3 εύκολα και πολύ νόστιμα ντιπ
Τα ντιπ αποτελούν μια δροσερή και ελαφριά λιχουδιά για να συνοδέψει το κρασί που θα πιούμε με φίλους ένα βραδάκι στη βεράντα μας. Είναι ό,τι καλύτερο ως ορεκτικό πριν καθίσουμε στο τραπέζι, αλλά και ικανοποιητικό στη περίπτωση που δεν θέλουμε να… βαρύνουμε με κυρίως πιάτο. Τα σερβρίρουμε με κριτσίνια, κράκερ, τσιπς τορτίγιας, σουβλακόπιτες.
Ντίπ πιπεριά φλωρίνης
Υλικά
2 πιπεριές φλωρίνης (βάζο)
250 γρ. τυρί φέτα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. θυμάρι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi και σερβίρουμε.
Ντίπ πάπρικα
Υλικά
200 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε σε μπόλ και το αφήνουμε στο ψυγείο 30′. Σερβίρουμε.
Ντίπ light με παντζάρι
Υλικά
1 παντζάρι βρασμένο (όχι τα φύλλα)
2 κ.σ. γιαούρτι light
2 κ.σ. τριμμένο καρύδι
2 κ.γ. ελαιόλαδο
3 κ.γ. ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο multi πρώτα τα καρύδια,μετά το παντζάρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε.