Μια καινούρια ζωή για την Τζένιφερ Λόπεζ

Μια καινούρια ζωή για την Τζένιφερ Λόπεζ

Μετά από αναζήτηση 2 χρόνων, επιτέλους, βρήκαν «σπιτάκι» να στεγάσουν τον έρωτα τους. Ο λόγος για την  Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ.

Χρειάστηκε να δώσουν μόλις 61 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσουν, αλλά τώρα εκεί ψηλά στο βουνό που βρίσκεται η έπαυλή τους, με ολόκληρο το Μπέβερλι Χιλς πιάτο στα πόδια τους, το πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ, μαζί με τα 5 παιδιά τους, όλα από προηγούμενους γάμους, φαίνεται πως θα ζήσουν καλά, αφού φρόντισαν να εξασφαλίσουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια τόσο μεγάλη οικογένεια.

Συγκεκριμένα θα ζήσουν σε μια έκταση 5,2 στρεμμάτων, τ’ όνομα της οποίας είναι «κτήμα Wallingford», και το οποίο κτήμα,  εκτός από το κεντρικό κτίριο με τα 12 υπνοδωμάτια, τα 24 μπάνια και τα 15 τζάκια, τα μεγάλα και μικρά σαλόνια, τις μεγάλες και μικρές κουζίνες και τραπεζαρίες, διαθέτει – πίσω από το κεντρικό κτίριο και με θέα σε όλη την περιοχή – πισίνα υπερχείλισης 155 ποδιών, γρασίδι για παιχνίδι, κι εξωτερική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Εννοείται ότι διαθέτει και  αίθουσα κομμωτηρίου, δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι.

Επίσης το «κτήμα Wallingford» περιλαμβάνει αθλητικό συγκρότημα 5.000 τετραγωνικών ποδιών με κλειστό γήπεδο pickleball, σαλόνι, γυμναστήριο και ρινγκ πυγμαχίας, και φυλάκιο δύο υπνοδωματίων, γκαράζ χωρητικότητας 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 αυτοκίνητα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, καθώς σ΄ αυτό το πλήρως ανακαινισμένο κτήμα, προβλέπεται να γίνουν  μικρότερες και μεγαλύτερες αλλαγές και προσθήκες ώστε να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τις ανάγκες της μεγάλης οικογένειας.