Οδηγός ‘αποπλάνησης’ για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου!

Οδηγός ‘αποπλάνησης’ για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου!

Μια ρομαντική έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα αποτελεί ιδανική αφορμή να εντυπωσιάσουμε τον σύντροφό μας με μια ιδιαίτερη εμφάνιση, όμως θέλει προσοχή ώστε να μην προβούμε σε ενδυματολογικές και αισθητικές υπερβολές.

Δείτε μερικές απλές προτάσεις ομορφιάς που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες -όχι μόνο για την εν λόγο ημέρα αλλά και για μελλοντικές σας εμφανίσεις.

Βλεφαρίδες

Η χρήση βλεφαρίδων είτε σε μορφή ενιαίου κομματιού/λωρίδας η σε τουφάκια είναι ο πιο απλός τρόπος να ‘ντύσετε’ τα μάτια σας. Οποία χρωματική παλέτα και να επιλέξετε για το μακιγιάζ σας, οι πρόσθετες βλεφαρίδες σίγουρα θα αναβαθμίσουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Αν επιλέξετε strip lash/λωρίδα και υπερβαίνει τα όρια του βλεφάρου μην ξεχνάτε να κόβετε ένα μικρό τμήμα από τις εξωτερικές γωνίες ώστε να μην βαραίνει το βλέμμα προς τα κάτω και να έχετε καλύτερη εφαρμογή.

Φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια έχουν την ικανότητα να μεταλλάξουν προς το καλύτερο το κάθε βλέμμα, πλαισιώνοντας τα μάτια αρμονικά. Μια επίσκεψη σε αισθητικό η brow bar για δημιουργία τέλειου σχήματος φρυδιών για το σχήμα προσώπου και ματιών σας θα διευκολύνει αφάνταστα το έργο του να τα τονίσετε την ημέρα της εξόδου σας.

Μην ξεχνάτε στο τέλος εφαρμογής κάποιου προϊόντος με χρώμα να περνάτε ελαφρώς ένα πινέλο φρυδιών από το τελικό αποτέλεσμα για να αφαιρέστε τυχόν υπερβολική ποσότητα μολυβιού, σκιάς η gel σχηματισμού.

Λαμπερό χαμόγελο

Το νούμερο ένα ‘φυσικό καλλυντικό μιας γυναίκας είναι αδιαμφισβήτητα το χαμόγελο της! Χαρίστε στον αγαπημένο σας το πιο λαμπερό σας χαμόγελο επιλέγοντας εκείνη την ημέρα μια οδοντόκρεμα λεύκανσης με ενεργό άνθρακα η ‘μπλέ ’ χροιά για άμεσα αποτελέσματα, εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικό κιτ λεύκανσης από το φαρμακείο (σαν μακροχρόνια επένδυση,) για σταδιακή βελτίωση απόχρωσης των δοντιών.

Νύχια/άκρα

Τα περιποιημένα άκρα αποτελούν ‘φετίχ’ για πολλούς άντρες και έτσι σίγουρα ένα όμορφο μανικιούρ (και πεντικιούρ βεβαίως,) δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Πέραν της επιλογής χρώματος η μήκους των νυχιών σας, αποτελεί σημαντική και η περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών σας. Δοκιμάστε αρχικά μια ήπια απολεπιστική κρέμα χεριών η φτιάξτε μια σπιτική πανεύκολα με ίσες ποσότητες έλαιου καρύδας και μαγειρικής σόδας (ιδανική μείξη και για χρήση στο προσώπο,) και αφού την ξεπλύνετε εφαρμόστε μια μη λιπαρή κρέμα χεριών για απόλυτα μεταξένια υφή.

Άρωμα

Η τελευταία κίνηση σας πριν βγείτε από το σπίτι σίγουρα θα είναι να ψεκαστείτε με το αγαπημένο σας άρωμα. Αν είστε πίστη στο ίδιο άρωμα καιρό και δύσκολα το αποχωρίζεστε, δοκιμάστε να το εφαρμόσετε αυτή τη φορά σε ‘αναπάντεχα’ σημεία ώστε να αναδύει διακριτικά με την κάθε κίνηση σας. Εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από κάθε γόνατο, στη βάση της πλάτης σας και στο εσωτερικό κάθε αγκώνα χωρίς να τρίβετε- κίνηση που μπορεί να αλλοιώσει τη τελική μυρωδιά. Αν δείτε ότι βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο για ‘στρατηγική’ τοποθέτηση, ψεκάστε από απόσταση στον αέρα μπροστά σας και περάστε μέσα από το ελαφρύ πέπλο αρώματος για μια διακριτική δόση γοητείας..

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους και…καλή ‘αποπλάνηση’ εύχομαι σε όλες!