Miranda Kerr και Mr. Snapchat: Δείτε πώς Είναι Εσωτερικά η Εξωπραγματική Βίλα τους

Miranda Kerr και Mr. Snapchat: Δείτε πώς Είναι Εσωτερικά η Εξωπραγματική Βίλα τους

Miranda Kerr, αυτό το προικισμένο κορίτσι από το Θεό, το σύμπαν, τη μάνα φύση και ότι άλλο μπορεί να υπάρξει σε τούτο τον κοσμάκη έχει καταφέρει να ξεσηκώσει ορδές ανδρών με τα κάλλη της αλλά και γυναικών που προσπαθούν έστω και στο λίγο της να κλέψουν κάτι από την αίγλη της.

Η 33χρονη καλλονή από την Αυστραλία έχει καταφέρει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να ελκύει τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της. Αυτή τη φορά ο Τύπος θέλησε να καταπιαστεί και πάλι με τη ζωή της Μiranda Kerr με αφορμή όμως την αγορά μιας «φτωχικής φωλίτσας» στο L.A. των Η.Π.Α. που πάρθηκε για να στεγάσει το νέο ειδύλλιο της Kerr με τον κατά 7 χρόνια νεότερο σύντροφό της.

Το βρετανικού τύπου μέγαρο του ζευγαριού είναι περικυκλωμένο από μεγάλη έκταση κήπου, με όχι και τόσο υψηλή βλάστηση, που το λευκό του ξύλου και το καφέ της πέτρας ξεχωρίζουν αμέσως.

Ο λόγος για τον Evan Spiegel (μην μπερδευτείτε με την Der Spiegel δεν έχουν καμία σχέση) CEO της εφαρμογής Snapchat που εδώ και (σχεδόν) 2 χρόνια διατηρούν δεσμό. Το ευρύχωρο μέγαρο που πραγματικά είναι βουτηγμένο μέσα στο πράσινο του L.A. φάνηκε αρκετά δελεαστικό για το νεαρό ζευγάρι. Το καθιστικό με τις αρμονικές χρωματικές και αισθητικές επεμβάσεις δένει άρτια με το λουστραρισμένο μεσαίου τόνου καφέ ξύλινο πάτωμα. Τα υφάσματα των επίπλων είναι σε τόνους του λευκού και του μπεζ με μερικές διακοσμητικές εκρήξεις όπως αυτές των μικρών ερυθρόλευκων μαξιλαριών του καναπέ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η ουρά ενός μαύρου πιάνου μας κάνει να ανησυχούμε μιας και η καλλονή Ker έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνατότητές της στη μουσική… κι ας έτρεχε μετά να ενημερώσει πως το έκανε για την πλάκα της και μόνο!

Σε δεύτερο πλάνο του καθιστικού παρατηρούνται μεγάλες διαφορές με αυτό του πρώτου καθώς το καθιστικό που βρίσκεται στο βάθος είναι σε σκούρες αποχρώσεις μπροστά από ένα ξύλινο επενδυμένο τοίχο με γραμμικό μοτίβο.

Το βρετανικού τύπου μέγαρο των 666m² διαθέτει 7 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων και μια μικρή σουίτα για κεντρική κρεβατοκάμαρα), 8 μπάνια, εσωτερική αίθουσα γυμναστηρίου, πισίνα με pool house  και μια εξίσου λιτή θέα στον ωκεανό. Σε σπασμένο λευκό αποκύημα ενός ανοιχτού γκρι είναι τα έπιπλα της κουζίνας του μεγάρου με το μάρμαρο να είναι ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής αυτής μιας και καλύπτει όλες τις επιφάνειες των επίπλων αλλά και των τοίχων. Το κεντρικό διπλό φωτιστικό του χώρου συνδυάζεται τόσο χρωματικά όσο και βάση υλικού με τις inox ηλεκτρικές συσκευές. Την αντίθεση μέσα στα ψυχρά έρχεται να κάνει το ξύλινο πάτωμα μαζί με τις ψηλές ξύλινες και ψάθινες καρέκλες.  Την άμμο από την παραλία μόνο να προσέχουν τα παιδιά γιατί είναι και κρίμα τέτοιο πάτωμα να γρατζουνιστεί με τα «σούρτα φέρτα».

Τι να την κάνει βέβαια την κουζίνα μια γυναίκα όπως η Μiranda Kerr που ακολουθεί πρόγραμμα 80% – 20% (κάτι και καλά περί ισορροπημένης διατροφής) που θα περνά τη μέρα της με βραστά λαχανικά και ψάρι στον ατμό; Άντε όμως να κάνεις ένα παστίτσιο εκεί μέσα να το χαρείς!

Περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ κόστισε η αγορά στον Mr. Snapchat ο οποίος βέβαια, όπως φημολογείται, μπορεί να μην έχει προσφέρει ακόμη το μονόπετρο στην καλή του αλλά έχει προνοήσει για τη διαφύλαξη της προσωπικής του περιουσίας που ξεπερνά τα 2.1 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Forbes. Στην επίσημη, όπως αναφέρεται, τραπεζαρία του μεγάρου πρωταγωνιστής είναι το ξύλο. Το ξύλο βρίσκεται σε κάθε επιφάνεια τόσο στους τοίχους ως επένδυση όσο και στα έπιπλα του χώρου. Άξια προσοχής όμως είναι τα ξύλινα δοκάρια επί της οροφής που αποσπούν το βλέμμα στη στιγμή.

