Yes I Do

Yes I Do

 Θυμάμαι από μικρή την μαμά μου να μου λέει πως ένας γάμος είναι σαν το καρπούζι. Το κόβεις και βλέπεις και αν είναι γλυκό ή σάπιο, έτσι είναι και ο γάμος, αν έχεις κάνει καλή επιλογή συντρόφου τότε ο γάμος σου θα πετύχει, αν όχι τότε θα δυστυχήσεις.

Βέβαια και η σωστή επιλογή συντρόφου δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχεις έναν ευτυχισμένο γάμο αν δεν μπορέσεις να τον σώσεις και να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον.

Και τώρα αγαπημένη μου περνάμε στα πιο σημαντικά.

Σου έκανε ο καλός σου την πολυπόθητη πρόταση γάμου που τόσο καιρό περίμενες και εσύ πετάς στα ουράνια ; Τότε ναι καλά έκανες και του είπες “Yes I Do”, γιατί ο γάμος για μια γυναίκα είναι ότι πιο όμορφο μιας και τον φαντάζεται από μικρή ηλικία και καθώ μεγαλώνει ανυπομονεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Το να πεις το “ναι” στον αγαπημένο σου αποτελεί μεγάλο βήμα για εσάς και πλέον η ζωή σας αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο.

Φυσικά για να φτάσει ο αγαπημένος σου να σου κάνει πρόταση γάμου και εσύ να του πεις το μεγάλο ναι σημαίνει πως μεταξύ σας έχετε χημεία και πως θέλετε είστε μαζί όλη σας τη ζωή.

Ο γάμος όμως να ξέρεις πως δεν είναι παίξε γέλασε, είναι μια απόφαση ζωής.

Που θέλει χρόνο,κατανόηση,αγάπη και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αν αγαπημένη μου είσαι σίγουρη πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι ο άντρας της ζωής σου τότε μπορείς να αρχίσεις από τώρα να κοιτάς για νυφικά, αν δεν είσαι όμως σίγουρη μην βιαστείς να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση που ίσως στη πορεία να την μετανιώσεις.

Σου δίνω μερικά Tips για το Yes I Do :

  • Μην ζαλίσεις ποτέ έναν άντρα για γάμους και παιδιά, δεν αρέσουν σε όλους αυτά,άστον να αποφασίσει από μόνος του όταν θα έρθει η ώρα
  • Όταν θα πηγαίνετε μαζί σε γάμους μην του δείχνεις ότι και εσύ το θες, το ξέρει δεν είναι χαζός
  • Αν θες να παντρευτείς τον καλό σου τότε θα κάνεις υπομονή και να ξέρεις ότι δεν θα ανέχεται μόνο εκείνος εσένα,αλλά και εσύ αυτόν

Να ξέρεις πως ο γάμος δεν είναι σαν τις σχέσεις, είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω όπου θα είσαι για πάντα με τον καλό σου.

Αν παντρεύεσαι φέτος σου εύχομαι η Ώρα η Καλή και να θυμάσαι ότι το Yes I Do -αν το αξίζει ο άλλος- είναι η πιο συγκινητική πρόταση που μπορεί να πει μια γυναίκα