Kate Winslet: Θεραπεία με τεστοσερόνη για τη λίμπιντό της!

Kate Winslet: Θεραπεία με τεστοσερόνη για τη λίμπιντό της!

Ένα είναι σίγουρο: Οι σταρ στην Αμερική είναι πραγματικά ειλικρινείς και δεν διστάζουν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους και όχι μόνο απίθανες λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Απόδειξη; Η πρόσφατη συνέντευξη της Οσκαρικής Kate Winslet στη βρετανική podcast εκπομπή “How to fail” στην οποία μεταξύ άλλων εξομολογήσεων σχετικά με τις δυσκολίες που είχε ως ηθοποιός ξεκινώντας την καριέρα της αλλά και τη μόνιμη μάχη που έδινε με της αυξομοιώσεις του βάρους της, δήλωσε ότι επέλεξε μία ορμονική θεραπεία τεστοστερόνης προκειμένου να διορθώσει την πεσμένη της λίμπιντο.

“Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους και η οποία μεγαλώνοντας σε ηλικία χάνεται. Και όταν χαθεί πρέπει να αντικατασταθεί για να αισθανθεί ξανά σέξυ” είπε χαρακτηριστικά.

“Τα σώματα μας” συμπλήρωσε, “είναι παράξενα και φέρονται παράξενα όσο μεγαλώνουμε”.

Παρά τις αναπόφευκτες αλλαγές στο σώμα των γυναικών με την πάροδο του χρόνου, η Winslet είπε ότι υπάρχουν πολλά θετικά που έρχονται με την ηλικία. “Νομίζω ότι οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν γίνονται πιο ζουμερές και πιο σέξι συνειδητοοποιούν την αλήθεια τους σε σχέση με το ποιες είναι πραγματικά, πόσο ισχυρές είναι.”

Η 48χρονη ηθοποιός δεν σταματά σε όλες τις συνεντεύξεις της να στηρίζει τις γυναίκες και να μοιράζεται συμβουλές. Σε μία από αυτές μάλιστα σε γνωστό περιοδικό δήλωσε ότι : ” έχω μάθει πια  ότι είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας από μέσα – όχι μόνο πώς τρώμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας από διατροφική άποψη, αλλά πώς φροντίζουμε τον εαυτό μας από την άποψη της ψυχικής ευεξίας. Πώς αισθανόμαστε  για τον εαυτό μας συναισθηματικά, σωματικά, ποια είναι η  θέση μας μέσα στον κόσμο, και πως να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια.”

Πηγή: https://pagesix.com/2024/09/14/celebrity-news/kate-winslet-testosterone-replacement-therapy-boost-sex-drive/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=pagesix