Σαλάτα με παντζάρια ρόκα αμύγδαλο και κύβους τυρί
Posted on
December 12, 2017
in ΦΑΓΗΤΑ
Υλικά για 1 άτομο
1 παντζάρι βρασμένο
150 γρ ρόκα
20 γρ αμύγδαλο ψημένο
Ανθότυρο
Ελαιόλαδο
Λευκό μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε το παντζάρι σε κύβους και σε ένα μπολ το ρίχνουμε μέσα μαζί με την ρόκα και τα αμύγδαλα .Στην συνάχια προσθέτουμε λευκό μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με κύβους από το ανθότυρο που έχουμε