Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό 2 Οκτωβρίου

Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό 2 Οκτωβρίου

 

                                             Θέματα δικαίου, ισορροπίας και αρμονίας

Αρχές Οκτωβρίου και η έκλειψη Ηλίου σχηματίζεται στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό (βράδυ της 2ας Οκτωβρίου). Ισορροπία, δικαιοσύνη, αρμονία, συμπόρευση, είναι τα θέματα που φωτίζονται και ενίοτε ανατρέπονται.

Σε μία εποχή όπου η ιδιοτέλεια και τα μικροσυμφέροντα επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες, η έκλειψη αυτή τείνει να αποτινάξει την σήψη και τη διαφθορά και να αναδείξει τους τρόπους επαναφοράς της χαμένης ισορροπίας, ποιότητας, ευγένειας, εντιμότητας.

Έχει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία ο χάρτης της έκλειψης Ηλίου στον Ζυγό, στην 10η μοίρα.

Σε ημέρα και ώρα Ερμή, η λογική, η σκέψη, ο γραπτός και προφορικός λόγος έχουν βαρύτητα.

Στο ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό, η έκλειψη συντονίζεται με τον λόγο και τη σκέψη.

Ζώδια του αέρα είναι στον Ωροσκόπο του χάρτη (Δίδυμοι), όπως και στο Μεσουράνημα (Υδροχόος), βασικοί άξονες-οδηγοί.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμός της, τον Ερμή και τη Μαύρη Σελήνη, κάνουν έναν ενδιαφέροντα σχηματισμό. Έρχονται στο φως δολιότητες από το παρελθόν, σκοτεινές και υπόγειες δολοπλοκίες, χειραγώγηση, πλύση εγκεφάλου, επηρεασμοί με αρνητικά κίνητρα. Ο λόγος, γραπτός και προφορικός, έβλαψε συμφωνίες και σχέσεις.

Από τους σχηματισμούς της πολυαστρίας, περιγράφεται πως υπήρξαν συμφέροντα συναισθηματικά, και περισσότερο, οικονομικά.

Επικρατεί το παρορμητικό στοιχείο και επισκιάζοντας το «εγώ» προς χάρη του «εμείς».

Οι επιθυμίες, οι συγκινήσεις, οι σκέψεις,  είναι πολλές και παρορμητικές. Η ισορροπία στις σχέσεις δύσκολη, αν και προσδοκώμενη. Πρόβλημα μπορεί να έχει προκύψει από το συμφέρον, τον ατομισμό, την κυριαρχική συμπεριφορά.

Προβληματιζόμαστε για την αξία των σχέσεων που δεν παρατηρήσαμε στο παρελθόν, επανεξετάζουμε συνεργασίες και νιώθουμε πως έχουμε μικρή ικανοποίηση στις συναισθηματικές και πρακτικές απαιτήσεις μας.

Ένας θετικός οιωνός, είναι ο Άρης που αν και αδύναμος στον Καρκίνο, βρίσκεται στην μοίρα που θα επανέλθει δύο φορές λόγω της ανάδρομης κίνησης αργότερα και σε σύνοδο με δύο λαμπερά άστρα, τον Κανόπους και τον Σείριο.

Η αδυναμία που προέκυψε λόγω οικειότητας, ευαισθησίας, ατολμίας,  ή από μέρους οικείων ατόμων, θα καλυφθεί από μία ανώτερη προστασία ή βοήθεια, ένα φως, έναν φάρο που θα οδηγήσει τις διαταραγμένες σχέσεις με κάθαρση. Διότι στο Σύμπαν επέρχεται πάντα η ισορροπία, όπου έχει διαταραχθεί.

