Η ομορφιά, στην πόρτα σου! Ολική αντιγηραντική λύση με Bio Activating Τεχνολογίες

Η ομορφιά, στην πόρτα σου! Ολική αντιγηραντική λύση με Bio Activating Τεχνολογίες

Επειδή “μεταξύ” μας έχουμε συμφωνία να μοιραζόμαστε όλα τα όμορφα, τα σημαντικά και τα ενδιαφέροντα, σας έχω μία απίστευτη είδηση! Αν κι εσείς όπως κι εγώ προβληματίζεστε συχνά για το ποια καλλυντικά είναι κατάλληλα για το δέρμα σας , ειδικά για όλες εμάς  ,που οι ορμόνες έχουν αρχίσει να κάνουν… το  “θαύμα” τους και να αφήνουν τα πρώτα σημάδια τους,  αλλά και για νεότερες ηλικίες  που η πρόληψη και η φροντίδα είναι επιβεβλημένη, η  ORIFLAME φέρνει τη λύση… στο σπίτι μας!  Ναι, ναι, καλά διαβάσατε!

Με το νέο Ψηφιακό Εργαλείο Διάγνωσης Επιδερμίδας, η Oriflame προσφέρει μία πλήρη ατομική ανάλυση επιδερμίδας ώστε η κάθε μία από εμάς να λαμβάνει την δική της, εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης με τη βοήθεια της… τεχνητής νοημοσύνης. Το μόνο που έχεις να κάνεις αμέσως τώρα κιόλας, είναι να μπεις σε αυτό το link

https://emea01.safelinks.protection.outlook.com

να σκανάρεις το QR Code για να οδηγηθείς στο εργαλείο διάγνωσης και ακολουθώντας τα βήματα να λάβεις την ατομική σου σύσταση 4 βημάτων Novage+.   Το εργαλείο αυτό, αναλύει αμέσως τις βαθύτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου και προτείνει 5 εξατομικευμένα προϊόντα φαρμακοκαλλυντικής δράσης, σε έναν από τους 96 διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τα προϊόντα της σειράς.

Για να πάρεις μία ιδέα, δες εμένα!

Κάπως έτσι ξεκίνησε το … ψηφιακό μου ταξίδι, στην πορεία των βημάτων έγινε ενδελεχής ανάλυση όλων των προβλημάτων ( κουρασμένη επιδερμίδα, πρηξιματάκια, κλπ ) και τώρα περιμένω με αγωνία να καταφθάσει  όλο το πακέτο Novage+  διαμορφωμένο  στις προσωπικές μου ανάγκες! Άλλωστε και πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε  μαζί μου,  τα καλλυντικά περιποίησης για το δέρμα μας πρέπει να είναι sur mersure προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όποια κρέμα και αν δούμε σελίδες περιοδικών, όποια κρέμα κι αν μας προτείνουν φίλοι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι είναι το απόλυτο για τις δικές μας ανάγκες.

‘ Αντε λοιπόν!!!! Μην καθυστερείτε καθόλου! Η λύση στην περιποίηση και την αντιγήρανση είναι ένα… λινκ δρόμος!