλεόραση. Συνειδητή προσωπική επιλογή γιατί πιστεύω ότι όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Και αυτό ξεκάθαρα για μένα σημαίνει ότι ήδη είμαι στην αφετηρία ενός νέου κύκλου που σύντομα θα ξεκινήσει να διαγράφει την πορεία του. Απλά, θέλω να πιστεύω ότι θα μου φέρει ακόμα περισσότερα καλά από τον προηγούμενο!!!

Καλό μήνα λοιπόν! Σεπτέμβριος, ο μήνας της ανασυγκρότησης και της ανανέωσης ξεκίνησε και η ομάδα του lifesharing.gr κάνει μαζί σας …ολική επαναφορά! Προσωπικοί στόχοι, σχέσεις, παιδιά, και φυσικά ομορφιά, μόδα αλλά ακόμα και τακτοποίηση σπιτιού αλλά και συγκλονιστικές φθινοπωρινές συνταγές…

Όλα είναι εδώ!

Και όλα πρέπει να τα βάλουμε στη σωστή σειρά τους!

Λοιπόν εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω δυνατά και θαρραλέα με… μία μέτρηση: Ένα σκανάρισμα του οργανισμού μου για να δω ποια τέλος πάντων είναι η κατάστασή μου. Κι ευτυχώς σε γενικές γραμμές βγήκε ότι καλά πάω, αλλά όπως όλοι μας μετά το καλοκαίρι χρειάζομαι κι εγώ ενυδάτωση.

Διάβασε λοιπόν το άρθρο της Εμμανουέλας Φωτεινού που προτείνει 5+1 τρόπους να ξεδιψάσεις άμεσα, αποτελεσματικά και….νόστιμα τον οργανισμό σου.  λινκ

 

Η αισθητικός και beauty editor της παρέας, Κωνσταντίνα Μωρέ, στο άρθρο της με τίτλο “Μετά το καλοκαίρι και το δέρμα μας διψάει” σου δίνει τις δικές της οδηγίες

Αν  πάλι αρνείσαι πεισματικά να εγκαταλείψεις το καλοκαίρι μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη! Από το ίδιο σύνδρομο πάσχει και η fashion editor μας, το μικρό κορίτσι της παρέας μας, η Σοφία Μαρούση, γι’ αυτό σου λέει πώς να φορέσεις τα summer items της γκαρνταρόμπας σου και τον Σεπτέμβριο!

Aν το styling από μόνο του δεν σου αρκεί για να το πάρεις απόφαση ότι πάει τελείωσαν οι καλοκαιρινές σου διακοπές η Μαρία Αντωνιάδου σου δείχνει την “καλή πλευρά της επιστροφής  στο σπίτι”. 

Και καλά όλα αυτά, αλλά μην ξεχνάμε και τις μανούλες του Σεπτεμβρίου! Τις μανούλες που “ξεκινούν σχολείο” για πρώτη φορά, αλλά και τις μανούλες που πρέπει να επαναφέρουν στην τάξη … τα μεγαλύτερα παιδάκια τους!!!  “Η πρώτη φορά σχολείο” αλλά και “Στα θρανία ξανά χωρίς γκρίνια”  είναι δύο άρθρα που πρέπει να διαβάσεις γιατί …δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Σου έχουμε και άλλα πολλά εσύ διαλέγεις και παίρνεις καθώς ως γνωστόν  “περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα”. Γι’ αυτό κι εγώ  φρόντισα να βρω , να σου φτιάξω αλλά και να μοιραστώ μαζί σου την πιο νόστιμη γλυκιά κολοκυθόπιτα που έχεις ποτέ δοκιμάσει! Βασισμένη σε παλιά παραδοσιακή συνταγή της πεθεράς μου της αείμνηστης Τριανταφυλλιάς!  λινκ… Περιμένω τα σχόλια σου.. ( lampiri@lifesharing.gr)

Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα.

Είμαι σίγουρη ότι “ξεφυλλίζοντας” το ηλεκτρονικό περιοδικό μας lifesharing.gr θα βρεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την “επιστροφή στην πραγματικότητα” μετά την ανεμελιά του καλοκαιριού. Αλλά ακόμα κι αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω επικοινώνησε μαζί μας!  lampiri@lifesharing.gr . Είμαστε πάντα εδώ για σένα! Lifesharing, όνομα και…πράγμα!