Τα πισωγυρίσματα σε πρώην δεν βγαίνουν πάντα σε καλό

Τα πισωγυρίσματα σε πρώην δεν βγαίνουν πάντα σε καλό

Έχεις χωρίσει πρόσφατα και έχετε πει με τον πρώην σου να είστε “φίλοι”;

Τότε αγαπημένη μου κάτι κάνεις  λάθος.

Το να μείνεις φίλη με τον πρώην σου είναι σαν να υπογράφεις την καταδίκη σου όπως το αποκαλώ εγώ ή σαν να καταστρέφεις την ζωή σου.

Γιατί το να είσαι στη φιλικη ζώνη με τον πρώην σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις την ζωή σου, ούτε να πας παρακάτω, αλλά ακόμα και αν βρεις άλλον ο πρώην σου θα είναι πάντα εκεί για εσένα και θα είναι άσχημο για τον κάθε νυν.
Μη ξεχνάς ότι και φιλικές επαφές να έχεις με τον πρώην σου δύσκολα θα απατήσει την νυν του,γιατί πολύ απλά σε έχει βάλει σε φιλική ζώνη και θα σου στέλνει μόνο όταν σε θυμάται.
Πριν κάνεις το μεγάλο βήμα και αποφασίσεις για την υποτιθέμενη “φιλία” ζύγισε τα υπέρ και τα κατά. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να τον ξεπεράσεις,γιατί αλλιώς συναίσθημα και φιλία είναι τα 2 άκρως αντίθετα.
Άλλωστε μια σχέση έχει πάντα τον κύκλο της : Αρχή-Μέση-Τέλος και όταν φτάνει στο τέλος και κλείνει ο κύκλος δεν μπορείς αμέσως να αναοίξεις έναν καινούριο κύκλο αυτό της “φιλίας”,γιατί πρέπει να μείνεις και λίγο μόνη σου ώστε να τα βρεις με τον εαυτό σου, να μάθεις από τα λάθη σου, να συγχωρέσεις τον πρώην σου και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τότε συζητάτε πάλι για την “φιλία”.
Μέχρι το επόμενο άρθρο να μην ξεχνάς να χαμογελάς και να μην στεναχωριέσαι για κανέναν πρώην και φυσικά να μη δεχτείς να είσαι “φίλη” μαζί του σε περίπτωση που σου είναι δύσκολο.
Tίνα Μιχαηλίδου
Relationship Blogger