close

3 εύκολα και πολύ νόστιμα ντιπ

Τα ντιπ αποτελούν μια δροσερή και ελαφριά λιχουδιά για να συνοδέψει το κρασί που θα πιούμε με φίλους ένα βραδάκι στη βεράντα μας.  Είναι ό,τι καλύτερο ως ορεκτικό πριν καθίσουμε στο τραπέζι, αλλά και ικανοποιητικό στη περίπτωση που δεν θέλουμε να… βαρύνουμε με κυρίως πιάτο. Τα σερβρίρουμε με κριτσίνια, κράκερ, τσιπς τορτίγιας, σουβλακόπιτες.

 

Ντίπ πιπεριά φλωρίνης

Υλικά

2 πιπεριές φλωρίνης (βάζο)

250 γρ. τυρί φέτα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. θυμάρι

πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi και σερβίρουμε.

 

Ντίπ πάπρικα

Υλικά

200 γρ. τυρί κρέμα

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε σε μπόλ και το αφήνουμε στο ψυγείο 30′. Σερβίρουμε.

 

Ντίπ light με παντζάρι

Υλικά

1 παντζάρι βρασμένο (όχι τα φύλλα)

2 κ.σ. γιαούρτι light

2 κ.σ. τριμμένο καρύδι

2 κ.γ. ελαιόλαδο

3 κ.γ. ξύδι

αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο multi πρώτα τα καρύδια,μετά το παντζάρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε.

 

 


Ο Στάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Οι γονείς του είχαν κατάστημα με οπτικά και όπως ειναι αυτονόητο ,ΔΕΝ ακολούθησε το επάγγελμά τους! Τον γνώρισαμε μέσα από το χώρο της μόδας ,τις συνεργασίες του με διάφορους celebrities και τις συμμετοχές του στην εβδομάδα μόδας.Η αγάπη του όμως για την μαγειρική ήταν τόσο μεγάλη ,ώστε παράτησε τα πατρόν και έπιασε τις κατσαρόλες. Αυτοδίδακτος μάγειρας ,έχει εργαστεί σαν personal chef και μπορεί να ετοιμάσει στο άψε σβήσε από μουσακά μέχρι καθιστό δείπνο για 40 άτομα. Περπατάει με τις ώρες στο κέντρο ,λατρεύει το προφιτερόλ και μπορεί να σε σκοτώσει αν ακουμπήσεις το μούσι του.