Αυτή Είναι η Εντυπωσιακή Έπαυλη της Kim Kardashian και του Kanye West

Αυτή Είναι η Εντυπωσιακή Έπαυλη της Kim Kardashian και του Kanye West

Λίγους μήνες πριν τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού, η Kim Kardashian και ο Kanye West πούλησαν την εντυπωσιακή τους έπαυλη στο Bel Air έναντι του ποσού των 17.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επενδύτρια και φιλανθρωπίστρια Marina Acton είναι η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού, σύμφωνα με τους Josh και Matt Altman από το Bravo Million Dollar Listing Los Angeles που ανέλαβαν όλες τις διαδικασίες για την πώληση της πολυτελούς οικίας.

 

 

Μπορεί κάποιος να δει την εξωτερική πισίνα σχεδόν από κάθε σημείο του σπιτιού.«Τα σπίτια της αντανακλούν το ποια πραγματικά είναι (σ.σ. η Kim Kardashian) την δεδομένη στιγμή και αυτό ακριβώς συνέβη και με αυτό το σπίτι» λέει ο Josh. 

Η πισίνα είναι εντυπωσιακή καθώς εκτείνεται κατά μήκος ενός διαδρόμου.

«Είναι μίνιμαλ, πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερα στιλάτο. Νιώθεις λες και περπατάς σε έναν καταπληκτικό μουσείο. Είναι από αυτά τα σπίτια που είτε τα ερωτεύεσαι αμέσως, είτε δεν τα παίρνεις. Η Marina το ερωτεύτηκε». Η έπαυλη έχει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και περιλαμβάνει μια απίστευτη εξωτερική πισίνα, αυτόματα παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι, πανοραμική θέα στην πόλη και ένα ζωηρό, λευκό εσωτερικό.

Η έπαυλη είναι βαμμένη λευκή και έχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο.

 

Τα παράθυρα εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι και προσφέρουν μαγευτική θέα στους εξωτερικούς χώρους.

Παρόλο που το ζευγάρι ψάχνει κάτι μεγαλύτερο και πιο ήσυχο για να στεγάσει την οικογένειά του η οποία μεγαλώνει, η αγάπη τους για το συγκεκριμένο σπίτι δεν κρύβεται. «Ο Kanye κι εγώ ήμασταν οι σχεδιαστές του σπιτιού και καταθέσαμε την προσωπική μας άποψη σε κάθε λεπτομέρεια», γράφει η Kim Kardashian στην προσωπική της ιστοσελίδα. «Η εσωτερική διακόσμηση ήταν όλη σε ουδέτερους τόνους και με μίνιμαλ έπιπλα. Επίσης, επανατοποθετήσαμε την πισίνα και προσθέσαμε ένα πολυτελές δωμάτιο με την δική του ξεχωριστή είσοδο. Όταν η νέα αγοράστρια ήρθε να δει το σπίτι, ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα της το έδειχνε γιατί ο Kanye κι εγώ ήμασταν πολύ περήφανοι γι αυτό που δημιουργήσαμε».

Η έπαυλή είναι πραγματικά πολυτελής και περιτρυγιρίζεται από γκαζόν.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες, η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για το εντυπωσιακό σπίτι που δημιούργησαν οι δυο τους και το οποίο απολαμβάνει πλέον η νέα του ιδιοκτήτρια.

Πηγή