Ο Κρόνος, κυβερνήτης του Μεσουρανήματος της έκλειψης, δηλαδή της επίτευξης, σχηματίζει έναν δυνατό συνδυασμό με τον Αφροδίτη και τον Άρη. Η αμοιβαία υποδοχή των δύο πλανητών, θα φέρει την απαραίτητη «συνεργασία» προκειμένου να καθαρίσει το θολό τοπίο, η σύγχυση, η πλάνη και η παραπλάνηση. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δικαστής του ζωδιακού, άτεγκτος, ασυγκίνητος, απόλυτος, αλλά ακριβοδίκαιος. Η όποια συναισθηματική αδυναμία, ανασφάλεια ή αβεβαιότητα, μπορεί να βρει την δικαίωση.

Ο Ερμής που κυβερνά τον ωροσκόπο, συμμετέχει στην πολυαστρία της έκλειψης. Περιγράφει το παρελθόν μας διδάσκει προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιο σωστά τις προκλήσεις στον νέο αυτό κύκλο του φεγγαριού, «απαιτεί» να εκλείψει ό,τι χαλά την αρμονία και το δίκαιο. Οι ευκαιρίες περιμένουν, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχέσεις, συνεργασίες. Η κατανόηση επιβάλλεται, ακόμη και αν αυτό προκαλεί εκνευρισμό και ανυπομονησία.

 

                                    Η έκλειψη θα υπογραμμίσει και θα φωτίσει τα ερωτήματα:

Ποια στοιχεία δεν ισορροπούν στη σχέση μας;

Ποια κενά αφήνουν στη ζωή μας;

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να διατηρήσουμε την αρμονία;

Με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε μία καλή συνεργασία, θα γεφυρώσουμε τις διαφορές;

Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας με τους άλλους;

Πού αδικήσαμε;

Ποιοι μας αδίκησαν;

Η έκλειψη Ηλίου δεν αποτρέπει τις ισότιμες και δίκαιες συνεργασίες,  απαιτεί όμως να υπάρχει σεβασμός και κατανόηση.

 Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, κυβερνά την έκλειψη, σε θέση αδυναμίας, είναι η πρόκληση να εστιάσουμε σε ό,τι έχει βαλτώσει την ροή και το συναίσθημα, να αποκολληθούμε από την στασιμότητα και να προχωρήσουμε σύντομα πιο δυνατοί και τολμηροί. Να γεφυρώσουμε διαφορές και να βρούμε τους συνοδοιπόρους που μας ταιριάζουν. Κάποιες φορές, η επικοινωνία είναι πιο εσωτερική, γίνεται με την αίσθηση της κατανόησης και όχι με λόγια. Μεγάλη στήριξη είναι η συμμετοχή της στον ευνοϊκό σχηματισμό μεταξύ του Κρόνου (επίτευξη) και του Άρη, όπως περιγράφηκε ήδη σε προηγούμενη παράγραφο.

Εφ΄όσον παρακάμψουμε την στασιμότητα, την προσκόλληση, την επιρροή που μας περιορίζει, τότε μπορεί να εκλείψει η δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Στη θέση της, θα επανέλθουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Ζυγού: Αγάπη, τρυφερότητα, ανάταση ψυχής και πνεύματος.

Το στοιχείο της επικοινωνίας θα είναι βασικό κλειδί, καθώς ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους και το Μεσουράνημα, στον Υδροχόο, ζώδια νόησης και ιδεών.

Με πείσμα, αποφασιστικότητα, θα καθαρίσει το τοπίο των ανώφελων ή τραυματικών συνεργασιών και σχέσεων.

Ο Πλούτωνας είναι για τελευταία φορά στο τέλος του Αιγόκερου, πιέζοντας να καθαρίσει το σαθρό, το διεφθαρμένο και το σάπιο στοιχείο ανθρώπων σε θέση εξουσίας ή κυριαρχίας. Είναι μέρος της αναμενόμενης κάθαρσης, καθώς υποστηρίζεται από τον Ποσειδώνα (πλάνη που αποκαλύπτεται) και τον Ουρανό (αντίδραση και επανάσταση βάση αξιών). Θα βοηθήσει σταδιακά στην αποφόρτιση των συναισθημάτων και στην ενδυνάμωση για μία νέα αρχή.

