Κάνε το Concealer σου να έχει Διάρκεια με 3 tips!

Κάνε το Concealer σου να έχει Διάρκεια με 3 tips!

Οι τάσεις στο μακιγιάζ αλλάζουν διαρκώς αυτό όμως που είναι πάντα σταθερό και πάντα επιθυμητό είναι τo λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Αυτό το πετυχαίνεις με ένα super foundation με ελαφριά υφή, που δεν φράζει του πόρους και δεν δείχνει ΄΄βαρύ΄΄ στο δέρμα + με ένα πολύ καλό καλυπτικό concealer!

Οι περισσότερες γυναίκες βάφονται το πρωί και στο τέλος της ημέρας δεν έχει μείνει τίποτα στο πρόσωπο τους, υπάρχουν όμως 3 απλά tips που μπορούν να κάνουν το concealer να διαρκεί όλη μέρα!

  1. Less is more
    Απλώνοντας μεγάλη ποσότητα, μπορεί να καταφέρεις να καλύψεις τις ατέλειες αλλά θα έχεις μικρή διάρκεια και μη επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας.  Άπλωσε μια μικρή ποσότητα με τα δάχτυλά σου ώστε να καλύψεις ακριβώς την περιοχή που θέλεις, χωρίς υπερβολές που θα χαλάσουν την εμφάνιση σου.
  2. Χρησιμοποίησε primer
    Εκτός από τα βλέφαρά σου, το primer ματιών μπορεί να λειτουργήσει ως ιδανική προετοιμασία για το concealer σου, βοηθώντας το να απλωθεί καλύτερα και να μην “σπάσει” στη διάρκεια της ημέρας.
  3. Κάλυψέ το με πούδρα
    Ακόμη και το πιο ανθεκτικό concealer της αγοράς θα αρχίσει να φεύγει μετά από αρκετές ώρες. Πέρασε μια λεπτή στρώση πούδρας πάνω από το makeup σου για να το σταθεροποιήσεις και να αποφύγεις τη γυαλάδα.