Το “τέλειο” βασικό νεσεσέρ!

Το “τέλειο” βασικό νεσεσέρ!

Κάθε beauty addict που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει ένα νεσεσέρ ετοιμοπόλεμο για κάθε περίσταση μια το περιεχόμενο του να το καθιστά ‘ελβετικό σουγιά ομορφιάς!’
Ιδανικά πρέπει τα προϊόντα εντός να καλύπτουν κάθε ανάγκη ομορφιάς και κάποια από αυτά να έχουν ‘πολύ χρηστική’ διάσταση ώστε να καλύπτονται πολλές ανάγκες με όσα πιο λίγα τεμάχια γίνεται.

Μάθετε τι προϊόντα να συμπεριλάβετε και ποιά μπορείτε (πιθανά) να παραλείψετε προκειμένου να γλυτώστε το όποιο μελλοντικό άγχος προετοιμασίας!

Επιλέγοντας νεσεσέρ 

Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το ιδανικό νεσεσέρ που θα φιλοξενήσει τα καλλυντικά σας. Βασικά κριτήριο το μέγεθος, δηλαδή να είναι ευρύχωρο μεν αλλά σίγουρα όχι τόσο μεγάλο ώστε να δυσκολεύεστε να το αποθηκεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Άλλο σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι το ύφασμα/υλικό του νεσεσέρ να είναι βολικό ώστε να μπορείτε να το διατηρείτε καθαρό με ευκολία. Τα πλαστικά θεωρούνται ιδιαίτερα βολικά καθώς είναι αδιάβροχα, άρα δεν υπάρχει φόβος να λερωθεί πχ κάποια τσάντα η υφασμάτινη επιφάνεια και μπορούν να απολυμανθούν πανεύκολα με κάποιο αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι στη στιγμή.

*Για όσες θέλουν να εντοπίζουν το προϊόν που θέλουν πριν καν ανοίξουν το νεσεσέρ τους μια απλή διαφανή όψη η με διακριτικά σχέδια είναι ιδανική επιλογή!

Τα απολύτως απαραίτητα 
[one_half]
Βάση:

  • Primer/βάση προσώπου (όχι απαραίτητο αν διαθέτετε μεικάπ με ενσωματωμένη βάση η επιλέγετε ενυδατική αντί αυτού)
  • Μεικάπ
  • Κονσίλερ
  • Πούδρα
  • Ρούζ
  • Μπρόνζερ η προϊόν για κοψίματα (ότι χρησιμοποιείτε περισσότερο)

[/one_half]
[one_half]

[/one_half]

[one_half]
Μάτια:

  • Primer/βάση για σκιά
  • Μάυρη η σκούρα καφέ μάσκαρα (η δεύτερη για όσες έχουν πολυ ανοιχτά χρώματα η επιλέγουν συνήθως πιο φυσικό μακιγιάζ)
  • Μαύρο + καφέ μολύβι ματιών (λειτουργούν και ως βάση για smoky eye μακιγιάζ αλλά και περίγραμμα)
  • Υγρό αι λάινερ (με την ίδια λογική της μάσκαρας)

*Ουδέτερη/γήινη παλέτα σκιών που να περιλαμβάνει μάτ και μεταλλικές υφές σε ικανοποιητική γκάμα από ανοιχτές, μεσαίες και σκούρες αποχρώσεις.
[/one_half]
[one_half]

[/one_half]

[one_half]
Χείλη:

  • Ενα κραγιόν σε απόχρωση nude/ρόζ-καφέ και ένα σε απόχρωση berry/σάπιου μήλου, ιδανικά με ενυδατική υφή για να συνοδεύει ένα μακιγιαζ πιο φυσικό στο σύνολο του η εν έντονο μακιγιάζ στα μάτια που απαιτεί πιο ήσυχους τόνους στα χείλη.
  • Κόκκινο κραγιόν σε ματ υφή + αντίστοιχο περίγραμμα/μολύβι χειλιών για αποτέλεσμα ακρίβειας, ένταση και σταθερό αποτέλεσμα.
  • Lipbalm/η ενυδατικό στίκ για τα χείλη

[/one_half]
[one_half]

[/one_half]

Οι έξτρα προσθήκες: 

Είναι σημαντικό να αναφέρω πως στα παραπάνω προϊόντα κάποια δεν αναφέρθηκαν σκοπίμως.

Ο λόγος είναι ότι εφόσον γίνει καλή επιλογή *ουδέτερης παλέτας μπορεί να αποτελέσει το πιο σημαντικό σας όπλο να καλύψει πολλαπλές ανάγκες ομορφιάς-όπως σχηματισμό φρυδιών και λάμψεις προσώπου.

Αναλυτικά:

Οι μεσαίες ματ καφέ αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν με στεγνό πινέλο για ήπιο σχηματισμό φρυδιών η με βρεγμένο για ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Οι οποίες ανοιχτές μεταλλικές μπέζ η σαμπανιζέ αποχρώσεις μπορούν να λειτουργήσουν περίφημα ως highlighter/λάμψεις προσώπου-αρκεί να μην διαθέτουν έντονους κόκκους τύπου γκλίτερ! 

Τώρα αν δεν σας καλύπτει η πρόταση σκιάς για τα φρύδια σας και απαιτούν πιο εξειδικευμένη φροντίδα, τότε σίγουρα θα μπουν στα απολύτως απαραίτητα τα αντίστοιχα προϊόντα που χρειάζεστε.

Αντίστοιχα αν κάνετε ‘ευλαβική’ χρήση κάποιου συγκεκριμένου highlighter η δεν καλύπτεστε από τις αποχρώσεις στη παλέτα σκιάς τότε και αυτό θεωρείται δεδομένη προσθήκη στα απαραίτητα!

Απολαύστε λοιπόν το τέλεια οργανωμένο ‘δημιούργημά’ σας και ξεγνοιάστε μια για πάντα από άσκοπα μελλοντικά ψαχουλέματα μέσα στην πλούσια συλλογή σας!