                         Το δίδαγμα της έκλειψης Ηλίου στον Ζυγό, εμπεριέχει σαν βασικά στοιχεία:

-την ανάγκη για δράση, συλλογικά, με ποιοτικά χαρακτηριστικά

-την διακριτική επικοινωνία

-να θεραπεύσουμε αδυναμίες συνεργασιών και σχέσεων

-να διδαχτούμε από το χθες, στοχεύοντας στο «αύριο»

-ενδέχεται να αλλάξουμε συναναστροφές

-να εκφραστεί η θέληση με έξυπνο τρόπο

-να θέσουμε ενδιαφέροντες στόχους

-να αντέξουμε τον ανταγωνισμό

-να διακρίνουμε την ποιότητα, την έμπνευση, την αισθητική

-η διπλωματική οδός, είναι η καλύτερη μέθοδος

-να αφήσουμε πίσω την αρνητική σκέψη, κριτική, ενοχή, αποθάρρυνση

-να έχουμε ευθυκρισία, χωρίς αυτολύπηση ή απογοήτευση

Κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα εσωτερικό, δίχως σπατάλη χρόνου και συναισθήματος, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε συνεργασίες, αναζητάμε ευκαιρίες, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους δράσης και αντίδρασης.

Η αρμονία που επιζητούμε λοιπόν, μπορεί να έρθει μέσα από αυτή την προσέγγιση. Και ίσως κάποιοι συνοδοιπόροι συμπληρώνουν ή στηρίζουν την βαθιά αλλαγή που ακολουθεί στη ζωή μας.

Η αποκρυπτογράφηση της ζωδιακής μοίρας της έκλειψης Ηλίου, σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφει την συμβολική εικόνα ενός κανό που αφήνει τα δύσκολα στενά του ποταμού και βρίσκει ήρεμες διαδρομές στο νερό. Μιλά για ροή, που φέρνει επιβράβευση σε όποιον είναι ειλικρινής και τολμά στη ζωή του. Μία ασφαλής διαδρομή προς την Αποστολή μας. Σύνδεση μεταξύ δεξιοτήτων και συγκυριών.

 

                                                             Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Θα κρίνετε παρορμητικά ενώσεις, προσωπικές και συνεργασίας. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση. Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τις επιρροές που δέχεστε.  Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε. Αν και επιδιώκετε την ένωση, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τους δισταγμούς και τις βιαστικές επιλογές, προκειμένου να κρίνετε σωστά.

Η μάχη για μία κοινωνική αποδοχή, θα σας φέρει σε στιγμές αντιπαράθεσης, αλλά διασφαλίζετε το συμφέρον σας.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας, θα βοηθήσουν, σε ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί ή αποκαλύπτονται ξαφνικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δισταγμού.

Επειδή διαθέτετε μία φυσική επιμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.

Θα βοηθηθείτε από την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Θα διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας την μελαγχολία ή την απογοήτευση.

Κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.

Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό. Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.

Το ένστικτό σας λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα  περιβάλλον καθημερινότητας. Κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Κρίνονται οι εργασιακές σχέσεις και διακρίνονται οι σωστοί άνθρωποι πλάι σας. Στο τέλος  θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.

Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.

Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο.

Με υπομονή και ευελιξία  παράπονα και αδυναμίες στις οικείες σχέσεις, θα ξεπεραστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόκληση έρχεται από  τη γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει, ή θα επηρεάσει το οικείο σας περιβάλλον και θα προβληματιστείτε.

Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα μαγνητίζονται από την παρουσία σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας.

Να προσέχετε, αν είστε διακεκριμένοι στον τομέα σας, καθώς ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας ή υπερβάλλετε και θα φανείτε με τονισμένο το «εγώ σας». Είστε σε ένα σταυροδρόμι, που μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα.

