close

Τυρόψωμο της τεμπέλας με θρούμπι

Υλικά

500 γρ. φέτα σε κομματάκια
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο ελαιόλαδο(άλειμμα του ταψιού)
1 κ.σ. κοφτή θρούμπι
Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  • Χτυπάμε σε ένα μπόλ τα αυγά,προσθέτουμε τα τυριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι,ανακατεύουμε ώστε να ενσωματωθεί στο μείγμα και προσθέτουμε το πιπέρι.
  • Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα σε ένα λεπτό στρώμα
  • Πασπαλίζουμε με το θρούμπι,ραντίζουμε με λίγο νεράκι και ψήνουμε για 25-30′ ώσπου να ροδίσει.

 

Προσοχή! μην το παραψήσετε γιατί  θα ξεραθεί!

*Αυτοσχεδιάστε με οτι τυρί υπάρχει στο σπίτι.Αν δεν έχετε θρούμπι χρησιμοποιήστε θυμάρι.


Ο Στάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Οι γονείς του είχαν κατάστημα με οπτικά και όπως ειναι αυτονόητο ,ΔΕΝ ακολούθησε το επάγγελμά τους! Τον γνώρισαμε μέσα από το χώρο της μόδας ,τις συνεργασίες του με διάφορους celebrities και τις συμμετοχές του στην εβδομάδα μόδας.Η αγάπη του όμως για την μαγειρική ήταν τόσο μεγάλη ,ώστε παράτησε τα πατρόν και έπιασε τις κατσαρόλες. Αυτοδίδακτος μάγειρας ,έχει εργαστεί σαν personal chef και μπορεί να ετοιμάσει στο άψε σβήσε από μουσακά μέχρι καθιστό δείπνο για 40 άτομα. Περπατάει με τις ώρες στο κέντρο ,λατρεύει το προφιτερόλ και μπορεί να σε σκοτώσει αν ακουμπήσεις το μούσι του.

INSTAGRAM FEED