Πάμε για καλοκαίρι! Είστε έτοιμοι;

Πάμε για καλοκαίρι! Είστε έτοιμοι;

Καλά, εδω που τα λέμε, όχι ότι περιμέναμε τον Μάιο για να μπούμε σε τελική ευθεία καλοκαιριού… Αυτά τα από “Μάη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα”  δεν είναι πια τίποτα άλλο από παρωχυμένα ρητά άλλων εποχών. Τότε δηλαδή που υπήρχαν ακόμα οι… εποχές. Τα πρωτοβρόχια τον Σεπτέμβριο με τη γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου, σε συνδυασμό με την επιστροφή σε σχολείο και δουλειά, ο βαρύς χειμώνας ως τον Φεβρουάριο, η δροσερή Άνοιξη που την ένιωθες από τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών, υπάρχουν μόνο σε κάτι παλιά αναγνωστικά και κλασσικά βιβλία.

Το καλοκαίρι έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό στην Ελλαδίτσα μας και μάλλον έτσι βλέπω να πορευόμαστε στο μέλλον.

Όπως και να έχει πάντως, οι θερινοί μήνες είναι μπροστά μας και αφού επιστρέψαμε από τις Πασχαλινές μας αποδράσεις, ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε τις επίσημες διακοπές μας!  Γι αυτό κι εμείς εδω στο lifesharing, θα αρχίσουμε σιγά σιγά να σας βάζουμε σε αντίστοιχο κλίμα.

Ολική καλοκαιρινή επαναφορά λοιπόν, μέσα από άρθρα που μας βοηθούν να μπούμε σε νέες διατροφικές συνήθειες, προτάσεις για τα ταξίδια μας  τις αγορές μας αλλά και τις εξόδους μας. Πάμε να ξεκινήσουμε άμεσα κιόλας με μία πρόταση της διατροφολόγου , βιοχημικού μας, Εμμανουέλα Φωτεινού, Πώς θα απαλλαγούμε γρήγορα από τα κιλά του Πάσχα με 5 τάπερ! .

Καλό καλοκαίρι λοιπόν!!!

Με αγάπη