Μικρά μυστικά για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό σας

Μικρά μυστικά για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τον σύντροφό σας

«Τι δώρο θα του πάρω;» Είναι ένα ερώτημα που – τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο – σας απασχολεί ιδιαίτερα και δεν βρίσκεται κανείς να το απαντήσει. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή του τέλειου πρέπει να γίνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που βρίσκεστε σε αυτήν τη σχέση. Δείτε τι δώρο να του κάνετε ανάλογα με τον καιρό που είστε μαζί.

Έχετε βγει λίγα ραντεβού

 

Αν έχετε βγει μόνο λίγα ραντεβού αλλά πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί καλά και θα καταλήξει σε σχέση, αγοράστε του κάτι φθηνό και αστείο. Σε καταστήματα τύπου «Ρεζέρβα» θα βρείτε τέτοιου είδους δώρα.

1-6 μήνες

 

Βγαίνετε για μερικούς μήνες και έχει αρχίσει να σας αρέσει αρκετά αλλά δεν θέλετε να του πάρετε ένα δώρο που να λέει «μου αρέσεις πάρα πολύ». Δείξτε του ότι γνωρίζετε τα ενδιαφέροντά του, αγοράζοντας κάτι που θα του αρέσει αλλά όχι πολύ ακριβό. Αν για παράδειγμα του αρέσει πολύ ένα συγκρότημα, αγοράστε του μια μπλούζα με στάμπα ή αν παρακολουθεί φανατικά μια σειρά, αγοράστε του ένα DVD.

6 – 11 μήνες

 

Σε αυτό το σημείο, η σχέσης σας πιθανότατα αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή. Αρπάξτε την ευκαιρία για να κάνετε κάτι μαζί, που θα σας μείνει αξέχαστο. Επιλέξτε για παράδειγμα να αγοράσετε δύο εισιτήρια για μια συναυλία ή έναν αγώνα μπάσκετ.

1 χρόνος

 

Αν τα «καταφέρατε» μέχρι τον ένα χρόνο, τότε εισήλθατε στην κατηγορία «μακροχρόνια σχέση». Τώρα είναι η ευκαιρία να του πάρετε κάτι που έχει βάλει στο μάτι από καιρό, έστω κι αν η τιμή του είναι λίγο «τσιμπημένη». Ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα πορτοφόλι ή μια ζώνη είναι ό,τι πρέπει.

2-3 χρόνια

 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτήσετε το χρόνο που περάσατε μαζί από ένα ρολόι; Είναι ένα κλασικό δώρο που θα διαρκέσει και έστω κι αν χωρίσετε, θα θυμάται πάντα ότι του το πήρατε εσείς.

5+ χρόνια

 

Σε αυτό το σημείο της σχέσης, έχετε πιθανότατα εξαντλήσει κάθε ιδέα για δώρο, κάθε τι που του αρέσει και ακόμη περισσότερα. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Κάντε δώρο σε εκείνον και τη σχέση σας, ένα ταξίδι για δύο. Αν ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι κάτι που δεν αντέχετε οικονομικά, τότε επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό για Σαββατοκύριακο ή ένα ξενοδοχείο με spa, για ένα ξεκούραστο διήμερο.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr