Βρήκαμε τον πιο ανάλαφρο και αποτελεσματικό τρόπο να αποβάλλεις το άγχος

Βρήκαμε τον πιο ανάλαφρο και αποτελεσματικό τρόπο να αποβάλλεις το άγχος

Η νέα σειρά της Darphin Stress Relief Detox ξέρει και μπορεί να σε απαλλάξει μία και καλή από αυτό χαρίζοντάς σου παράλληλα λάμψη.

Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, η κίνηση, οι σκέψεις και όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου σε γεμίζουν με ένα αίσθημα που σε κάνει να νιώθεις ένα βάρος. Δεν είναι θέμα υγείας είναι θέμα άγχους. Άγχος να τα προλάβεις όλα, να είσαι πάντα τέλεια, στην ώρα σου και διαθέσιμη για όποιος σε χρειαστεί.

Στο τέλος της ημέρας, λοιπόν, δεν χρειάζεται να σταματήσεις να είσαι κάτι από τα παραπάνω. Όμως, σε αυτό που πρέπει να εστιάσεις είναι να κρατήσεις όλα τα θετικά και να αποβάλλεις το άγχος, αυτό που μερικές φορές σε κρατάει πίσω χωρίς να σε αφήνει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

Όμως, εσύ θες να το κάνεις; Ξέρω όμως πώς να το κάνεις;

Η νέα σειρά της Darphin Stress Relief Detox ξέρει και μπορεί να σε απαλλάξει μία και καλή από αυτό χαρίζοντάς σου παράλληλα λάμψη, αφυπνίζοντας την επιδερμίδα σου και μειώνοντας ορατά τις φθορές από το περιβάλλον.

Πρωτοπόρα στις βοτανικές συνθέσεις, η Darphin αποτελεί σημείο αναφοράς με την μοναδική συλλογή από τα πιο εκλεκτά Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων. Με σύνθεση από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, τα διαχρονικά Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων της Darphin χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία εξειδικευμένης περιποίησης σε κάθε γυναίκα, κομμένη και ραμμένη στις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας της.

Η Darphin επεκτείνει τη συλλογή με τα Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων – η σύνθεση των οποίων είναι από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης – με τη νέα σειρά Stress Relief Detox. Με δύο καινοτόμα προϊόντα, το Vetiver Essential Oil Elixir και τη Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask, η νέα σειρά προσφέρει μία εμπειρία απόλυτης ηρεμίας με ορατά αποτελέσματα.

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρία στο Ινστιτούτο, η νέα σειρά Stress Relief Detox υπόσχεται μία απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας, αυστηρά προσωπική για μία γυναίκα με την επιδερμίδα της. Οι φθορές από το περιβάλλον και η ένταση από την καθημερινή ζωή γίνονται διαχειρίσιμες, χάρη στην απόλυτη πρωτοπορία της Darphin και στην Τέχνη της Σύνθεσης. Ενυδατωμένη, απαλή και υγιής επιδερμίδα με ξεκούραστη και λαμπερή όψη.

Vetiver Stress Relief Detox Oil

​Το συνεχόμενο stress δημιουργεί μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας και αποδυναμώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας και την ικανότητα να αναπληρώνει τις φθορές του. Αφέσου στην εμπειρία απόλυτης ηρεμίας με το νέο Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil: ένα μοναδικό essential oil, με πολύτιμο μείγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Όλα τα ιδιαίτερα συστατικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα και να χαρίσουν λαμπερή, ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από το άγχος.

-Απομακρύνει αμέσως την αρνητική επιρροή από το περιβάλλον, την καθημερινή πίεση και την έλλειψη ύπνου
-Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα
-Χαρίζει απαλότητα και άνεση στην επιδερμίδα
-Χαρίζει άμεση λάμψη και φωτεινότητα
-Υπέροχα χαλαρωτικό άρωμα που αποτοξινώνει και χαρίζει ηρεμία

Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask

Το συνεχόμενο stress δημιουργεί μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας και αποδυναμώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας και την ικανότητα να αναπληρώνει τις φθορές του. Αφεθείτε στην εμπειρία απόλυτης ηρεμίας με την νέα Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask: μία αναζωογονητική oil mask, εμπλουτισμένη με πέταλα από Calendula και πολύτιμο μίγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Όλα τα ιδιαίτερα συστατικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα και να χαρίσουν λαμπερή, ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από το άγχος.

-Απομακρύνει αμέσως την αρνητική επιρροή από το περιβάλλον, την καθημερινή πίεση και την έλλειψη ύπνου
-Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα
-Χαρίζει απαλότητα και άνεση στην επιδερμίδα
-Χαρίζει άμεση λάμψη και φωτεινότητα
-Υπέροχα χαλαρωτικό άρωμα που αποτοξινώνει και χαρίζει ηρεμία

Πηγή