Η ανάγκη  να κατακτήσετε μία θέση κοινωνική, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας. Περιορίζονται και τραυματίζονται όμως οι προσωπικές σχέσεις.

Μη σας παρασύρουν η εξιδανίκευση ή ο ρομαντισμός.

ΛΕΩΝ

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η Έκλειψη θα προσδιορίσει το φιλοσοφικό προφίλ μέσα από το οποίο θα κινηθείτε στο εξής. Ενδέχεται να σας έχουν απογοητεύσει οι έως τώρα ομάδες ή κινήσεις. Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε τις αντιδράσεις, καθώς μπορεί να ενοχλήσετε το περιβάλλον σας. Μην δράσετε παρορμητικά.

Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο.

Ο κοντινός περίγυρος, είναι το πεδίον δράσης σας. Γνωριμίες, επικοινωνία, μικρές και σύντομες συναντήσεις, εναλλαγές και ανταλλαγή απόψεων, θα αποκαλύψουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που συναντάτε συχνά.  Γνωριμίες με τις οποίες δεν έχετε γέφυρα επικοινωνίας, απομακρύνονται.

Το άγχος για τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με υπομονή και πειθαρχία στην διαχείριση του χρήματος, θα ανταπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να αποφασίσετε να πλησιάσετε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε συναισθηματικά ή οικονομικά. Η εποχή αυτή σας ωθεί σε επαναξιολόγηση.

Προσέχετε  τις δαπάνες, καθώς ανησυχείτε για το «αύριο». Εμπόδια ή καθυστερήσεις, προκαλούν άγχος.

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε αξίες που δεν είναι επιφανειακές, κρίνοντας την ουσία και δυσαρεστώντας πιθανόν κάποιους.  Η αγχώδης πλευρά σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε.

Επιτρέψετε στο συναίσθημα να δέχεται το απρόβλεπτο και την έκπληξη.

Επιδιώκετε να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου εστιάζει στα ατομικά σας στοιχεία… Υπογραμμίζει την ανάγκη για δικαιοσύνη, αρμονία, συνεννόηση, κατανόηση, εμπειρίες που διδάσκουν.

Ευαισθησία και γλυκύτητα, συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να αντανακλάτε την ειρήνη και την αρμονία γύρω σας. Παρά ταύτα, η έκλειψη φέρνει μνήμες από γνωριμίες που φέρθηκαν εγωκεντρικά, χειριστικά και σας πλήγωσαν.

Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι στο εξής, αν έχετε ευθυκρισία στις συναναστροφές σας.

Διαφωνίες προκαλούν πικρία και εσωτερικό άγχος,  αν στις καθημερινές συναναστροφές είστε εύθικτοι και ευάλωτοι.

Κέρδος σας είναι κάθε κατάκτηση που απαιτεί υπομονή και χρόνο. Έντονες προσωπικότητες σε περίπτωση συνεργασίας, σας κουράζουν ή τραυματίζουν την αρμονία και την ισορροπία. Γίνονται διεκδικητικοί, και ταράζουν την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί, αποφασιστικοί και η υπομονή σας, δικαιώνει σήμερα το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν εκκρεμότητες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα επέλθει αρμονία και ηρεμία, αν παρατηρήσετε τον έσω εαυτό. Στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλό να αποφύγετε τις συνήθειες που σας αποπροσανατολίζουν, τους ανθρώπους που προκαλούν εντάσεις ή σας πληγώνουν.

Ασκείτε επιρροή και γοητεία, μπορείτε να κατακτήσετε χωρίς μεγάλο κόπο, τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό και θα είστε οι επικρατέστεροι.

