Όταν είσαι ανάμεσα στον πρώην και στον νυν

Όταν είσαι ανάμεσα στον πρώην και στον νυν

Λίγο πολύ όλες μας έχουμε περάσει από μια μπερδεμένη κατάσταση όπου πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στον πρώην μας ή να είμαστε με τον νυν μας μιας και είναι καιρός να πάμε παρακάτω και να σταματήσουμε να κλαίμε για κάτι που έχει τελειώσει.

Δυστυχώς είμαστε ανάμεσα σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο μιας και συγκρούεται η λογική -νυν- με την καρδιά -πρώην- και δυσκολεύεσαι να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις.

Όμως μην δυσκολεύεις και τόσο την ζωή σου. Μπορείς να μείνεις για λίγο καιρό μόνη σου, να πας μια εκδρομή σε κάποιο αγαπημένο σου μέρος που σε ηρεμεί και έχοντας ένα χαρτί και ένα μολύβι μπορείς να καταγράψεις τα θετικά και τα αρνητικά των 2 ανθρώπων που αγαπάς.

Μην ξεχνάς φυσικά πως ένα πισωγύρισμα σε πρώην δεν βγαίνειι ποτέ σε καλό μιας και έχετε ήδη χωρίσει και να είστε σε αυτή την καταστάση σημαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά, από την άλλη όμως την ξέρεις καλά, αλλά να σου εκμυστηρευτώ κάτι; Η μαγεία της σχέσης είναι αφήσεις τον πρώην σου και ναπας στον νυν και να προσπαθήσεις να τον γνωρίσεις και να του δώσεις την δυνατότητα να μπει και αυτός στην καρδιά σου.

Όσο για το θέμα της φιλίας που μπορείς να κρατήσεις με τον πρώην σου ενώ παράλληλα έχεις και τον νυν πρέπει να γνωρίζεις πως βαδίζεις σε πολύ επικύνδυνα μονοπάτια μιας και οι οποιοδήποτε επαφές με τον πρώην φέρνουν στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και οι πλήγες σου θα ανοίξουν ξανά.

Πρώην Vs Νυν

  1. Ο πρώην είναι παρελθόν Vs Ο νυν αποτελεί το παρόν αλλά ίσως και το μέλλον σου αν έχεις κάνει κάποια σωστή επιλογή
  2. Ο πρώην σε πλήγωσε Vs Ο νυν ίσως και να μην σε πληγώσει αν σε αγαπάει αληθινά
  3. Όταν κάτι τελειώνει μένει στα παλιά,γιατί το γυαλί αν ραγίσει δεν κολλάει Vs Όταν κάτι αρχίζει οι πεταλούδες υπάρχουν στο στομάχι σου και νιώθεις πως ερωτεύεσαι για 1η φορά 

Πριν πάρεις μια απόφαση ζύγισέ τα όλα και δες τι πραγματικά θες, αλλά να ξέρεις πως η ζωή είναι δική σου και οι επιλογές σου ίσως και να έχουν επιπτώσεις.

Μην βασανίζεις όμως τον εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις,για αυτό άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και τα σημάδια γύρω σου θα σου δείξουν αν πρέπει να είσαι με τον πρώην ή με τον νυν σου.

 
Tίνα Μιχαηλίδου
Relationship Blogger