Έξυπνα tips μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά

Έξυπνα tips μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά

Το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα λίγο πιο περίπλοκο για μια γυναικά που φορά γυαλιά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να φαίνονται τα μάτια της λαμπερά και όχι κουρασμένα. Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να το καταφέρουμε, όσες φοράμε γυαλιά.

Το μακιγιάζ κρατά τα μάτια λαμπερά, τους δίνει μια εντύπωση βάθους και εύρους και ταιριάζει τους φακούς στα μάτια όπως ακριβώς και το σκελετό των γυαλιών.

Το μακιγιάζ των ματιών πρέπει να είναι καθαρό και πιο έντονο, για φακούς που κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα. Για μάτια που οι φακοί τα μεγαλώνουν είναι καλύτερα ένα μακιγιάζ πιο απαλό, πιο λεπτό, μικρότερου τονισμού. Οι σκιές των ματιών μπορεί να ταιριάζουν με το χρώμα του σκελετού των γυαλιών ή ας είναι σε μια καθαρή αντίθεση. Το μακιγιάζ θα πρέπει να καλύπτει όλη την επιφάνεια των ματιών κάτω από το σκελετό των γυαλιών αλλά να μην εκτείνεται πέρα από το σκελετό. Το περίγραμμα μπορεί να ενισχυθεί γιατί δίνει στα μάτια βάθος και θέση.

Σε άτομα με πολύ μεγάλες βλεφαρίδες αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να μην ακουμπούν στο φακό αφού έχουμε βάλει την μάσκαρα χρησιμοποιήσουμε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων λυγίζοντας τες ελαφρά. Η μάσκαρα πρέπει να μπει με προσοχή ώστε τα βλέφαρα να φαίνονται πλήρη και ογκώδη, αλλά να μην λερώνουν, να είναι αδιάβροχα. Με το βουρτσάκι διαχωρίζονται μεταξύ τους οι βλεφαρίδες και δίνουν πιο στρωτό αποτέλεσμα

Κυρίες μου όπως καταλάβατε κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί στο μακιγιάζ μας ακόμα κι αν φοράμε γυαλιά. Με μικρές συμβουλές μπορούμε να πετύχουνε ένα όμορφο και ιδανικό αποτέλεσμα για τον κάθε τύπο γυναίκας.

Eπιμέλεια :

Dessy fosse

Μυρσίνη Τουμπατζόγλου

www.facebook.com/dessys.nails/