Αφιερώστε όμως χρόνο προσωπικό στην σχέση σας, ήρεμα και ρομαντικά και επιλέξτε φίλους με τους οποίους υπάρχει κοινή βάση συζητήσεων για τα όνειρα που είναι εφικτά και υλοποιήσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από τις κοινωνικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης. Περίεργοι να την εξερευνήσετε, μπορεί να εμπλακείτε σε μονοπάτια πάθους με ξαφνικές και ανατρεπτικές επιλογές.  Εντυπωσιάζετε και σας εντυπωσιάζουν νέες γνωριμίες. Φωτίζονται αυτές που ξεχωρίζουν για σας. Όσες δεν εναρμονίζονται με τον τρόπο ζωής σας, απομακρύνονται ήρεμα.

Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, ελλοχεύει την επανάληψη τραυματικών εμπειριών. Για τον λόγο αυτό, το επιδιωκόμενο είναι η ηρεμία, ο σεβασμός και η ισορροπία σε κάθε σχέση.

Προσέχετε λοιπόν. Η ανανέωση είναι σημαντική αυτές τις μέρες. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε είναι παρορμητική και να σταματήσει το ίδιο γρήγορα.

Κρίνεται η πορεία σε κάθε σημαντικό σχέδιο και θα ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε το έργο σας. Δημιουργήστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο, θα έχετε την ικανότητα της διάκρισης, μεταξύ του σωστού και του λάθους.

Θα αρέσετε και να έλκετε άτομα που μοιάζουν οικεία. Αλλά θα κριθεί και η μεταξύ σας σχέση, μετά από αντιπαραθέσεις. Η επιδιωκόμενη αρμονία, μπορεί να εμποδίζεται από τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Ή τον εγωισμό που ελλοχεύει στην οικογένεια.

Προσέχετε κάποιους που εμπλέκονται στην οικογενειακή σας ζωή.  Ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα. Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική.

Η προσπάθεια για να προβληθείτε είναι διαρκής. Θωρακιστείτε απέναντι στις αντιζηλίες και τον ανταγωνισμό που υποσκάπτει τα θεμέλια του έργου σας, καθώς θα υπάρχει αντιπαράθεση αξιών και μπορεί να σας πληγώσουν οι πλέον οικείοι και έμπιστοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την δυνατότητα να επηρεάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και να προβάλλετε απόψεις διαφορετικές, που θα γίνουν αποδεκτές.

Παράλληλα, σας έλκει η περιπέτεια και μπορείτε αυτή την περίοδο, φωτίζονται δρόμοι γνώσης, ιδανικών, δικαιοσύνης και διεύρυνσης της αντίληψης.

Είστε μαχητικοί και στον κοινωνικό σας χώρο, γοητεύετε, έλκετε, πείθετε, κατακτάτε μία σημαντική θέση. Ό,τι κατακτήσετε αυτή την εποχή, μπορεί να έχει μακρά διάρκεια.

Αισθήματα ζήλιας, άγνωστα σε πολλούς από εσάς, εκδηλώνονται και εκπλήσσουν.

Στον εργασιακό χώρο, η μιζέρια και η γκρίνια, κουράζουν αφόρητα και περιορίζουν τις αντοχές σας. Αν είστε εργοδότης, μην φερθείτε μίζερα στους υφισταμένους σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας και ο συνδυασμός έρχεται να εντείνει το πάθος. Μπορείτε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης και των σχέσεων.

Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η συγκίνηση.

Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών  σε επίπεδο σχέσεων και θα φέρουν μελαγχολία. Οι διακυμάνσεις στο συναίσθημα είναι συχνές σε σας, γι’ αυτό απομακρύνετε την πικρία. Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε.

Η έκλειψη θα σας φωτίσει σκιερά σημεία του ψυχισμού, όπου απαιτείται ισορροπία, αρμονία, ενσυνείδητη προσπάθεια ηρεμίας, εκλογίκευση και ψύχραιμη αντιμετώπιση των αδυναμιών σας. Αποφύγετε οικονομικά έξοδα και αλόγιστη διαχείριση των χρημάτων σας.

Από την Λίλιαν Σίμου

https://astrolife.gr/