Όλα στο χώρο της τραπεζαρίας θυμίζουν την αποδόμηση ενός ασπρόμαυρου φιλμ μιας και αν εξαιρέσει κανείς τα καφέ ξύλινα έπιπλα οι αποχρώσεις είναι αυτές του λευκού, του μαύρου και του γκρι.

Σε αντίθεση με την τραπεζαρία η σουίτα του μεγάρου είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και φωτεινή. Πρωταγωνιστής αυτού του χώρου είναι ξεκάθαρο το ξύλο καθώς πέρα από το ξύλινο, σε σκούρο καφέ, πάτωμα το ξύλο ως υλικό υπάρχει σε ολόκληρο τον τοίχο που βρίσκεται στην πλάτη του κρεβατιού αλλά και στα γυμνά δοκάρια της οροφής. Μια μικρή αμφιβολία όμως μας διακατέχει για το κατά πόσο θα μπορούσε να παραμείνει ο χώρος της master bedroom  τόσο… απλός αφού και τα δυο τους έχουν δώσει πιο φανταχτερά δείγματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους!

Οι γήινες αποχρώσεις και οι λιτές γραμμές των επίπλων και των υφασμάτων δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους όσο και με τις σκούρες αποχρώσεις που υπάρχουν στο τζάκι αλλά και τον διακοσμητικό καθρέπτη πάνω από αυτό.

Το μπάνιο της κεντρικής κρεβατοκάμαρας – σουίτας ωστόσο αν και εξίσου φωτεινό με το χώρο που ανήκει έχει μερικές σκούρες πινελιές που κάνουν αμέσως την διαφορά. Για το μέγεθος του χώρου ούτε λόγος. Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά κι ας μη βλέπουμε μονάχα το εμβαδόν μόνο του μπάνιου του μεγάρου είναι ίσο με το μισό σπίτι ενός μέσου συμπολίτη μας (για να το προσαρμόσουμε και στα εγχώρια δεδομένα)!

Η επιλογή του λευκού και του γκρι ως κύρια απόχρωση με τη διαφορά να κάνουν τα σκούρα καφέ έπιπλα με την μπλε αυτή τη φορά μαρμάρινη πάνω επιφάνεια.

Σήμερα τα 11εκ.€ για ένα πολυτελές οίκημα στο L.A. μπορεί να μην φαίνονται και… τόσα όμως αν αναλογιστεί κανείς πως η αξία αυτού (για τον πρώην πρώην ιδιοκτήτη) ήταν πριν 30 χρόνια μόλις 1εκ. μάλλον θα σκεφτούμε όλοι πως τα πράγματα στις αγοραπωλησίες λειτουργούν κάπως περίεργα! Εκτός βέβαια αν η αξία ενός ακινήτου καθορίζεται όχι μόνο από την τοποθεσία, τα τετραγωνικά, την παλαιότητα, την παρούσα κατάσταση αυτού και μια ακόμη σειρά παραγόντων κτηματομεσιτικής αξίας αλλά και από εκείνη που λέει: ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης;!

Βλέπετε από το 1983 μέχρι και το Μάιο του 2012 το μικρό αυτό φτωχικό άνηκε στον Χολιγουντιανό ηθοποιό Harrison Ford. Ποιος ξέρει πως λειτουργούν τα κτηματομεσιτικής φύσεως ζητήματα στις Η.Π.Α. και δε στο L.A.

Τα όργανα άθλησης του γυμναστήριου βρίσκονται σε τέτοια διάταξη ώστε το ένα να μην παρενοχλούν τον ασκούμενο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μίας άσκησης. Το λευκό, το μαύρο και το γκρι είναι τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τον χώρο ενώ τα αθλητικά αξεσουάρ είναι στις συνήθεις έντονες αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου και του κίτρινου.

Όπως κι αν έχει το νεαρό ζευγάρι πλέον θα μοιράζετε την ίδια στέγη, φανταζόμαστε μαζί με τον Flynn, γιο της Μiranda Kerr που απέκτησε από το γάμο της με τον βρετανό ηθοποιό Orlando Bloom.

Δύσκολη η ζωή στις μικρές φτωχικές φωλίτσες των 666m² (ούτε επίτηδες να το έκαναν) με πισίνα και pool house, για να μην τους τρώνε και τα πάνω κάτω με τα μπανιερά, καταλαβαίνετε! Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως το μέγαρο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή του L.A. μάλλον κάπου εκεί ο σχολιασμός τελειώνει.

Σε σχέση με το υπόλοιπο του μεγάρου ο χώρος της πισίνας είναι ιδιαίτερα λιτός με διάφορα αναπαυτικά έπιπλα γύρω από αυτή.

Πηγή